Supradyn Energy Co Q10 90 tabletten

€ 41,95
€ 37,76
Bespaar 10% (€ 4,19)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Supradyn Energy Co Q10

Het co-enzym Q10 in Supradyn speelt een belangrijke rol. Het staat ook bekend als CoQ10 en moedigt de cellen in uw lichaam aan om efficiënter te werken, zodat zij hun intrinsieke energie vrijgeven. Bovendien speelt het een rol bij het beschermen van de lichaamscellen tegen schade door vrije radicalen, vanwege zijn antioxiderende eigenschappen.

Indicatie

Ondersteunt je energieniveau et activeert de natuurlijke energie in je lichaam.
Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

Gebruik van Supradyn Energy Co Q10

Aanbevolen dosis: 2 tabletten per dag of volgens behoefte.

Ingrediënten Supradyn Energy Co Q10

Waarden voor 1 tablet *VWR%
 
Vitamine A300 mcg37,5%
Vitamine D1.88 mcg37.6%
Vitamine E4.03 mg33.5%
Vitamine B60,70 mg50%
Vitamine B122.5 mcg100%
Biotine50 mcg100%
Vitamine C80 mg100%
Co-enzym Q102.25 mg
* VWR = Voedingswaardereferentie
Supradyn Energy Co Q10 90 tabletten
€ 41,95
€ 37,76

Laatste reviews en ervaringen met Supradyn energy co q10

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk in te nemen met een glas water bij het ontbijt. Wanneer je te weinig drinkt merk je het doordat je urine geel kleurt. De energie voel je al na een paar dagen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben deze vitamines beginnen nemen tijdens een heel futloze periode op aanraden van mijn ouders. Reeds na enkele dagen had ik veel meer energie! Topproduct!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem al enkele jaren tijdens de winter supradyn extra in. Het geeft een ondersteuning bij mijn eten. Maar ik heb het gevoel dat ik hierdoor toch extra weerbaar ben voor de winter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na 1,5 week gebruik te hebben gemaakt van Supradin Energy co Q10 is het werken Ervan goed te merken. Ik Kreeg meer energy en de pijnen in mijn knieen en rug Verdwenen total . Ik raad een ieder aan deze Supradyn Q10 Elke dag te Gebruiken....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochter voelt zich veel beter nu ze deze supplementen neemt. Ze gebruikt nu al 6 maanden Supradyn en is er echt tevreden mee, het product bevat alle essentiële vitamines en mineralen
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit werd me aangeraden omdat ik tijdelijk een aantal groenten en fruit van het mijn menu moet schrappen. Om toch alle vitaminen binnen te krijgen neem ik dit supplement maar heb tot nog toe geen verschil ervaren. Bovendien behoorlijk prijzig in aankoop.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vitamines worden gebruikt tijdens de blokperiode op aanraden van de huisdokter. Het echte effekt kennen we niet men lijkt minder vermoeid tijdens deze moeilijke dagen voorafgaand aan de examens
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben tevreden over dit supplement. Op aanraden van mijn huisdokter was ik op zoek naar een poly-vitamine waar zeker voldoende zink in aanwezig was omdat ik last had van ontstekingen in mijn mond. Ik neem het nu een 2-tal weken, en heb sinds enkele dagen geen last meer van aften.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goede vitamines. Door gastric bypass moet ik elke dag multivitamine nemen en met deze vitamines worden mijn tekorten nagenoeg allemaal opgevangen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product dagelijks als aanvulling bij mijn dagelijkse voeding. Ik fitness en wandel veel en dus ben ik zo zeker dat mijn lichaam de nodige bouwstoffen krijgt. Bevat ook vitamine D, zeer nuttig in de winter bij weinig zonlicht.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede verhoudingen tussen de vitamines, volledig gamma van vitamines. Goede prijs kwaliteit verhouding. Geleverd binnen de gestelde termijn en geleverd zoals beschreven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  supradyn energy geeft onmiddellijk meer energie. In tegenstelling tot andere vitaminen heb ik geen nevenwerkingen zoals hoofdpijn of misselijkheid. Een echte aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenoot had last van slapende grote tenen. Sedert hij Supradyn Energy neemt zijn deze klachten weg. Dus een aanrader voor wie dezelfde problemen heeft.

Supradyn Energy Co Q10 kopen

Je kan Supradyn Energy Co Q10 van het merk Supradyn, geproduceerd door BAYER HEALTHCARE CONSUMER , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Spring Vitamins of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Q10