€ 32,99
€ 25,73
Bespaar 22% (€ 7,26)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Natural Energy Stress Complex

Een langdurige overbelasting van lichaam en geest geeft verschillende negatieve effecten zoals een dysbalans in de nutriëntenstatus door een verhoogd gebruik van voedingsstoffen, een versnelling van het verouderingsproces en een verzwakking van het immuunsysteem.

Een zéér belangrijk component in Stress Complex is magnesium, een mineraal waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het bijdraagt tot een normale werking van onze zenuwcellen en zo bijdraagt tot een normaal functioneren van onze psyche. Vitamine vit B1, vit B2, vit B3, vit B6 en vit B8 dragen eveneens bij tot een normale functie van ons zenuwstelsel en een normale werking van onze psyche.

Indicatie

• Voor een normale werking van onze zenuwcellen
• Voor een normale psyche

Gebruik van Natural Energy Stress Complex

2 capsules per dag met water innemen voor de maaltijd. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Ingrediënten Natural Energy Stress Complex

Ingrediëntenlijst
Magnesiumglycerofosfaat 1000 mg
Magnesium element 125 mg
Vit. B1 4 mg
Vit. B5 4 mg
Vit. B6 4 mg
Vit .B2 2 mg
Vit. B9 0,1 mg
Taurine 200 mg
Arginine 200 mg

Bijwerkingen van Natural Energy Stress Complex

Bij het gebruik van STRESS COMPLEX zijn geen schadelijke gevolgen gekend. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Waarschuwing

Op een droge en koele donkere plaats afgesloten bewaren (15-25 ºC). Buiten het bereik van kinderen houden.
€ 32,99
€ 25,73

Laatste reviews en ervaringen met Natural energy stress complex

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alles was snel geleverd, de capsules hebben pas een duidelijke werking na enkele maanden dus daar kan ik nog geen duidelijke mening over geven jammer genoeg
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  TOP ... wel duur ..... dus daarom grotere verpakkingen, misschien beter, bulk? ik bedenk net even nog eentje te nemen bij maaltijd .... ... ... ... thanks
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product nog niet zo lang. HET HEEFT ZIJN WERKING NOG NIET; Deze zal na een tijdje , misschien kunnen duren . Doch , ik vindt wel dat het op termijn zijn werk zal doen ..Afwachten .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit product al jaren, aangeraden door een dokter die veel werk met homeopathie. Voel mij daar heel goed bij. Zeker aan te raden in gevallen van stress en slapeloosheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  aangezien het zo druk eraan toe gaat op het werk en de combinatie met het gezin, is het belangrijk om de voedingssupplementen extra binnen te krijgen om het hoofd te bieden aan al die drukte
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik sinds een maand deze stress complex op aanraden van mijn huisdokter. Duurt een 3 tal weken eer de eerste resultaten er zijn. Ik ben rustiger en kan beter inslapen en doorslapen. Natuurlijk product .
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vond dit echt niet goed, heb het genomen oom rustig te zijn bij wedstrijden van atletiek maar het maakt me loom dus zeker niet meer bruikbaar :( opzoek nu naar iets anders.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product zelf kende ik al omdat het me eerder voorgeschreven werd tijdens een bijzonder stressvolle periode. Stress complex werkt zeer snel en je kan het gewoon gebruiken zonder nevenwerkingen omdat het om een natuurlijk product gaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Top product, gekregen via mijn huisarts. Al veel uitgeprobeerd maar nooit geen echt resultaat. Mijn Mg. Kwam nooit op peil maar nu is het
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Stress complex helt me om in drukke periodes niet de stresskip te worden en toch voldoende rust te vinden en de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben een nerveus type. En doordat ik 's middags en 's avonds een capsule inneem,ben ik overdag rustiger, maar slaap ik ook veel beter. Magnesium en vit B hebben een duidelijk goed effect.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product ongeveer 10 dagen gebruikt om mijzelf te ontlasten van teenkramping en slapeloosheidsproblemen. Het is veel beter en ik kan het alleen maar aan uw klanten aanbevelen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ideaal voor het verhogen van het magnesium dat nodig is voor de dagelijkse stress. Maar de pillen zijn groot genoeg, maar niet in slechte smaak, dus het is al een goede zaak. Het is echter vrij duur.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Maakt dat je je minder iets aantrekt van stress. Heeft een neutraliserende werking. Je bent minder snel van slag en je bent er rustiger door. Nonchalanter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn 'mentale belasting' is nogal hoog maar sedert ik stress complex neem op aanraden van mijn huisarts (en dit ongeveer een jaar) voel ik me veel beter en vooral veel sterker
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed complex met magnesium als hoofdingrediënt, maar toegevoegde B-vitaminen zijn een pluspunt. Zeer nuttig bij overwerk, vooral op het werk, en helpt krampen te voorkomen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het heeft geen bijwerkingen. Je moet het enkele weken innemen alvorens je het effect voelt en de energie terug komt. Je neemt het best 3 maanden in voor beste resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem geneesmiddel reeds een tiental jaren in combinatie met antidepressivum, heb hierdoor klassieke tranquillizers kunnen laten omdat die op zichzelf weinig of geen geneeskracht hebben. Stress complex heeft daarentegen een opbouwende en helende werking.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product dat me energie teruggaf terwijl ik het magnesium van de andere producten niet hield, maar ik neem 3 capsules in de ochtend na de lunch
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product zal zeker zijn toegevoegde waarde hebben. Om meer effect te krijgen is het waarschijnlijk beter om het product langer te nemen dan 1 doos.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product reeds 10 jaar en ik heb een zeer positieve houding ondanks een zwaar medisch verloop. Het helpt mijn zenuwen om elke dag opnieuw van start te gaan!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer snelle levering en goede communicatie rond de levering. Als dit altijd zo is bij de leveringen van Farmaline, dan zal ik zeker nog eens opnieuw bestellen :)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is verpakt in een handige blister, gemakkelijk mee te nemen. Het heeft me goed geholpen tijdens een stresserende periode. Maakt je rustiger en kalmer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben er heel goed mee het helpt en je loop er zeker niet loom van.Ik zou het het in ieder geval aan iedereen aanraden eer men aan het zware spul begin.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb minder pijn in mijn spieren en voel mij ook fitter bij dagelijkse inname van Naturel Energy Stress complex. De vitamine B en de magnesium doen hun werk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Al de medicijnen zijn aangeraden door mijn dokter en ik raad ze aan iedereen aan, beter dan wat iedereen neemt voor zenuwen pijn enz... het is geen vergif maar helemaal natuurlijk, alleen jammer dat België er nog niet genoeg in gelooft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Altijd een geweldig product - eindelijk een uitgekiende combinatie! Ik neem het 'smorgens bij het opstaan ​​en tolereer zelfs het magnesium op een lege maag TOP!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Magnesium en vitamine B supplement. Zeer goed product voor het zenuwstelsel. Ik ben relaxter en kan beter slapen. Ik heb reeds verschillende merken geprobeerd maar Natural Energy is het beste.

Natural Energy Stress Complex kopen

Je kan Natural Energy Stress Complex van het merk Natural Energy, geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress