€ 54,00
€ 45,90
(€ 114,75 / l)
Bespaar 15% (€ 8,10)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Somatoline Cosmetic Intensive Slimming 7 Nachten

Vandaag de dag verwachten vrouwen die willen vermageren niet alleen dat de behandeling efficiënt is, maar ook dat ze snel werkt en resultaten garandeert. Somatoline Cosmetic Intensief Afslankende Kuur 7 nachten helpt om de plaatselijke vetophopingen te bestrijden en bevordert de drainage van het teveel aan vocht. Daardoor heeft het een afslankingsseffect in slechts 7 nachten. De klinische tests bewijzen het, in 100% van de geteste gevallen.

Indicatie

Wordt aangeraden bij vrouwen met plaatselijke vetophopingen die een intensieve behandeling met bliksemsnelle resultaten willen, voor vrouwen met een sedentaire levensstijl die snel wat willen afslanken,
voor vrouwen die een behandeling zoeken waarvan de werkzaamheid gewaarborgd is

Acties
vermindert de plaatselijke vetophopingen in slechts 7 nachten
beperkt de vet- en suikerabsorptie door het opslaan tegen te gaan
bevordert de drainage van het teveel aan vocht en de vasomotoriek

Gebruik van Somatoline Cosmetic Intensive Slimming 7 Nachten

Breng het product elke avond gedurende minstens 7 dagen aan. Wrijf het met cirkelvormige bewegingen in van beneden naar boven, tot de crème volledig is ingetrokken. Om de behaalde resultaten te verdubbelen, moet u het product gedurende 4 weken gebruiken. De behandeling kan meerdere malen per jaar worden herhaald.
Na enkele minuten massage kunt u enige warmte voelen, eventueel met lichte tintelingen en mogelijk tijdelijke roodheid. Het opkomen en de intensiteit van die eventuele reacties − die volledig verdwijnen na 30 minuten − kunnen verschillen naargelang van de gevoeligheid van de persoon. In feite zijn dat de tekenen van de innoverende cosmetische werking van het product. Deze verschijnselen zijn van voorbijgaande aard en mogen niet worden verward met intolerantie voor het product. Bij te hevige roodheid de huid goed wassen met koud water. Na aanbrengen zorgvuldig de handen wassen.

Ingrediënten Somatoline Cosmetic Intensive Slimming 7 Nachten

Somatoline Cosmetic Intensief Afslankende Kuur 7 nachten bevat het PhytoSlim7-complex, een exclusief complex van natuurlijke werkzame stoffen: zeezout, een mengsel van bruine algen, roze peper, cafeïne en zeealgen die het opslaan tegengaan. Het werkt als een schild dat absorptie van vetten en suikers door de adipocyten tegengaat.
Bevat ook veel karité en witte klei uit het Amazonegebied, die een film vormt op de huid waardoor een coconeffect ontstaat. Ethylnicotaat (veroorzaakt roodheid) tot slot bevordert de microcirculatie van de huid en potentieert zo het effect van de vermageringsmiddelen.
Dat innoverende complex is het resultaat van geavanceerd onderzoek. 
Het werkt’s nachts, als de weefsels rusten en het meest ontvankelijk zijn voor werkzame stoffen. De lipolyse wordt dan gemakkelijker geactiveerd en het teveel aan vocht wordt gemakkelijker gedraineerd dankzij de horizontale houding.
€ 54,00
€ 45,90
(€ 114,75 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Somatoline Cosmetic Intensive Slimming 7 Nachten

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  fantastische

  ik vind het geweldig, het heeft een geweldig effect op de huid, het verfijnt echt en helpt bij striae. Het warmt 's nachts een beetje op, maar het is zeer effectief. Het enige nadeel is dat, als je Yuka eenmaal hebt gecontroleerd, het enkele ingrediënten lijkt te hebben die niet al te borstvriendelijk zijn

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  somatoline

  ik weet het niet, maar het lijkt me niet veel goeds te doen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Mijn vrouw is tevreden

  En dat is goed Aan te bevelen voor andere mensen Voor de prijs hoeft u het niet te laten Perfecte servies Ook handig in gebruik niet te plakkerig en ze goede geur warmt goed op en het resultaat is perfect geweldig Een aanrader Gebruikt al jaren Farmaline is super mooie website Tot ziens

  Was deze beoordeling nuttig?

Somatoline Cosmetic Intensive Slimming 7 Nachten kopen

Je kan Somatoline Cosmetic Intensive Slimming 7 Nachten van het merk Somatoline Cosmetic , geproduceerd door BOLTON BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Lichaamsverzorging of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Cellulitis
Afslanken > Vochtafdrijvers
Afslanken > Platte Buik > Lokale applicatie
Afslanken > Cellulitis
Afslanken > Cellulitis > Lokale applicatie