€ 39,00
€ 35,10
(€ 17,55 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 3,90)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Somatoline Cosmetic Total Body Afslankgel

Deze behandeling zorgt voor een liftend effect dankzij een complexe werking waarbij twee processen tegelijk plaatsvinden: overtollig vet wordt losgemaakt en afgevoerd wat zorgt voor een elastischere en stevigere huid.

Indicatie

• Voor vrouwen met verspreid opgeslagen vet die vocht vasthouden. Ideaal voor afslanking van het hele lichaam inclusief de armen.

• Ook te gebruiken om verkregen resultaten te behouden of als preventieve werking.

• Combinatie behandeling om het silhouette te verbeteren en huidweefsel te verstevigen.

Gebruik van Somatoline Cosmetic Total Body Afslankgel

Shock behandeling : twee keer per dag gedurende vier
weken aanbrengen met een lichte beweging.

Ingrediënten Somatoline Cosmetic Total Body Afslankgel

Werkzame bestanddelen

Somatoline Cosmetic Total Body Afslankende Verstevigende Gelkuur bevat het PhytoSculpt-complex, een exclusief complex van cosmetische werkzame bestanddelen zoals carnitine, cacao-extract en Kigelia africana, met afslankende en verstevigende eigenschappen.

Bovendien bevat het PhytoSculpt-complex esculoside en Centella asiatica die, dankzij hun erkende specifieke cosmetische werking en de massage als ze worden aangebracht, overtollig vocht sneller afdrijven.

Tot slot brengt de combinatie van menthol en menthyllactaat een unieke cryogene werking (koude-effect) tot stand, die de huid steviger maakt.
€ 39,00
€ 35,10
(€ 17,55 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Somatoline Cosmetic Total Body Afslankgel

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  GEEFT GOEDE RESULTATEN OP ALLE OP DE HUID MAAKT HET VEEL ZACHTER EN MEER UNIFORME GEMAKKELIJK TE PENETREREN IK KOOP HET REGELMATIG

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  dit product verdiend een score van 5 ... echt super goed product ik bezige nu al 2 week en je zie de verschillen .. product ga goed binnen in je lichamen en echt niet vet .. een aanrader .. en zoals alle product van somatoline .;

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Makkelijk aan te brengen, trek vlug in. Voelt niet vettig aan. Geeft wel een branderig gevoel als je het goed inwrijft. Na 1 week had ik al resultaat, mijn huid was strakker en ik was 2 cm kwijt

  Was deze beoordeling nuttig?

Somatoline Cosmetic Total Body Afslankgel kopen

Je kan Somatoline Cosmetic Total Body Afslankgel van het merk Somatoline Cosmetic , geproduceerd door BOLTON BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Black Friday deals of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Cellulitis
Afslanken > Lokale producten