€ 39,00
€ 35,10
(€ 17,55 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 3,90)

Omschrijving van Somatoline Cosmetic Total Body Afslankgel

Deze behandeling zorgt voor een liftend effect dankzij een complexe werking waarbij twee processen tegelijk plaatsvinden: overtollig vet wordt losgemaakt en afgevoerd wat zorgt voor een elastischere en stevigere huid.

Indicatie

• Voor vrouwen met verspreid opgeslagen vet die vocht vasthouden. Ideaal voor afslanking van het hele lichaam inclusief de armen.

• Ook te gebruiken om verkregen resultaten te behouden of als preventieve werking.

• Combinatie behandeling om het silhouette te verbeteren en huidweefsel te verstevigen.

Gebruik van Somatoline Cosmetic Total Body Afslankgel

Shock behandeling : twee keer per dag gedurende vier
weken aanbrengen met een lichte beweging.

Ingrediënten Somatoline Cosmetic Total Body Afslankgel

Werkzame bestanddelen

Somatoline Cosmetic Total Body Afslankende Verstevigende Gelkuur bevat het PhytoSculpt-complex, een exclusief complex van cosmetische werkzame bestanddelen zoals carnitine, cacao-extract en Kigelia africana, met afslankende en verstevigende eigenschappen.

Bovendien bevat het PhytoSculpt-complex esculoside en Centella asiatica die, dankzij hun erkende specifieke cosmetische werking en de massage als ze worden aangebracht, overtollig vocht sneller afdrijven.

Tot slot brengt de combinatie van menthol en menthyllactaat een unieke cryogene werking (koude-effect) tot stand, die de huid steviger maakt.
€ 39,00
€ 35,10
(€ 17,55 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Somatoline cosmetic total body afslankgel

Schrijf een review
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  GEEFT GOEDE RESULTATEN OP ALLE OP DE HUID MAAKT HET VEEL ZACHTER EN MEER UNIFORME GEMAKKELIJK TE PENETREREN IK KOOP HET REGELMATIG
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit product verdiend een score van 5 ... echt super goed product ik bezige nu al 2 week en je zie de verschillen .. product ga goed binnen in je lichamen en echt niet vet .. een aanrader .. en zoals alle product van somatoline .;
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk aan te brengen, trek vlug in. Voelt niet vettig aan. Geeft wel een branderig gevoel als je het goed inwrijft. Na 1 week had ik al resultaat, mijn huid was strakker en ik was 2 cm kwijt
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit product zeer effectief, vooral op de armen. Ik voel me comfortabeler in mijn t-shirt. zoals andere somatolineproducten: aangename geur en textuur
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product heb ik besteld voor mijn vrouw en ik was een beetje sceptisch, maar ik moet bekennen dat het het waard was, omdat het echt werkt, de omvang van de betrokken lichaamszones zijn zichtbaar verminderd. Ik kan het alleen maar aanraden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product , om je lichaam in te smeren, en te ontdekken dat het heel erg goed helpt, ben zeer tevreden en zeker van plan om het vaker te gebruiken, en zal andere mensen zeker het aanbevelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  een frisse gel. deze gel trekt ook héél gemakkelijk in de huid. voelt niet plakkerig aan en ruikt bovendien nog lekker. ik ben benieuwd naar het resultaat...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ondertussen 2 weken gebruikt maar enkel aan de buik waar het mij stoorde, en ik zie dus echt al het verschil, het is gladder, strakker, gewoon mooier.

Somatoline Cosmetic Total Body Afslankgel kopen

Je kan Somatoline Cosmetic Total Body Afslankgel van het merk Somatoline Cosmetic, geproduceerd door BOLTON BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Cellulitis
Afslanken > Lokale producten