€ 41,95
€ 37,76
Bespaar 10% (€ 4,19)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Supradyn Vital 50+

De behoeften aan vitamines en mineralen veranderen met de leeftijd. Vanaf 50 jaar willen we fysiek en mentaal vitaal blijven om elke dag te blijven doen wat we graag doen en volop te genieten van het leven! Het menselijk lichaam is een bron van natuurlijke energie, maar het heeft wel de juiste voedingsstoffen nodig om deze energie dagelijks te activeren. Supradyn® Vital 50+ is speciaal ontwikkeld met die vitaminen, mineralen en antioxidanten** in aangepaste dosis om aan de specifieke behoeften van de vijftigplusser te voldoen. 
 
Supradyn® Vital 50+, als aanvulling op de dagelijkse voeding, ondersteunt het energiemetabolisme van het organisme*, draagt bij aan het normaal functioneren van de natuurlijke weerstand*** en helpt uw mentale vitaliteit **** te behouden. De formule bevat ook ginseng van hoge kwaliteit en natuurlijk olijfextract. 

Blijf vol vitaliteit met Supradyn® Vital 50+! * dankzij vitamines (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12 en C) en mineralen (calcium, ijzer, jood, koper, magnesium en mangaan) die elkeen de energiestofwisseling ondersteunen.
** vitamine B2, C, E, koper, mangaan, selenium en zink dragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Olijfpolyfenolen dragen bij tot de bescherming van bloedvetten tegen oxidatieve stress.
*** dankzij vitamines (A, B6, B11, B12, C en D) en mineralen (koper, ijzer, selenium en zink) die elkeen bijdragen aan het normaal functioneren van de natuurlijke weerstand.
**** dankzij mineralen als ijzer, zink en jood die een bijdrage leveren aan de cognitieve functies.

Indicatie

Voedingssupplement met vitaminen en mineralen dat mensen 50+ voorziet van voldoende energie.

Gebruik van Supradyn Vital 50+

1 tablet per dag nemen, met een voldoende hoeveelheid aan water (250 ml) voor of na de maaltijd, bij voorkeur s’ochtends bij het ontbijt. Supradyn® Vital 50+ mag dagelijks en het hele jaar door worden gebruikt.

Ingrediënten Supradyn Vital 50+

CALCIUMFOSFAAT, ZWAAR MAGNESIUMOXIDE, L-ASCORBINEZUUR, DRAAGSTOF (E460I), ECHTE GINSENG (PANAX GINSENG C.A. MEYER), DL-ALFA- TOCOFERYLACETAAT, NICOTINAMIDE, ZINKCITRAAT, IJZER(II)FUMARAAT, ANTIKLONTERMIDDEL (E468), GLANSMIDDELEN (E470B, E464), D-BIOTINE, CALCIUM-D-PANTOTHENAAT, RETINYLPALMITAAT, GLANSMIDDEL (E553B), ANTIKLONTERMIDDEL (E551), KLEURSTOF (E171), MANGAANSULFAAT, PYRIDOXINEHYDROCHLORIDE, RIBOFLAVINE, KOPER(II)SULFAAT, THIAMINEMONONITRAAT, CHOLECALCIFEROL, CYANOCOBALAMINE, GLANSMIDDEL (E463), KALIUMJODIDE, KLEURSTOF (E141II), PTEROYLMONOGLUTAMINEZUUR, CHROOM(III)CHLORIDE, NATRIUMMOLYBDAAT, NATRIUMSELENAAT.

Supradyn® Vital 50+ Per tablet Hoeveelheid % RI° 
Vitamines 
Vitamine A  400 µg 50% 
Vitamine B1*  1,65 mg 150% 
Vitamine B2 */** 2,1 mg 150% 
Vitamine B3* 24,0 mg 150% 
Vitamine B5* 9,0 mg 150% 
Vitamine B6* 2,0 mg 143% 
Vitamine B8* 75 µg 150% 
Vitamine B11 200 µg 100% 
Vitamine B12* 2,5 µg 100% 
Vitamine C*/** 160,0 mg 200% 
Vitamine D3 5 µg 100% 
Vitamine E** 24,0 mg 200% 
Mineralen 
Calcium* 120,0 mg 15% 
Koper*/** 1,0 mg 100% 
Ijzer* 7,0 mg 50% 
Jood* 75 µg 50% 
Magnesium* 60,0 mg 16% 
Mangaan*/** 2,0 mg 100% 
Molybdeen 50 µg 100% 
Selenium** 50 µg 91% 
Zink** 10,0 mg 100% 
Plantenextracten 
Ginseng-extract 26,7 mg 
Equivalent Ginsenoside Rg1 0,200 mg °° 
Olijfboom-blad-extract 21,43 mg 
Olijfextract 5,00 mg °° 
RI° = Referentie-inname 
°° RI niet vastgesteld
* ondersteunen het energiemetabolisme
** dragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress

Waarschuwing

- Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding: de aanbevolen hoeveelheid vitamine A niet overschrijden. 
- Voedingssupplementen mogen niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. 
- Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Supradyn Vital 50+ 90 tabletten
€ 41,95
€ 37,76

