€ 29,75
€ 26,78
(€ 89,27 / l)
Bespaar 10% (€ 2,97)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Soria Natural Fost Print Plus

Fost Print Plus helpt om zware periodes die veel energie vragen goed door te komen. 

Extra energie voor sporters, studenten, arbeiders, managers, chauffeurs e.a.

 • Ginseng ondersteunt het energiemetabolisme. 
 • Vitamine C, vitamine B12 en pantotheenzuur dragen bij tot een normaal energiemetabolisme.
 • Vitamine D draagt bij tot het behoud van een normaal immuunsysteem. 
 • Vitamine E helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. 
 • Chroom draagt bij tot het behoud van een normale bloedsuikerspiegel.

Indicatie

Energiedrank met ginseng en vitaminen

Gebruik van Soria Natural Fost Print Plus

1 vial per dag

1. De dop dichtdraaien tot de verzegelring breekt en de inhoud in de vloeistof valt.
2. Goed schudden.
3. De de op of de bovenste ring wegnemen vooraleer in te nemen.

Ingrediënten Soria Natural Fost Print Plus

Samenstelling per dagdosering (15 ml):

  %ADH*
Fosfor50 mg7,14%
Calcium39,2 mg4,9%
Kalium40 mg2%
Chromium39 ug97,5%
Magnesium1,37 mg0,36%
Vitamine C60 mg75%
Vitamine D35 ug100%
Vitamine E10 mg83,3%
Vitamine B121 ug40%
Pantotheenzuur6 mg100%
Arginine65,57 mg 
Methionine56,16 mg 
Glycine28,26 mg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dop: bicalcium phosphate, methionine, calciumpantothenaat
Vial: water, plantaardige glycerine, glucose, fructose, propolis, konigninnebrij, magnesium, kalium, fosfor, calcium, vitamine C, vitamine E, vitamine D3, vitamine B12, chroom, ginseng, arginine, glycine, natuurlijk aroma van mandarijn, citroenzuur, kaliumsorbaat

Waarschuwing

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.
 
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
 
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
 
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
€ 29,75
€ 26,78
(€ 89,27 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Soria natural fost print plus

