€ 3,41
€ 2,86
Bespaar 16% (€ 0,55)
Promotie 16% korting

Omschrijving van 3M Steri-strip 0,60cm x 7,5cm 1541S

De 3M™ Steri-Strip Hechtstrips worden op grote schaal gebruikt in spoeddiensten van ziekenhuizen en operatiezalen. Snel en makkelijk aan te brengen, houden ze de wondranden van een scheur- of snijwonde samen. De heling wordt bevorderd doordat de treksterkte van de wonde snel toeneemt. Hechtstrips voor de huid leiden, door de afwezigheid van inprikopeningen en hechtdraadinsnoeringen, tot een esthetischer resultaat en een verminderde littekenvorming .

Voordelen
 • Sterker, zelfs in vochtige omgeving
 • Snellere wondheling en kwalitatief beter dan draad of nietjes
 • Minimaal risico : steriel verpakt; geen uitrafeling van het weefsel
 • Esthetische wondgenezing : goede sluiting van de wondranden en uniforme verdeling van de spanning

Indicatie

 • Sluiting van oppervlakkige wonden 
 • Vroegtijdige vervanging van draad of nietjes 
 • Sluiting in combinatie met draad of nietjes 
€ 3,41
€ 2,86

Laatste reviews en ervaringen met 3M Steri-strip 0,60cm x 7,5cm 1541S

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Steri-Strip

  geleerd bij mijn zuster in Normandië¨, voor kloven in mijn vingers, vroeger gewoon een plakker maar sprongen steeds open, nu gebruik ik ze op de kloven op mijn handen en voeten, 3 a 5 dagen later terug dicht en geen probleem meer, kan niet meer zonder.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Geen paniek bij GROTE snijwonden

  Eens je een wonde hebt dat zou moeten genaaid worden door zijn grote(diepte) dan kan je deze zelf al vastbinden met deze speciale plakkers.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  We waren 2 weken op vakantie. Na 1 week besloot onze jongste (toen 2j) onze oudste zijn nagels te knippen.... met een megapapierschaar. De schaar bevond zich in de holte tussen duim en wijsvinger. Onze oudste zoon heeft zijn hand ertussenuit getrokken, maar het werd een lelijke pijnlijke wonde . Nadat ik het bloeden gestelpt had, heb ik de wonde gehecht met steri-strip 6mm, met daarover nog eens een beschermend verband zodat er geen vuil in de wonde kon. De pijn was snel over en toen we een week later thuiskwamen, was de wonde volledig en mooi genezen.

  Was deze beoordeling nuttig?

3M Steri-strip 0,60cm x 7,5cm 1541S kopen

Je kan 3M Steri-strip 0,60cm x 7,5cm 1541S van het merk 3M , geproduceerd door 3M BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Steri-Strip of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Hecht - en Kleefpleisters