€ 39,90
€ 28,73
(€ 19,15 / 100 ml)
Bespaar 28% (€ 11,17)
Promotie -28% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Somatoline Cosmetic Kuur voor Buik- en Heupzone ADVANCE 1™

Deze kuur is een cosmetische crème, speciaal ontwikkeld om de buikzone en heupen af te slanken en de contouren te verbeteren. De belangrijkste werkzame bestanddelen zijn het resultaat van geavanceerd onderzoek. Ze werden zorgvuldig uitgekozen om de plaatselijke vetophopingen doeltreffend aan te pakken en het ontstaan van nieuwe vetophopingen te vertragen. 
 • bevordert de afname van plaatselijke vetophopingen;
 • werkt via geleidelijke afgifte voor een langere afslankende werking, zelfs na gebruik;
 • helpt voorkomen dat de plaatselijke vetophopingen opnieuw ontstaan;
 • produceert een cryothermische werking (warm-koudeffect) die de onderhuidse microcirculatie stimuleert.

Indicatie

 • voor vrouwen met vetophopingen rond de taille, op de buik en de heupen (erfelijk belast, gewichtstoename, na een bevalling…);
 • voor vrouwen die een product zoeken dat op die zones inwerkt met een effect op lange termijn.

Gebruik van Somatoline Cosmetic Kuur voor Buik- en Heupzone ADVANCE 1™

Breng gedurende 4 weken één keer per dag een royale hoeveelheid product aan op de buik- en heupzone. Masseer de crème in met cirkelvormige bewegingen totdat hij volledig opgenomen is. Regelmatig gebruik langer dan 4 weken helpt om het verkregen resultaat te behouden.

Ingrediënten Somatoline Cosmetic Kuur voor Buik- en Heupzone ADVANCE 1™

Het product bevat het innoverende ReduxAdvance-complex™, een complex van werkzame afslankende bestanddelen die verrijkt zijn met een fytoderivaat dat vet helpt te verbranden. Het ReduxAdvance-complex™ bevat ook een dragermolecule die de biologische beschikbaarheid van vetoplossende werkzame bestanddelen verhoogt en zo de afslankende werking versterkt.

Waarschuwing

Er is een placebogecontroleerd instrumenteel onderzoek uitgevoerd bij 81 vrouwen met oppervlakkige, matige vetophoping op de buik en de heupen. Uit de klinische instrumentele tests blijkt dat bij regelmatig en correct aanbrengen door inmasseren na 4 weken behandeling: 
 • de heupomtrek (onder de bilspier) met tot 4 cm afneemt in 4 weken*, met slechts één applicatie per dag (gemiddelde waarde voor 14 van de 41 vrouwen). Gemiddelde waarde voor de volledige steekproef: 2,3 cm; 
 • het figuur in profielaanzicht zichtbaar verandert. 
*De afslankende werking is het resultaat van de cosmetische remodellerende werking van het product tijdens het gebruik, wat geen gewichtsverlies veroorzaakt.
€ 39,90
€ 28,73
(€ 19,15 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Somatoline cosmetic kuur voor buik- en heupzone advance 1™

Schrijf een review
 • 2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product heeft eigenlijk heel weinig effect en mensen die overwegen het te gebruiken, zouden er beter aan doen om hun dieet te herzien en wat meer te bewegen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product dat prachtige resultaten geeft. Ik kan niet zonder..... Geurt zeer goed.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  geweldig dit product gemakkelijk aan te brengen en door te dringen zeer aangename geur en gevoel van verbetering aan het einde van een week. ik ben blij dat ik het geprobeerd heb aan te bevelen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer effectieve crème. Echt zichtbaar effect. Sterke maar aangename geur. Kleeft niet. Verwarmend effect in de stijl van een verwarmde zalf. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Aanbevolen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product .. ik bezige nu al een goeie maand .. en ik zie echt het verschillen ... in begin deed ik het 2 maal per dag nu nog juist 1 maal per dag ... echt een top product al je bezige zoals het moet ..
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het goed werken... Merk dat de heupen smaller worden, samen met sporten en somatoline.... Ik koop het nog een keer, wanneer de tube bijna leeg is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze afslankcreme is doeltreffend. Je huid is strakker. De crème trekt goed in en voelt aangenaam fris. Nu nog hopen dat de centimeters er af smelten :-)

Somatoline Cosmetic Kuur voor Buik- en Heupzone ADVANCE 1™ kopen

Je kan Somatoline Cosmetic Kuur voor Buik- en Heupzone ADVANCE 1™ van het merk Somatoline Cosmetic, geproduceerd door BOLTON BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Platte Buik > Lokale applicatie
Afslanken > Cellulitis > Lokale applicatie