Laatste reviews en ervaringen met Supradyn vital 50+

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer degelijk voedingssupplement voor 50 plussers. Heeft door zijn unieke samenstelling wel degelijk effect. Een aanrader voor elke 50+ die met zijn gezondheid begaan is!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ook dit product kan ik ook aanbevelen,het werkt zoals het beschreven wordt. ik ben 70,en sinds ik dit supradyn inneem kan ik beter en soepelder bewegen geen stijve ledemat,en knieen meer!!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Minder verkoudheden sinds ik supradyn gebruik. Meer opgewekt e.n veel vitaler, Ik neemiedere dag 1 s'morgens zowel in de zomer als de winter. Ook voel mij daar goed bij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem dit product al een paar maanden en voel er mij beter mee.ook heeft mijn man na een zware griep supradyn genomen en ook hij was tevreden ...de moeheid verdween na een paar dagen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik niet meer van de jongste ben heb ik nood aan een vitaminnenkuur om de zes maand na de winter en juist voor de zomer ,k voel er Mij opgewekter door
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product en goede prijs, ik moet dagelijks vitaminen innemen en ben blij dat ik enkele euro's kan uitsparen. Goede levering zonder problemen zoals altijd. Bedankt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Af en toe kan dit een goede aanvulling zijn van vitamines en mineralen. Zeker na een grijze winter. Ook hier een merkelijk verschil tussen de prijs bij Farmaline en in de apotheek
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vrouw gebruikt het hele jaar door dit vitaminesupplement. Het is een heel compleet supplement met heel veel verschillende vitaminen en mineralen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben hiermee begonnen maar zoals alle vitamienen gaat dit weer wat extra tijd nodig hebben eer je echt effect hebt, het is zeker niet slecht, ik ben minder moe om de dag te beginnen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Multivitaminenpreparaat die zorgt voor een natuurlijke boost en energie. Makkelijk in te nemen. Geen maaglast zoals bij vele andere multivitaminenpreparaten
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product om de zogenaamde najaars- en winterdip te overwinnen. Geeft een goed en versterkend gevoel. Een aanrader voor vijftigplussers. Op tijd beginnen innemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit heel effectieve vitaminen te nemen vanaf de leeftijd van 50 jaar. De samenstelling is speciaal aangepast aan de behoeften van 50 plussers.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bestelling goed en vlot afgehandeld. Aanrader . Positieve ervaring. Dit vitaminecomplex is een goede dagelijkse ondersteuning .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Supersnel! Alles in orde, en perfect afgeleverd! Zal zeker nog bestellen bij jullie. En de producten zijn ook veel minder duur dan bij de apotheek hier in het dorp. Bedankt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds langer gekend, net als de andere Supradyn vitamine mengseld wel efficient.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vanaf de leeftijd van 50 jaar zeer goed om je weerstand op,peil te houden !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede overzichtelijke site, vind gemakkelijk wat je zoekt, assortiment groot genoeg, snelle levering, prijs heel goed dankzij kortingen ,deze site al aangeprezen aan vriendinnen, dus een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dat gebruikt mijn man en heeft daar veel baat bij. Het bestellen via Farmaline gaat zeer gemakkelijk en worden het ook zeer vlug toegezonden waarvoor onze dank.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Supradyn Vital 50+ werd mijn aangeraden door de huisartse. Na een kuurtje voel ik me inderdaad veel fitter en uitgerust en heb ik de indruk dat mijn stoelgang veel vlotter verloopt. Voor een 60plusser dus aan te raden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  supradyn is een echte aanrader,het helpt mij echt de vermoeidheid tegen te gaan ,extra ijzer en calsium aanvulling een perfect vitaminen voor 50 plus ,
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een vitaminecomplex dat zeer doeltreffend is, na 3 dagen voel je al het werkt, dat er verbetering is. Mijn vriend is vegetarisch en heeft dus nood aan extra vitaminen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer compleet supplement zeker voor 50 plussers, bevat nagenoeg alle noodzakelijke vitamines en mineralen, zowel voor mannen als vrouwen zeer compleet product, alleen wat hoge prijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Supradyn 50+ werd ons aangeraden door onze homeopaat-huisarts. Het geeft ons dagelijks de nodige portie energie. Ideaal om weer op krachten te komen na grieptoestanden of om vermoeidheid te bestrijden. Supradyn staat 's morgens steeds klaar bij ons ontbijt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  draagt bij ,tot de algemene gevoelstoestand Het product dient minstens een maand ingenomen te worden dan voelt men zich beter en zal ook actiever worden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dagelijks neem ik mijn vitaminen en ik heb gemerkt dat verkoudheden rapper overgaan of al helemaal niet doorkomen! En de handige manier van bestellen en snelle levering is ook een surplus!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik een jaarlijkse vitaminekuur doe met supradyne vital 50+ ben ik veel meer bestand tegen winterkwaaltjes en is mijn energieniveau hoger. Ik ben tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het product zelf kunnen wij nog niet beoordelen gelet het nog niet in gebruik is maar na wat zoekwerk zie wij dat farmaline de enige is die een product verkoopt die het dicht aan leunt tegen onze eisen en kwaliteit
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Hallo, het product supradyn vital 50+heb ik besteld voor mijn echtgenoot,daar hij gevoelig is voor wratten,dit komt echter door een tekort aan zink.Zink pillen zijn moeilijk te verteren.dus hebben we dit geprobeerd en heeft nu geen maagklachten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product neem ik al enkele jaren 6 dagen op 7 omdat er ook vitaminen in het voedsel zitten sla ik een dag per week over. Moest ik niet tevreden zijn dan zou ik reeds lang overgeschakeld zijn op een concurrerend product.

Supradyn Vital 50+ kopen

Je kan Supradyn Vital 50+ van het merk Supradyn, geproduceerd door BAYER CONSUMER HEALTH , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Spring Vitamins of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen > Volwassenen
50+ > Vitaminen > Multivitaminen