€ 28,04
€ 21,59
(€ 10,80 / 100 ml)
Bespaar 23% (€ 6,45)
Promotie 23% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Somatoline Afslankende Drainage Voor De Benen

De researchafdeling van Somatoline Cosmetic ontwikkelde de Afslankende en drainerende behandeling voor de benen, een gel met koude-effect die snel werkt en snel wordt opgenomen. Deze behandeling is specifiek ontwikkeld om benen die opgezwollen zijn door vet- en vochtophoping te verfijnen en te remodelleren.

-bevordert vetoplossing en vermindert plaatselijke vetophoping op de benen;
-reactiveert microcirculatie van de huid, waardoor overtollig vocht wordt afgevoerd;
-geeft onmiddellijk een licht gevoel;
-remodelleert de benen.

Indicatie

-vrouwen met vetophopingen die gepaard gaan met vochtophoping op dijen, knieën, kuiten en enkels;
-vrouwen met een ‘gynoïde’ lichaamsbouw die vooral op het onderste deel van het lichaam vetophoping hebben.

Gebruik van Somatoline Afslankende Drainage Voor De Benen

Tweemaal per dag aanbrengen, gedurende 2 weken. Als het product nog 2 weken langer wordt gebruikt, versterkt dit de afslankende en drainerende werking. Dankzij de snelwerkende en frisse textuur veroorzaakt het product onmiddellijk een licht gevoel. Niet vet. U kunt zich meteen aankleden nadat u het product heeft aangebracht.

Ingrediënten Somatoline Afslankende Drainage Voor De Benen

Het product bevat het innoverende Crio Dren-complex™, een multifunctioneel complex dat de afslankende eigenschappen van cafeïne combineert met de beste drainerende stoffen, zoals aescine en ruscusextract. Het is verrijkt met natuurlijke bestanddelen zoals pepermuntextract en menthol waardoor er onmiddellijk een koude-effect optreedt dat lang aanhoudt. Het bevat ook een stof die de huid glad maakt en de benen er zijdig, glad en gelijkmatig laat uitzien.

Waarschuwing

Er is een placebogecontroleerd klinisch instrumenteel onderzoek uitgevoerd bij 50 vrouwen met oppervlakkige, matige plaatselijke vetophoping die gepaard ging met vochtophoping in de benen. Uit de klinische instrumentele tests blijkt dat bij regelmatig en correct aanbrengen en inmasseren na 2 weken behandeling:

-binnen 2 weken de omtrek vermindert van: de dijen met tot -1,6 cm (gemiddelde verkregen waarde voor 17 van de 50 vrouwen). Gemiddelde waarde voor de volledige steekproef: -1,2 cm; de enkels met tot -1,1 cm (gemiddelde verkregen waarde voor 17 van de 50 vrouwen). Gemiddelde waarde voor de volledige steekproef: -0,7 cm;
-overtollig vocht in de dijen, knieën, kuiten en enkels wordt afgevoerd*;
-de huidtemperatuur onmiddellijk met 1,9 °C (gemiddelde waarde) daalt. Dit effect houdt aan tot 10 minuten na aanbrengen van het product.

*De afslankende werking en de drainage van de huid zijn het resultaat van de cosmetische remodellerende werking van het product tijdens het gebruik, wat geen gewichtsverlies veroorzaakt.
€ 28,04
€ 21,59
(€ 10,80 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Somatoline Afslankende Drainage Voor De Benen

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer efficiënt

  Tweede tube die ik gebruik en ik ben erg blij met het resultaat! Op de lange termijn, echter, met een snelheid van 2x per dag..

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Goed product

  zeer verfrissend

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullnonenone
  3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Goed product

  Het ijsblokje effect is goed voelbaar als er voldoende product wordt gebruikt. Het gebruik twee keer per dag is een beetje beperkend, maar zichtbaar effect op de huid en in cm, zien we aan het einde van de behandeling.

  Was deze beoordeling nuttig?

Somatoline Afslankende Drainage Voor De Benen kopen

Je kan Somatoline Afslankende Drainage Voor De Benen van het merk Somatoline Cosmetic , geproduceerd door BOLTON BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Lichaamsverzorging of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Benen