€ 15,70
€ 11,93
(€ 119,30 / 100 ml)
Bespaar 24% (€ 3,77)
Promotie 24% korting

Omschrijving van Systane Hydration Oogdruppels

Bevochtigt het oppervlak van uw ogen zodat een gevoel van droogte, irritatie, branden, prikken of van zand of iets in het oog, dat wordt veroorzaakt door omgevingsfactoren, snel en langdurig verlicht wordt.

Indicatie

Systane® Hydration hydraterende oogdruppels wordt gebruikt bij de behandeling van droge ogen voor mensen die een langere bescherming en betere hydratatie nodig hebben gedurende de dag. Het zorgt voor snelle verlichting van branden en irritatie veroorzaakt door droogheid van het oog.

Ingrediënten Systane Hydration Oogdruppels

Polyethyleenglycol 400, propyleenglycol, hydroxypropylguar, sorbitol, aminomethylpropanol, boorzuur, kaliumchloride, natriumchloride, POLYQUADnatriumhyaluronaat, polyethyleenglycol 400, propyleenglycol, hydroxypropylguar, sorbitol, aminomethylpropanol, boorzuur, natriumboraat, dinatrium EDTA, natriumcitraat, POLYQUAD® (polidroniumchloride) conserveermiddel, 0.001%, kaliumchloride en natriumchloride.
€ 15,70
€ 11,93
(€ 119,30 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Systane Hydration Oogdruppels

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Systane hydratation

  Gouttes qui hydratent très bien et longtemps notamment après une opération de cataract et de glocome.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Systane - Evaluatie

  Sinds ik dit product gebruik, tintelen mijn ogen niet meer en zijn ze veel beter gehydrateerd. Goed product om aan te bevelen aan iedereen die dezelfde problemen heeft.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Verzacht

  Ik gebruik systane hydration nu al meer dan 1 jaar en ben er zeer tevreden over . Hydrateert en verzacht hele droge ogen . De andere druppels uit het gamma Systane ook al geprobeerd , maar ik ben het best met deze

  Was deze beoordeling nuttig?

Systane Hydration Oogdruppels kopen

Je kan Systane Hydration Oogdruppels van het merk Systane , geproduceerd door ALCON , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge Ogen