€ 72,99
€ 56,93
Bespaar 22% (€ 16,06)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Natural Energy Spirulina-Chlorella Balance

Spirulina en chlorella zijn twee microalgen die reeds miljoenen jaren in het zuivere water rond het evenaargebied groeien.
Deze micro-algen zijn eetbaar voor de mens, je kan ze dus consumeren zoals elke andere vorm van voeding. Deze microalgen bevatten een impressionante waaier van nutriënten : vitaminen, mineralen, spoorelementen (micro-mineralen), essentiële vetzuren, proteïnen, nucleïnezuren (RNA en DNA), chlorofyl, en een breed spectrum van phyto-chemicaliën. In feite bevatten zij elk nutriënt dat een menselijk lichaam nodig heeft (je zou er theoretisch kunnen op overleven).
Chlorella en spirulina bevatten bovendien veel proteïnen, meer in % en beter verteerbaar dan proteïnen uit dierlijke voeding. (vnl. chlorella is een proteïnen bron, Chlorella bestaat voor 58% uit proteïnen) bovendien bevatten deze proteïnen alle 8 essentiële aminozuren die het menselijk lichaam nodig heeft. Volgende stoffen worden in chlorella en spirulina in grote hoeveelheid aangetroffen:
-Alle vitaminen van de B groep; inclusief vitamine B12 dat praktisch nooit in planten wordt gevonden. -Vitaminen C -Vitaminen E -Macromineralen : calcium, magnesium, zink, enz… -Micromineralen (spoor-elementen) -Omega 3 vetzuren -Mucopolysachariden -B-caroteen -Nucleïnezuren (RNA-DNA) -Chlorofyl -Chlorella growth factor Merkwaardig is het feit dat al deze stoffen voorkomen in een ideale verhouding in functie van de nood van het menselijk lichaam! Daarom noemt men deze twee microalgen ook wel eens ‘superfoods’.

Gebruik van Natural Energy Spirulina-Chlorella Balance

3x10 capsules per dag met een beetje water innemen tijdens de maaltijden. Deze dosis wordt het beste geleidelijk aan verhoogd volgens volgend schema: 1 week 3x3 per dag, 1 week 3x5 per dag, 1 week 3x7 per dag, vervolgens 3x10 per dag aanhouden.

Ingrediënten Natural Energy Spirulina-Chlorella Balance

Aard van het product
a) Presentatie : 1000 capsules met een totaalgewicht van 600 gram
b) Verpakking : pot met 1000 losse capsules
c) Aanbevolen dagelijkse portie : 30 capsules per dag

Ingrediëntenlijst

Wetensch. naamFranse naamNederlandse naam Gebruikte
deel
Galenische
vorm
hoeveelheidfunctie
Spirulina arthrospiraSpiruline (Algue verte)Spirulina (Groene alg)bladerenPoeder350 mg 
Chlorella BeijerinckChlorella (Algue verte)Chlorella (Groene alg)bladerenPoeder150 mg 
Magnesii
Stearas
Stéarate de Magnésium   Magnésium StearaatE570Poeder5 mgAnti-klontermiddel
gelatinegelatinegelatine  95 mgcapsule


Nutritionele analyse

Energie in kcal332 Kcal
Energie in kJ1388 KJ
Koolhydraten52 gr
Eiwitten48 gr
Vetten0,5 gr


Nutritionele waarde

Planten/NutriëntenLijst K.B.Per aanbevolen dagelijkse portie% ADH (indien nutriënt)Per 100 ml of 100 g
Vit B3 6 mg33,33%254 mg
Vit B6 6 mg300%254 mg
Rhodiola 200 mg 8,48 g


Actieve bestanddelen of merkers (enkel voor planten)

Actieve bestanddelenHoeveelheid per dagelijkse portieHoeveelheid per 10g
Carotène58.8 mg1,1 g
Chlorophylle123.9 mg1,2 g
Phycocyanine1350 mg12,8 g
linoleenzuur99 mg940 mg
Chlorella growth factor (C.G.F)90 mg2 g

