€ 39,99
€ 30,79
Bespaar 23% (€ 9,20)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Natural Energy Spirulina - Chlorella Balance

Spirulina en chlorella zijn twee microalgen die reeds miljoenen jaren in het zuivere water rond het evenaargebied groeien.
Deze micro-algen zijn eetbaar voor de mens, je kan ze dus consumeren zoals elke andere vorm van voeding. Deze microalgen bevatten een impressionante waaier van nutriënten : vitaminen, mineralen, spoorelementen (micro-mineralen), essentiële vetzuren, proteïnen, nucleïnezuren (RNA en DNA), chlorofyl, en een breed spectrum van phyto-chemicaliën. In feite bevatten zij elk nutriënt dat een menselijk lichaam nodig heeft (je zou er theoretisch kunnen op overleven).
Chlorella en spirulina bevatten bovendien veel proteïnen, meer in % en beter verteerbaar dan proteïnen uit dierlijke voeding. (vnl. chlorella is een proteïnen bron, Chlorella bestaat voor 58% uit proteïnen) bovendien bevatten deze proteïnen alle 8 essentiële aminozuren die het menselijk lichaam nodig heeft. Volgende stoffen worden in chlorella en spirulina in grote hoeveelheid aangetroffen:
-Alle vitaminen van de B groep; inclusief vitamine B12 dat praktisch nooit in planten wordt gevonden. -Vitaminen C -Vitaminen E -Macromineralen : calcium, magnesium, zink, enz… -Micromineralen (spoor-elementen) -Omega 3 vetzuren -Mucopolysachariden -B-caroteen -Nucleïnezuren (RNA-DNA) -Chlorofyl -Chlorella growth factor Merkwaardig is het feit dat al deze stoffen voorkomen in een ideale verhouding in functie van de nood van het menselijk lichaam! Daarom noemt men deze twee microalgen ook wel eens ‘superfoods’.

Gebruik van Natural Energy Spirulina - Chlorella Balance

3x10 capsules per dag met een beetje water innemen tijdens de maaltijden. Deze dosis wordt het beste geleidelijk aan verhoogd volgens volgend schema: 1 week 3x3 per dag, 1 week 3x5 per dag, 1 week 3x7 per dag, vervolgens 3x10 per dag aanhouden.

Ingrediënten Natural Energy Spirulina - Chlorella Balance

Aard van het product
a) Presentatie : 1000 capsules met een totaalgewicht van 600 gram
b) Verpakking : pot met 1000 losse capsules
c) Aanbevolen dagelijkse portie : 30 capsules per dag

Ingrediëntenlijst

Wetensch. naamFranse naamNederlandse naam Gebruikte
deel
Galenische
vorm
hoeveelheidfunctie
Spirulina arthrospiraSpiruline (Algue verte)Spirulina (Groene alg)bladerenPoeder350 mg 
Chlorella BeijerinckChlorella (Algue verte)Chlorella (Groene alg)bladerenPoeder150 mg 
Magnesii
Stearas
Stéarate de Magnésium   Magnésium StearaatE570Poeder5 mgAnti-klontermiddel
gelatinegelatinegelatine  95 mgcapsule


Nutritionele analyse

Energie in kcal332 Kcal
Energie in kJ1388 KJ
Koolhydraten52 gr
Eiwitten48 gr
Vetten0,5 gr


Nutritionele waarde

Planten/NutriëntenLijst K.B.Per aanbevolen dagelijkse portie% ADH (indien nutriënt)Per 100 ml of 100 g
Vit B3 6 mg33,33%254 mg
Vit B6 6 mg300%254 mg
Rhodiola 200 mg 8,48 g


Actieve bestanddelen of merkers (enkel voor planten)

Actieve bestanddelenHoeveelheid per dagelijkse portieHoeveelheid per 10g
Carotène58.8 mg1,1 g
Chlorophylle123.9 mg1,2 g
Phycocyanine1350 mg12,8 g
linoleenzuur99 mg940 mg
Chlorella growth factor (C.G.F)90 mg2 g

Volgende stoffen worden in chlorella en spirulina in grote hoeveelheid aangetroffen:
-Alle vitaminen van de B groep; inclusief vitamine B12 dat praktisch nooit in planten wordt gevonden.
-Vitaminen C
-Vitaminen E
-Macromineralen : calcium, magnesium, zink, enz… -Micromineralen (spoor-elementen)
-Omega 3 vetzuren
-Mucopolysachariden
-B-caroteen
-Nucleïnezuren (RNA-DNA)
-Chlorofyl -Chlorella growth factor

