€ 15,70
€ 13,97
Bespaar 11% (€ 1,73)

Omschrijving van Systane Ultra Oogdruppels

Systane Ultra Hydraterende Oogdruppels geven een langdurige verlichting voor droge ogen symptomen dankzij een unieke systeem dat onmiddelijk verzachtend werkt en klinisch  bewezen is voor lange tijd. De handige 10ml verpakking is eenvoudig mee te nemen en het product verzacht onmiddelijk geïrriteerde en droge ogen, ongeacht waar u bent. Dit product is voornamelijk geschikt voor mensen met een milde tot gemiddelde droogheid van de ogen.

Indicatie

Hydraterende oogdruppels voor een onmiddelijke en langdurige oplossing voor droge en branderige ogen door droogheid.

Gebruik van Systane Ultra Oogdruppels

Schud het flesje goed voor ieder gebruik en brengde druppels aan per oog voor langdurige verlichting. Steriel verpakt voor eenmalig gebruik.

Ingrediënten Systane Ultra Oogdruppels

Actieve ingrediënten
Polyethylene Glycol 400 0.4%
Propylene Glycol 0.3%
€ 15,70
€ 13,97

Laatste reviews en ervaringen met Systane Ultra Oogdruppels

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Systane

  Ben altijd al tevreden geweest van het product gebruik het meer in de zomer na een dag in de zon zijn mijn ogen droog ook al draag ik een zonnebril. Enkele druppels in de ogen voor ik naar bed ga en s'morgens is alles weer goed. Op vakantie heb ik ze altijd bij. Het brengt geen schade aan de ogen,het pikt niet en mijne oogarts heeft het mij aangeraden. Dus best tevreden. Grtjs.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  oogdruppels

  Systane oogdruppels zijn heel gemakkelijk in gebruik en helpen goed bij droge en vermoeide ogen . Bij een goed gebruik bewaren ze ook lang.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ik ben hier supertevreden over! Je hebt telkens een verse unidose die dagan openen wanneer je het zelf wil. Je kunt dit veel langer dan 30 dagen gebruiken. Het is ook heel goed voor mijn droge, branderige en vermoeide ogen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Systane Ultra Oogdruppels kopen

Je kan Systane Ultra Oogdruppels van het merk Systane , geproduceerd door ALCON , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge Ogen