Star Balm Rood Extra Strong 25 g

€ 6,95
€ 6,26
Bespaar 10% (€ 0,69)
Op voorraad

Omschrijving van Star Balm Rood Extra Strong

De textuur van de Star Balm is ideaal voor de behandeling van kleinere oppervlaktes. Het blijft vet op de huid en is daarom zeer goed voor een diepgaande massage van de spieren. De balsem is ideaal voor de behandeling van dieper liggende verwondingen, spierscheuren, stijfheid en pijnlijke gewrichten. De rode versie van deze balsem is extra krachtig, terwijl de witte eerder is voor mensen met een gevoelige huid.

Ingrediënten Star Balm Rood Extra Strong

MENTHOL, DEMENTHOLISED MINT OIL, EUCALYPTUS OIL, CLOVE OIL, CASSIA OIL, PINE TREE OIL, METHYL NICOTINATE, MONTAN WAX, BEES WAX, CERESINE WAX, VASELIN.
Star Balm Rood Extra Strong 25 g
€ 6,95
€ 6,26

Laatste reviews en ervaringen met Star balm rood extra strong

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben zeer tevreden goede service en goede kwalietijd ik het iedereen aanbevelen en personeel behandel je met respect vandaag besteld morgen al klaar Grt W
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed werkend die starbalm voor de spieren. volgende keer ga ik het weer bestellen aangezien kruidvat en trekpleister het uit het assortiment hebben gedaan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na mijn schitterende ervaring met Tiger Balm van een ander merk, probeerde ik ook deze. Werkt zoals het ander merk, alleen is ze niet zo voor mijn huid geschikt. Laat een branderig gevoel na bij mij, ook als de huid onbeschadigd is. Persoonlijk verkies ik het ander merk.

Star Balm Rood Extra Strong kopen

Je kan Star Balm Rood Extra Strong van het merk Star Balm, geproduceerd door NOVUM PHARMA, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Sport > Verzorging