Actinica lotion 80 g lotion

€ 23,03
€ 20,73
(€ 25,91 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 2,30)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Actinica lotion

Daylong actinica is een Medisch hulpmiddel bedoeld voor de preventie tegen bepaalde vormen van niet-melanome huidkanker bij risicopatiënten (immunosuppressie) en bij lichtdermatose.

Daylong actinica beschermt tegen zowel UVA- en UVB- stralen.

 • Het bevat breed spectrum fotostabiele filters en is waterbestendig.
 • Daylong actinica heeft ook hydraterende eigenschappen voor een betere huidconditie.
 • Het ontbreken van parfum en van conventionele PEG emulgatoren zorgt ervoor dat de lotion goed wordt verdragen, zodat het ook kan worden gebruikt op zeer gevoelige huid. Daylong actinica geeft een zeer hoge UV bescherming.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Contra-indicatie: allergische reactie op één van de bestanddelen van Daylong actinica

Mocht u een huidafwijking vermoeden, raadpleeg dan altijd uw huisarts of specialist. Deze kan een eventuele aandoening vaststellen. Lichtdermatose dient door een arts te worden vastgesteld. 

 

Actinica lotion 80 g lotion
€ 23,03
€ 20,73
(€ 25,91 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Actinica lotion

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Degelijke bescherming van de huid tegen de schadelijke stralingen van de zon. Werkt doeltreffend en beschermt lange tijd. Goede prijs-kwaliteit en correcte levering.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Actinica gebruik ik nog niet heel lang. Tot vandaag ben ik erg tevreden (score 4) en ik denk dat ik het, na meer ervaring, als een blijver zal zien en misschien een "vijf" zal geven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze lotion werd door onze dermatoloog voorgeschreven : door het handige pompsysteem is hij zeer gemakkelijk aan te brengen en is bovendien zeer zuinig in gebruik. Gezien de prijs van het product is dit geen overbodige luxe. Prima bescherming, een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een zonnebeschermer met een zeer hoge beschermingsfactor. .Dit product werd door m'n dermatoloog voorgeschreven om m'n zeer gevoelige huid te beschermen . En...het werkt uitstekend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, beschermt 8u tegen de zon met een factor "50" maar is ook een zeer goede voedzame lotion die kan gebruikt worden als gewone crème voor het gelaat!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een keer per dag aanbrengen is genoeg om de huid de gehele dag goed te beschermen tegen UV straling. Benhet gaan gebruiken op advies van de dermatoloog ivm huidkanker. Nadeel is dat de huid glimt na aanbrengen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze lotion werd geadviseerd door de dermatoloog. Maar de prijs daar was te hoog. Via internet gezocht en Farmaline gevonden en daar was de prijs wel gunstig. De lotion gebruik ik al maanden elke dag. Het resultaat is perfect en beschermd prima ik ben er dan ook heel tevreden over, echt een aanrader.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn huidarts heeft actinica voorgeschreven. Deze creme beschermt beter dan gewone zonnecreme. Ik gebruik deze creme voor de delen die het meest in de zon komen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  actinica heb ik leren kennen via mijn dermatoloog dit product geeft mijn huid de mogelijkheid steeds goed beschermd te zijn tegen de krachtige uv stralen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voorgeschreven gekregen door de dermatoloog. Ik heb een zeer lichte huid, verbrand snel en heb soms last van rode uitslag van de zon. Gebruik het op de meest gevoelige delen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkzaam produkt. Vergt ervaring om aan te brengen. Heb gemengde huid, breng het aan op zuivere huid, eerst in de handen verwarmen en dan op gezicht. Geeft toch nog een plakkerig gevoel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product geen uitslag en ook kan je het niet zien dringt goed de huid in en beschermd je goed ben zeer tevreden over dit product zal het iedereen aanraden die gevoelig zijn voor de zon
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een hele goede product die doet wat het zou moeten doet en ik zal het blijven gebruiken zo lang ik behoefte heb om het te gebruiken en zal zeer zeker het product aan raden bij mijn kennisen

Actinica lotion kopen

Je kan Actinica lotion van het merk Galderma, geproduceerd door GALDERMA BENELUX B.V. , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Zon