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  fostprint PLUS is een echte aanrader, zeker voor deze periode van het jaar. Deze werkt uitstekend tegen het vermoeidheid - fitloos … Na één week is er een grote beterschap. Een echte aanrader.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  De fostprint heeft minder effect gehad dan ik hoopte. Mijn weerstand en energie waren enorm laag, maar door een ampulle te nemen, had dit niet echt een effect. Ook niet na een hele doos te hebben uitgenomen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geen opmerkingen, boost aan vitamientjes en mineralen, top dus. Prima leveringstijd, giede opvolging bij levefing, dus geen opmerkingen. Nieuwe bestelling volgt zo.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik bestelde dit product na een periode van ziekte en voel me nu, na beëindiging volledig gerecupereerd. Kan dit product dan ook ten zeerste aanbevelen. Lekkere smaak
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Geeft snel energie terug, het effect voel je snel, bv. na een mindere periode door bv. griep. Volgens de beschrijving zijn de ingrediënten van natuurlijke oorsprong! Smaakt ook lekker, dat is graag meegenomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een goede ondersteuning tijdens zware inspanningen. ook zinvol als ondersteuning na een periode van ziekte om het lichaam te ondersteunen om terug reserve op te bouwen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over dit product. Het werd mij aanbevolen door mijn huisarts tegen vermoeidheid en het heeft geholpen. De flesjes zijn gebruiksvriendelijk en de inhoud heeft een lekkere smaak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een uitstekend middel om je op te krikken. Dagelijks 1 drankje 's morgens innemen en je voelt je vrij snel een stuk fitter en de vermoeidheid neemt af. We kennen dit produkt reeds enkele jaren en zijn er heel tevreden over !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed voor de weerstand en ik heb meer energie De flesjes zijn wel zeer moeilijk te openen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik was enorm ziek, van bed in mijn zetel de hele dag door, heb ook chemo gekregen en mijn immuunsysteem liet het nog afweten, ik kreeg alles over mij heen van kleine verkoudheden tot de grote ziektes als griep en dergelijke. Mijn dokter schreef mij dit product voor en voelde mij iets beter worden dan heb ik nog ginseng zonder alohol er bij genomen en moet zeggen dat ik terug herleef na 2 jaar ellende. Wat openen van de flesjes fostprint plus betreft, draai ik ze eerst open, haal de ring er af en draai het terug toe en je hoofd het open gaan en je schud het goed en ik moet het na mijn eten van de dokter nemen. Ik vind het een super goed product, spijtig dat ik het niet vroeger kreeg waslijn veel ellende gespaard gebleven. Ik blijf het nemen ook het hele jaar door en nog langer tot ze mij vertellen dat mijn immuunsysteem terug in ordes en dan nog wil ik het blijven nemen, mijn humeur is terug, meer kracht, en zin in het leven , voor mij 100%
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het product is precies bij mij thuis aangekomen. De bestelling komt zeer goed overeen en ik ben zeer tevreden over de Farmaline service. Volgende aankoop is al in zicht
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze energiedrank werkt goed bij vermoeidheid. Het helpt om de concentratie te verbeteren bij studenten. Het dient wel een tijdje gebruikt te worden om enig effect te bekomen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik kocht deze energiebooster op aanraden van een vriendin die het haar door haar arts had voorgeschreven. Ze vond dat haar energie al na 15 dagen sterker was. Ik heb nog niet genoeg perspectief om mijn mening te geven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb zeer goede resultaten met FostcPrint Plus.. Telkens wij vermoeid zijn en weinig weerstand hebben maken we daar gebruik van let goede resultaten...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit zijn goede vitamines. Vlot te openen en in te nemen. De bestelling en de levefing verliepen erg vlot. De prijs is competitief. Mooie korting voor het product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Duurder product maar geeft je wel meteen nieuwe energie. Verschillende vitamines zitten er in. Ook makkelijk om te nemen. Best om een hele kuur te volgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kreeg het voorgeschreven door m'n homeopaat. Ik was een hele tijd ziek geweest, de ene virus na de andere en was totaal verzwakt, was er zelfs helemaal depri van. Met Fostprint Plus voelde ik me na de tweede dag al beter, terug opgewekter en terug meer energie. Ik heb een volledige kuur genomen. Ik heb het nu steeds in huis voor als ik me minder goed voel.Een must have!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik dit product gebruik valt het niet meer voor dat ik plots zonder reden niet meer verder kan met de zaken waar ik mee bezig was. Het geeft mij voorzeker kracht bij en staat mij toe verder alle werken uit te voeren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product voor als je, tijdelijk, een dipje hebt. Het smaakt lekker en geeft je meer energie! De flesjes zijn wel wat prijzig, maar ze zijn het waard!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product. Ik gebruik deze nu al enkele jaren nu en dan. Voor mij vooral goed voor:het geheugen, hersenen, betere focus, alerter. Na een zwaar avondje eveneens goed om er smorgens door te komen ☺
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een kuur gedaan van 2 dozen om aan te sterken, het beviel me goed en had wel iets meer energie. Ik ben sindsdien niet meer ziek geweest, wat al heel uitzonderlijk is voor mij. Ik neem hier wel nog verschillende andere supplementen bij, dus ligt het waarschijnlijk wel aan de combinatie hiervan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dagelijks tonixx gold, 2 capsules. Maar als ik er helemaal door zit laat ik me nog aansterken met een kuur fost print plus. Ik voel al na drie dagen echt verschil. Een aanrader!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede vitaminen als je op korte tijd een boost wil krijgen om er terug tegen aan te gaan. Neem ze al enkele jaren en ben er zeer tevreden van dus wil geen andere meer!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  soria fost print plus heeft heel veel energie. Best nuchter innemen. Heeft een lekkere smaak. Flesje wel moeilijk te openenen maar als je gewoon bent lukt het wel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het gebruik van Soria Fost Print Plus zorgt voor sterkere spieren. Het zorgt voor een betere uithouding en een snellere recuperatie. Vooral voor duursporters, bv zoals ik marathonlopers, is dit zeer interessant.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik al een tijdje Soria Fost Print Plus telkens wanneer ik vermoeid geraakt (door stress, examens, verminderde slaap,...). Bij andere vitaminepreparaten word ik vaak zo moe dat ik ze 's avonds moet nemen, niet zo bij dit. Na enkele dagen voel ik mij al veel beter en kan ik veel meer aan. Ik zou het zo iedereen aanraden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  af en toe voel ik mij wat depri, ben ik neerslachtig, ween ik van het minste,en dan helpt Fost Print Plus met Ginseng mij er weer bovenop. ik neem dan een 5-tal dagen de vitamienen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is echt geweldig! Mijn nachtrust wordt regelmatig verstoord door een hongerige baby of een snurkende echtgenoot. Fost Print zorgt ervoor dat ik zonder problemen de dag doorkom!

Soria Natural Fost Print Plus kopen

Je kan Soria Natural Fost Print Plus van het merk Soria Natural, geproduceerd door SORIA BEL , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Sportvoeding & Energiedrinks of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid
Welzijn & Gezondheid > Sport
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Welzijn & Gezondheid > Sport > Energie > Energiedranken