€ 16,75
€ 15,08
Bespaar 10% (€ 1,67)

Omschrijving van Soria Natural Daucus Carota

Algemene eigenschappen: versterkend, herstellend, groeibevorderend, weefselstimulerend, wondhelend, darmregelend, anticarcinogeen, huidbeschermend, rode bloedcelbevorderend.

Specifieke eigenschappen: bevat carotenoïden, daucosterol, organische zuren (linolzuur), vitaminen, mineralen, lecithine, glutamine, pectine (11%).

Het bezit een licht diuretische werking door kaliumzouten en een bloedsuikerverlagende werking door een insulineachtig hormoon. Pectine heeft een antidiarreewerking die vooral bij kleine kinderen gunstig is. Talrijke vitaminen en mineralen zorgen voor een bloedaanmaakbevorderend, groeistimulerend, gezichtsbevorderend, weefselherstellend, huidbeschermend en tumorwerend vermogen.

De retinolvorm speelt een hoofdrol bij de differentiatie van de epitheliën, de celgroei en de celdeling. Betacaroteen heeft de eigenschappen van retinol en werkt bovendien als antioxidant en vrije radicaalvanger in de weefsels. Het 11-cis-retinal speelt een belangrijke rol bij het zicht. Dit komt tot uiting bij het aanpassingsvermogen van het oog aan lichtintensiteitsvermindering, het nachtzicht versus nachtblindheid. Het 11-cis-retinal is een lichtabsorberende molecule. Deze molecule, een vit. A derivaat, kan niet door zoogdieren gesynthetiseerd worden. Ze ontstaat door oxidatieve splitsing van beta-caroteen in de darmmucosa. De regenererende invloed van de retinoïden op de keratinevorming verklaart hun aandeel in de behandeling van huidziekten zoals psoriasis en ichtyosis. Hun regulerende invloed op de sebumafscheiding is van belang in de behandeling van acné.

Het is proefondervindelijk bewezen dat beta-caroteen sommige tumoren kan inhiberen. Dit werd bij de mens aangetoond bij huidtumoren en bronchuscarcinoom. Retinoïden hebben een stimulerende werking op de RNA-synthese, vandaar hun rol in de celgroei, de slijmproductie, de immunitaire reactie en de spermatogenese. Beta-caroteen heeft ook een regulerende invloed op de schildklierfunctie zowel bij thyrotoxicose als bij hypothyrose.

Indicatie

Aanbevolen bij: ouderdomshuid, diarree, zonne-allergie, zwakte, weefselherstel, brandwonden, groei, stress, anemie, systeemontregeling, acné, schildklierontregeling.

Gebruik van Soria Natural Daucus Carota

2 capsules per dag, 1 ‘s morgens en 1 ’s avonds

Ingrediënten Soria Natural Daucus Carota

droog extract van wortel (Daucus carota, wortel (4:1) 350 mg, vulstof: calciumcarbonaat, capsule: hydroxypropylmethylcellulose, beta-caroteen, gamma-cyclodextrine.
€ 16,75
€ 15,08

Laatste reviews en ervaringen met Soria Natural Daucus Carota

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Daucus Carota

  Vermindert de kans op zonnebrand! Goed wanneer je deze enkele weken voor je op vakantie gaat. Laat je netjes bruinen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Soria Natural Daucus Carota kopen

Je kan Soria Natural Daucus Carota van het merk Soria Natural , geproduceerd door SORIA BEL , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Gelaat & Lichaam
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Vitaminen & Supplementen
50+ > Vitaminen > Ogen