Volgende stoffen worden in chlorella en spirulina in grote hoeveelheid aangetroffen:
-Alle vitaminen van de B groep; inclusief vitamine B12 dat praktisch nooit in planten wordt gevonden.
-Vitaminen C
-Vitaminen E
-Macromineralen : calcium, magnesium, zink, enz… -Micromineralen (spoor-elementen)
-Omega 3 vetzuren
-Mucopolysachariden
-B-caroteen
-Nucleïnezuren (RNA-DNA)
-Chlorofyl -Chlorella growth factor

Bijwerkingen van Natural Energy Spirulina-Chlorella Balance

Bij het gebruik van SPIRULINA-CHLORELLA balance zijn geen schadelijke gevolgen gekend. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Waarschuwing

De aanbevolen dagelijks in te nemen portie niet overschrijden en het product buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 72,99
€ 56,93

Laatste reviews en ervaringen met Natural energy spirulina-chlorella balance

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik Natural Energy Spirulina-Chlorella Balance gebruik zijn de resultaten van mijn bloedanalyse.goed. Geen ijzertekort meer en een gevoel van fitheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn echtgenoot neemt dit product al even en is er zeer tevreden over, zowel voor z'n cholestorol onder controle te houden als aanvulling met bepaalde vitamines. een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben net begonnen met de spirulina-chlorella balance. ik ben met de minimale dosis begonnen en zal het zo opbouwen, tot de voorgestelde hoeveelheid. het zal wel een tijdje nodig hebben om resultaat te hebben;
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product neem elke 4 capsules 2 s.morgens en 2 s’avonds Is super gezond voor het lichaam en ben vegetariër kan dat goed gebruiken als suplement en geen nevenwerkingen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Natural Energy Spirulina-Chlorella Balance 1000 capsules is een zeer goed product om voor, tijdens en na de winter te revitaliseren aan te bevelen in geval van vermoeidheid of intensieve sport
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product nemen mijn vrouw en ik al jaren en kunnen er ook niet meer zonder, helpt bij kleine kwaaltjes zoals verkoudheden en vermoeidheid, zeer tevreden erover.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product,dit is een uitstekend voedingssupplement van een 100% natuurlijk product! De geur en smaak zijn niet zo super maar in de vorm van deze capsules slik je die heel makkelijk door. Ik raad het iedereen aan. Ook een heel vlotte levering waarvoor dank!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prima product. Ik merk er niet veel van maar dit product neem ik preventief. Ik wil proberen gezond te blijven en ik hoop dat deze producten mij daarmee helpen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert een goed aantal jaren heb ik CVS Spirulina-Chlorella Balance en voldoende groenten en fruit helpen mij mijn cvs te onderdrukken zodat ik een een normaal leven kan leiden.Een aanrader voor iedereen die last heeft van overdreven vermoeidheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een aan te raden voedingssupplement - absorbeert toxines, geeft energie. geeft soms lichte constipatie, dus voldoende drinken ! neem het al jaren dagelijks in.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product. Ik gebruik het sinds jaren en nam het continu als voedingssupplement. Nu nog enkel in de lente als opkuis voor de lever, en zo ook in de herfst.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Perfect in elk opzicht, zowel qua prijs als zeer snelle en zorgvuldige levering. Verzendkosten worden niet in rekening gebracht, sterk aanbevolen.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De verpakking van 1000 capsules is voordelig. Maar het product is moeilijk te verteren. In de toekomst zal ik terugkeren naar het merk Spirulina dat ik eerder gebruikte.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed product voor mij, misschien niet voor iemand ander maar ik heb meer energie. Het was me aangeraden door mijn huisarts. Ik neem 2 tabletten bij elke maaltijd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel goed product die veel energie geeft!! Vol vitaminen en mineralen die m'n lichaam helpen de drukte van werk en gezin te combineren en een goede spijsvertering ondersteunen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Spirulina-Chlorella werd mij aanbevolen door m'n huisarts na bloedafname. 