€ 13,70
€ 12,33
(€ 123,30 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,37)

Omschrijving van Systane Ultra Oogdruppels

Systane Ultra zijn oogdruppels van Alcon. Systane Ultra is een verdere ontwikkeling van de huidige Systane. Systane Ultra is voor wanneer je last hebt van droge ogen.

Wanneer je lenzen gebruikt bedekt de traanfilm van het oog niet langer het gehele oog, wat de ogen droog maakt en vervolgens leidt tot jeukende, brandende of schurende ogen.

Systane Ultra bestaat uit een combinatie van stoffen die zich samen met de natuurlijke gelvormende suikers HP-Guar en sorbitol vermengen met de traanfilm van het oog.

Hierdoor wordt er een helend schild gecreëerd op de oppervlakte van het hoornvlies dat de klachten verlicht en maximaal comfort biedt.

Indicatie

SYSTANE® ULTRA Hydraterende Oogdruppels wordt gebruikt voor de behandeling van droge ogen. Het zorgt voor tijdelijke verlichting van branden en irritatie veroorzaakt door droogheid van het oog. SYSTANE® ULTRA Hydraterende Oogdruppels mag gebruikt worden om daily wear, extended wear en wegwerp silicone hydrogellenzen en zachte (hydrofiele) contactlenzen te hydrateren en te bevochtigen. SYSTANE® ULTRA Hydraterende Oogdruppels bevochtigt uw contactlenzen, vermindert het ongemak dat gepaard gaat met het dragen van contactlenzen en helpt deeltjes die irritatie en/of ongemak kunnen veroorzaken, te verwijderen.

Gebruik van Systane Ultra Oogdruppels

SYSTANE® ULTRA Hydraterende Oogdruppels mag, naar behoefte, de hele dag door worden gebruikt voor de behandeling van droge ogen. Breng de druppels in het oog en knipper. Wanneer tijdens het dragen van contactlenzen een lichte vorm van irritatie, ongemak of wazig zien optreedt, breng dan 1 of 2 druppels in het oog en knipper 2 of 3 keer. Het kan ook worden gebruikt vóór het inzetten van de contactlenzen en na het uitnemen ervan. Goed schudden vóór gebruik. 

Ingrediënten Systane Ultra Oogdruppels

Actieve ingrediënten
Polyethylene Glycol 400 0.4%
Propylene Glycol 0.3%

Waarschuwing

Het is van groot belang de aanwijzingen van uw oogzorgprofessional en alle op de bijsluiter en verpakking vermelde instructies op te volgen voor een juist gebruik van het product. Heeft u last van aanhoudend ongemak in de ogen, overmatige traanproductie, wijzigingen in het gezichtsvermogen of rode ogen? Raadpleeg dan uw oogzorgprofessional omdat het probleem ernstiger zou kunnen worden. Gezien het risico op oogirritatie mag u uw lenzen niet bewaren in of desinfecteren met SYSTANE® ULTRA Hydraterende Oogdruppels.
 • Zorg ervoor dat de tip van de fles nooit ergens mee in aanraking komt, om verontreiniging te voorkomen.
 • Draai de dop er na gebruik weer op.
 • Bewaren bij kamertemperatuur.
 • Houd de fles goed gesloten wanneer u hem niet gebruikt.
 • Gebruiken vóór de op het product vermelde vervaldatum.
 • Gooi overgebleven vloeistof 6 maanden na eerste opening weg.
 • Buiten het bereik van kinderen houden
€ 13,70
€ 12,33
(€ 123,30 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Systane Ultra Oogdruppels

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Beste oogdruppels op de markt

  Systane ultra oogdruppels gebruik ik omdat ik veel last heb van droge ogen met soms een gevoel van zandkorrels in mijn ogen. Tweemaal per dag druppels gebruiken en ik heb daar geen last meer van. Volgens mijn oogarts zijn dat heel goede druppels en kunnen zelfs bij heel regelmatig gebruik geen kwaad. Ook mijn dochter gebruikt ze als lenzendrager.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  eenvoudig te gebruiken

  met zeer droge ogen met een gevoel van zand in de ogen, 1 druppel twee keer per dag in elk oog en ik voel me al beter

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Effectief

  Aangenaam gevoel, goed gehydrateerd en gemakkelijk aan te brengen

  Was deze beoordeling nuttig?

Systane Ultra Oogdruppels kopen

Je kan Systane Ultra Oogdruppels van het merk Systane , geproduceerd door ALCON , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge Ogen