€ 30,95
€ 21,67
Bespaar 30% (€ 9,28)
Promotie -30% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Forté Pharma Specific Waterretentie Duopack

SPECIFIC WATERRETENTIE werd speciaal ontwikkeld voor de vrouwen om tegen waterretentie en het opgeblazen gevoel te vechten maar ook om gewicht te verliezen en zich goed te voelen. 
 
De formule van SPECIFIC WATERRETENTIE biedt 3 belangrijke werkingen : 
1. Afslanken : tegen waterretentie 
2. Beschermen : anti-oxydante werking
3. Welzijn

De formule van Specific Waterretentie werd speciaal ontwikkeld om een oplossing te bieden voor elk van de problemen van waterretentie. Het droge esextract en het kaliumextract bevorderen de uitscheiding van water door de nieren, de cassis zorgt voor een betere bloedsomloop, een getitreerd droog extract van groene koffie helpt vetten verbranden en een combinatie van granaatappel, vitamine B2, selenium en magnesium beschermt de cellen tegen oxidatiestress.

Indicatie

Een voedingssupplement met specifieke formule die helpt om waterretentie te bestrijden.

Gebruik van Forté Pharma Specific Waterretentie Duopack

- 2 tabletten innemen per dag: 1 tablet 's morgens en 1 tablet 's middags met een glas water. 
- Idealiter een kuur van 1 maand, indien nodig herhalen.

Ingrediënten Forté Pharma Specific Waterretentie Duopack

Es, kersensteeltje, yam, artisjok, cafeïne, chroom, zink

Bijwerkingen van Forté Pharma Specific Waterretentie Duopack

E104 kan ongewenste bijwerkingen hebben op de bezigheid en opmerkzaamheid van kinderen.

Waarschuwing

- Voedingssupplement rijk aan cafeïne. 
- Een voedingssupplement kan niet in de plaats worden gesteld van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levenswijze. 
- Respecteer de gebruiksaanwijzing. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. 
- Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 8 jaar zonder doktersadvies. 
- Zonder gluten of gelatine. Droog en koel bewaren. Dit voedingssupplement is geen geneesmiddel.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 30,95
€ 21,67

Laatste reviews en ervaringen met Forté pharma specific waterretentie duopack

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product is geen wondermiddel maar ik heb toch wel de indruk dat het helpt om vocht af te drijven. Naar gewicht toe maakt het bij mij weinig tot geen verschil maar ik ben ook niet bijgekomen de afgelopen tijd. Conclusie: ik zou het product aanraden maar verwacht niet er kilo’s gewicht door te verliezen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt wel goed, moet alvast geen lasix meer nemen, dit is meer natuurlijker, en zo kom ik ook die warme zomermaanden door. Neem er wel op warme dagen per dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed product, helpt om overtollig vocht af te voeren, minder last van gezwollen enkels, verder zeer tevreden over farmaline, goede service, vlotte levering....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Doet zeer goed zijn werk. Ik heb minder last van gezwollen enkels en daarom direct nieuwe dozen besteld. Zal het daarom ook zeker blijven gebruiken. In het begin nam ik 2 tabletten per dag, nu zelfs maar eentje.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product door genezing, maar ik betwijfel eerlijk gezegd de effectiviteit ervan - ik zie niet echt resultaten als ik het niet neem..... een goed diureticum van tijd tot tijd is effectiever
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  het helpt me om te elimineren, ik ben tevreden met Forté Pharma Spécific Rétention d'Eau, het is geen afslankproduct, hoewel je in het begin wel een paar kilo kunt verliezen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product.werkt optimaal voor afvoeren extra vocht in het lichaam .Geen last meer van opgezwollen enkels,vooralsavonds.Ben er zeer tevreden over.zeker aan te bevelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is Perfect voor hetgeen het moet dienen ! De aankoop bij Farmaline verloopt goed en vlot iedere keer ben ik tevreden .....................
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product reeds jaren op aanraden van mijn gynecoloog om vrouwen in de overgang te beschermen tegen waterophopingen en ik zou dit echt niet blijven gebruiken indien het niet werkte
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, ik raad het is gemakkelijk te verteren en helpt echt om overtollig water in het lichaam te elimineren in aanvulling op al deze andere eigenschappen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  in geval van urineretentie en omdat het vaak voorkomt bij vrouwen werkt dit product zeer goed en het is ook verrijkt met vitamine, zodat het lichaam niets mist

Forté Pharma Specific Waterretentie Duopack kopen

Je kan Forté Pharma Specific Waterretentie Duopack van het merk Forté Pharma, geproduceerd door FORTE PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Vochtafdrijvers