€ 26,32
€ 23,69
(€ 78,97 / l)
Bespaar 10% (€ 2,63)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Super Diet Koninginnebrij Bio

De Laboratoires SUPER DIET bieden u een programma van 20 dagen op basis van Bio Koninginnegelei en Bio Acaciahoning. Elke ampul brengt u een dosis van 1500mg Koninginnegelei. De volledige kuur van 20 ampullen bedraagt dus 30g Koninginnegelei Bio. Zodoende alle goede eigenschappen van de Koninginnegelei te behouden, alsook kleur en consistentie, mag de gelei niet onderhevig zijn aan grote temperatuurschommelingen. Daarom stellen de Laboratoires SUPER DIET u een bio Koninginnegelei voor die enkel op lage temperatuur werd verwerkt. Koninginnegelei is, als exclusieve voeding van de Bijenkoningin sinds haar geboorte, de ware schat van de bijenkorf.

Indicatie

Voedingssupplement op basis van Koninginnegelei en Acaciahoning

Gebruik van Super Diet Koninginnebrij Bio

1 ampul per dag, het liefst's ochtends op nuchtere maag, te verlengen in een half glas water. Goed schudden voor gebruik.

Ingrediënten Super Diet Koninginnebrij Bio

Gezuiverd water - Koninginnegelei* - Acaciahoning* - Geconcentreerde perensap* (Pyrus communis). * Ingrediënten uit de biologische teelt.

Waarschuwing

Afgeraden aan mensen met een allergie voor bijenproducten. Het is aangeraden de aanbevolen dosis te respecteren. Een evenwichtige en afwisselende voeding is belangrijk voor een gezonde levenswijze. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Oraal gebruik - is niet geschikt voor injectie
€ 26,32
€ 23,69
(€ 78,97 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Super Diet Koninginnebrij Bio

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Er worden vaak - terecht of onterecht - middelen naar voor geschoven als "super food". Maar als er één middel die naam verdient, dan is het zeker koninginnebrij: dankzij deze zeer geconcentreerde voeding, rijk aan vitaminen, mineralen, aminozuren en enzymen. Er worden vaak - terecht of onterecht - middelen naar voor geschoven als "super food". Maar als er één middel die naam verdient, dan is het zeker koninginnebrij: dankzij deze zeer geconcentreerde voeding, rijk aan vitaminen, mineralen, aminozuren en enzymen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Super Diet Koninginnebrij Bio kopen

Je kan Super Diet Koninginnebrij Bio van het merk Super Diet , geproduceerd door SUPERDIET LABORATOIRES , bestellen in Nederland bij FARMALINE