3 capsules per dag (afhankelijk van je gewicht) zijn voldoende om je weerstand terug op peil te brengen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een hele goede aanvulling op een evenwichtige voeding, een voordelige prijs voor een grote verpakking, daar doe ik het zeker voor. een echte aanrader !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product gekozen voor een dagelijks voedingssupplement omwille van de ontzettend grote gezondheidsvoordelen die dit product kenmerkt. Rijk aan eiwitten, vitaminen, essentiële aminozuren, mineralen en essentiële vetzuren zoals y-linoleenzuur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  schitterend product, wel een sterke werking. Daarom is opbouw voor mij van de inname noodzakelijk want mijn lichaam reageert te fel op 10 capsules per maaltijd bij aanvang van de kuur.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  heel handige capsules met beide belangrijke voedingssupplementen samen in eenzelfde pilletje. Vroeger nam ik deze ook in maar dan spirulina en chlorella apart. Dit is dus veel handiger!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit dagelijks als ook voor als na het trainen. Dit is het enige product dat ik gebruik om mijn proteinen aan te vullen en werk super goed voor mij. 6 gr preventief elk dag. 6 gr voor het trainen en 12 gr na het trainen binnen de 24 uur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Slik het al een jaar. Iedereen om me heen wordt verkouden, hoest, buikgriep etc, ik kom er iedere keer goed doorheen. En ik wijt het aan deze supplementen. Sedert ik ze slik is mijn immuun systeem goed bezig. Kreeg vroeger ook om de haverklap koortslippen. Ook dat is verleden tijd!Super spul (slik er maar 5 per dag, maar wel iedere dag het hele jaar door).
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Spirulina-Chlorella Balance houdt zich aan zijn beloften. Na een maand van gebruik, merkte ik een verbetering van de darmdoorvoer en eetlustregeling. Volg de aanbevolen gebruiksaanwijzingen zorgvuldig op.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem sedert enige tijd deze capsules en merk echt het verschil. Eindelijk een product waar de 2 in combinatie te vinden zijn, scheelt in slikken ;-) Ben minder rap moe en heb 's morgens meer energie. Geen last van darmen en dergelijke. Ben tevreden en ga ermee doorgaan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een slecht laboresultaat nemen we beiden 6 tabletten per dag. Ons laatste laboresultaat was aanzienlijk beter. Een heel goed medicament tegen chemicaliën .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De capsules van spirulina chlorella zijn een echte energy boost. Ze ontgiften je lichaam en geven langdurige energie. Bovendien zitten ze bomvol vitamines. Een echte powerfood.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden over Spirulina - Chlorella Balance. Het zorgt ervoor dat ik m'n energie terug krijg en m'n lichaam vaart er wel bij. Het zacht zuiverende effect is graag meegenomen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  voorgesteld geweest door de dokter, nog maar pas beginnen te nemen. Wel merkbaar dat de stoelgang moeizamer verloopt en ook van kleur donkerder is. Ik neem nochtans de kleinste dosis (3x3per dag)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Als semi-professioneel sporter gebruik ik dit als natuurlijk aanvullend supplement. Met energieaanvullende en zuiverende werking is dit een ideaal product voor mij. Levering en afhandeling farmaline zoals steeds uitstekend!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd me voorgesteld door mijn voedingsdeskundige. Ik moet het gebruiken gedurende een periode van ongeveer 6 maanden. Het geeft me helemaal voldoening en ik heb er geen last van gehad bij aanvang.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het produkt voldoet wel aan deverwachtingen.ik heb meer kracht en ben minder moe.mijn vetwaarden in bloed zijn gedaald ,misschien in samenwerking met voeding.opgelet voor te grote dosissen in het begin (losse stoelgang) ik neem 3x2per dag. Is voor mij voldoende.

Natural Energy Spirulina-Chlorella Balance kopen

Je kan Natural Energy Spirulina-Chlorella Balance van het merk Natural Energy, geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in Nederland bij FARMALINE