Systane Ultra Oogdruppels 30x0,7 ml unidosis

€ 15,70
€ 14,13
Bespaar 10% (€ 1,57)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Systane Ultra Oogdruppels

Systane Ultra Hydraterende Oogdruppels geven een langdurige verlichting voor droge ogen symptomen dankzij een unieke systeem dat onmiddelijk verzachtend werkt en klinisch  bewezen is voor lange tijd. De handige 10ml verpakking is eenvoudig mee te nemen en het product verzacht onmiddelijk geïrriteerde en droge ogen, ongeacht waar u bent. Dit product is voornamelijk geschikt voor mensen met een milde tot gemiddelde droogheid van de ogen.

Indicatie

Hydraterende oogdruppels voor een onmiddelijke en langdurige oplossing voor droge en branderige ogen door droogheid.

Gebruik van Systane Ultra Oogdruppels

Schud het flesje goed voor ieder gebruik en brengde druppels aan per oog voor langdurige verlichting. Steriel verpakt voor eenmalig gebruik.

Ingrediënten Systane Ultra Oogdruppels

Actieve ingrediënten
Polyethylene Glycol 400 0.4%
Propylene Glycol 0.3%
Systane Ultra Oogdruppels 30x0,7 ml unidosis
€ 15,70
€ 14,13

Laatste reviews en ervaringen met Systane ultra oogdruppels

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kleine doseringen zijn handig. Hersluitbare flacons zouden handiger zijn. Nu moet je de flacon ergens tegenaan zetten en zo snel mogelijk verbruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden van dit product. Zeer goede oogdruppels! Voldoet aan de eisen en snel geleverd. Handige meeneem-verpakkingen (uni dosis), ideaal voor op reis!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prettig in gebruik, heb al veel verschillende soorten druppels, gel, zalf gebruikt, maar die bieden niet voldoende verlichting. Het afgebroken dopje druk ik na gebruik weer haaks terug op de flacon waardoor de overgebleven vloeistof in de flacon nog enigszins beschermd blijft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is de eerste keer dat ik dit produkt bestel in unidosis en ik moet zeggen het is zeer gemakkelijk om mee te nemen.Je kunt natuurlijk niet de hele dosis ineens gebruiken en het flesje is niet hersluitbaar,dus de rest is verloren.Indien ik het thuis gebruik ,dan zet ik het flesje ergens tegen en dan kun je het toch 2x gebruiken.Eerst durfde ik dat niet,maar volgens de professor die me behandeld mag ik dat doen,als ik zorg dat er niks in aanraking komt met de opening van het flesje
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  I like the seperated package of this product, it is really clean and convenient for use. And it alleviate my tired and dry eyes. I recommend it to my friends
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Deze oogdruppels geven wel gelijk enige verlichting aan de droge ogen, maar hebben niet hetzelfde effect als een gel. Ik vind ze dan ook iets te waterig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze druppels bevallen me het best. Niet qua werking, want alle systane druppels werken direct en goed (3 soorten geprobeerd) maar deze geven geen waas, geen prikkeling en kan je zelfs gebruiken met je lenzen in je oog.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze druppels werken uitstekend, de druppels zijn extra zacht voor je ogen, dus geen irritatie. de druppels zitten in een unidosis dus extra zuinig in het gebruik

Systane Ultra Oogdruppels kopen

Je kan Systane Ultra Oogdruppels van het merk Systane, geproduceerd door ALCON , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge Ogen