Bijwerkingen van Natural Energy Spirulina - Chlorella Balance

Bij het gebruik van SPIRULINA-CHLORELLA balance zijn geen schadelijke gevolgen gekend. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Waarschuwing

De aanbevolen dagelijks in te nemen portie niet overschrijden en het product buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 39,99
€ 30,79

Laatste reviews en ervaringen met Natural energy spirulina - chlorella balance

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik moet terugkomen op mijn beoordeling van 26/7/18. Bij nader inzien blijkt dat ik waarschijnlijk allergisch ben aan Spirulina, vanwaar de hevige reactie die ik hierop had. Er is niets mis met dit product en anderen kunnen hier wel mee gebaat zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds inname van Natural Energie Spirulina-Chorella Balance is het probleem met ijzer tekort verdwenen en verbeterde de algehele conditie. Zeer aan te bevelen.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Bijzonder slechte ervaring hiermee. Ik startte met de minimumdosering (3x 3 capsules/dag) en na enkele dagen werd ik ziek. Ik bracht een hele nacht en dag in de kleinste kamer door en braakte er mijn ingewanden uit... Omdat ik niet onmiddellijk de link met de Spirulina/Chlorella balance legde, herstartte ik na een week de inname (1x3) en enkele uren later werd ik opnieuw misselijk en kwam mijn maaltijd weer in het toilet terecht. Gaat dus jammer genoeg de vuilnisbak in.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product, zeer goed voor spieren en toon, ook aan te bevelen wanneer u een sport opnieuw begint na een blessure wat mijn geval is, of ook na de operatie om gemakkelijker te herstellen (vraag de arts voor)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  aangezien ik al wat gesukkeld heb met de gezondheid en een jaartje ouder word, is dit een belangrijk product om in te nemen en het ouder worden op een positievere manier te ervaren
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  SNEL EN GOEDKOOP EN VEILIG VERPAKT ZEER TEVREDEN GOEIE PRODUCTEN...............................................................................................
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Winter betekent verkoudheid, rinitis, etc. Een van de beste manieren om jezelf effectief te beschermen is spirulina algen, die ook vele andere sporenelementen leveren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer zuiverend product Verhoogt en verbetert stofwisseling 6 tot 10 dragees nemen per dag beïnvloedt oo, positief het gewicht Spirulina en chlorella hebben een zuiverend effect
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Spirulina-chlorella balance helpt mij mijn cvs te onderdrukken,samen met een voldoende fruit en groenten heb ik meer energie om de dag door te komen .
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Natuurlijke energie spirulina en chlorella balans ontgift mijn lichaam goed en laat me een helse perzik hebben. De 2 negatieve punten zijn het aantal te slikken capsules per dag en de geur van de laatste
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Natural Energy Spirulina - Chlorella Balance - 500 capsules de perfecte combinatie van de superalgen Spirulina en Chlorella * voel me er goed mee, vooral meer energie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij voorgeschreven door een sportarts omdat ik een tekort had aan eiwit. Ik gebruik minder dan de aangegeven hoeveelheid en voel me er goed bij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn huisdokter raadde dit aan om te ontgiften. Ben er goed mee geweest en gebruik het nu dagelijks als superfood. Als je het gebruikt om te ontgiften, wel rustig opbouwen. Kan darmkrampen veroorzaken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Natural Energy Spirulina - Chlorella Balance - 500 capsules de perfecte combinatie van de superalgen Spirulina en Chlorella * voel me er goed mee, vooral meer energie.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heeft mij mijn energie terug gegeven. Is een super supplement die alles weer wat in evenwicht brengt als je een te kort hebt van mineralen. Na jaren moe te zijn eindelijk licht aan het eind van de tunnel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zorgt voor ontgifting en heeft de eigenschap metalen aan zich te binden. Ik zou aanraden de aanbevolen dosis langzaam op de bouwen, zeker als je lichaam gevoelig reageert

Natural Energy Spirulina - Chlorella Balance kopen

Je kan Natural Energy Spirulina - Chlorella Balance van het merk Natural Energy, geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in Nederland bij FARMALINE