€ 31,12
€ 26,45
Bespaar 15% (€ 4,67)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Natural Energy Stress Complex

Een langdurige overbelasting van lichaam en geest geeft verschillende negatieve effecten zoals een dysbalans in de nutriëntenstatus door een verhoogd gebruik van voedingsstoffen, een versnelling van het verouderingsproces en een verzwakking van het immuunsysteem.

Een zéér belangrijk component in Stress Complex is magnesium, een mineraal waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het bijdraagt tot een normale werking van onze zenuwcellen en zo bijdraagt tot een normaal functioneren van onze psyche. Vitamine vit B1, vit B2, vit B3, vit B6 en vit B8 dragen eveneens bij tot een normale functie van ons zenuwstelsel en een normale werking van onze psyche.

Indicatie

• Voor een normale werking van onze zenuwcellen.
• Voor een normale psyche.

Gebruik van Natural Energy Stress Complex

2 capsules per dag met water innemen voor de maaltijd.

Ingrediënten Natural Energy Stress Complex

Ingrediëntenlijst
Magnesiumglycerofosfaat 1000mg
Magnesium element 125mg
Vit. B1 4mg
Vit. B5 4mg
Vit. B6 4mg
Vit .B2 2mg
Vit. B9 0,1mg
Taurine 200mg
Arginine 200mg

Bijwerkingen van Natural Energy Stress Complex

Bij het gebruik van STRESS COMPLEX zijn geen schadelijke gevolgen gekend. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Waarschuwing

Op een droge en koele donkere plaats afgesloten bewaren (15-25 ºC). Buiten het bereik van kinderen houden. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.
€ 31,12
€ 26,45

Laatste reviews en ervaringen met Natural Energy Stress Complex

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Aanbevolen door orthomoleculaire arts

  Ik neem dit supplement op advies van een orthomoleculaire arts. Het is bij dit soort supplementen moeilijk te zeggen in hoeverre ze al dan niet helpen... Ik ga ervan uit dat het een zekere ondersteuning geeft.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Het werd me aanbevolen door een therapeut..

  Het werd me aanbevolen door een therapeut en het is waar dat ik me minder gestrest voel Makkelijk te verteren, ik neem er elke ochtend een, het is niet erg beperkend.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  overwerkstimulans

  Helpt de negatieve effecten van stress en overbelasting tegen te gaan, geeft een boost, herstelt een beetje rust en laat je toe om met periodes van intense activiteit of emotionele overbelasting om te gaan.

  Was deze beoordeling nuttig?

Natural Energy Stress Complex kopen

Je kan Natural Energy Stress Complex van het merk Natural Energy , geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress