€ 15,80
€ 13,43
Bespaar 15% (€ 2,37)
Bijsluiter van Tasectan 15 capsules

Omschrijving van Tasectan

Tasectan® is een medisch hulpmiddel dat dient om de fysiologische functies van de darmwand te herstellen en dat speciaal werd ontwikkeld om de symptomen van diarree van uiteenlopende oorsprong, zoals een opgezette buik en frequente ontlasting, onder controle te houden en te verminderen. Doeltreffend binnen 12 uur.

Gelatinetannaat, het bestanddeel van dit product, ondergaat geen wijzigingen in de maag en vormt een laagje dat het darmslijmvlies beschermt en zo de frequentie en de duur van de diarreeverschijnselen vermindert. Dit medisch hulpmiddel is verkrijgbaar als capsules voor volwassenen en als poeder voor kinderen.

Indicatie

Een medisch hulpmiddel dat de fysiologisch functies van de darmwand herstelt en symptomen diarree helpt verminderen.

Gebruik van Tasectan

Tasectan is voor de volwassenen in de vorm van een capsule om met water in te nemen. Dit product bevat geen lactose of fructose. De posologie voor personen vanaf 14 jaar is 1 tot 2 capsules om de 4 tot 6 uur tot verdwijnen van de symptomen.

Ingrediënten Tasectan

500 mg gelatinetannaat, maïszetmeel, magnesiumstearaat

Waarschuwing

Tasectan® niet gebruiken in geval van allergie voor gelatinetannaat of voor een van de andere stoffen in dit product.
Het is niet nodig een arts te raadplegen voordat u dit product gaat gebruiken. Het wordt echter aangeraden om dit wel te doen indien de symptomen ernstig zijn of aanhouden of indien er twijfel is over de diagnose, zeker bij kinderen jonger dan 3 jaar en bij ouderen.
In geval van diarree bij kinderen jonger dan 3 jaar, wordt u aangeraden contact op te nemen met uw arts, vooral als er ook andere symptomen aanwezig zijn.
Het is aan te raden om een grote hoeveelheid vocht in te nemen en de gebruikelijke dieetmaatregelen bij de behandeling van diarree in acht te nemen (orale rehydratatie).
Hoewel geen bijwerkingen werden waargenomen, wordt afgeraden dit medisch hulpmiddel tijdens de zwangerschap of tijdens de eerste maanden van de borstvoeding te gebruiken. Raadpleeg altijd eerst uw arts.
Gebruik dit product niet meer na de vervaldatum die staat vermeld op de verpakking. 
Gebruik het product niet als de blister of het zakje open of beschadigd is.
Bewaar bij kamertemperatuur en verwijderd van elke warmtebron. Niet in de vriezer bewaren.
Houd buiten het bereik van kinderen. 
€ 15,80
€ 13,43

Laatste reviews en ervaringen met Tasectan

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Tasectan

  Brengt snel verlichting. Ik gebruik geen andere merken meer, deze vind ik absoluut een aanrader, want ze werken ook langdurig.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  buikloop

  door operatie aan de darmen is mijn echtgenote regelmate buikloop en we hebben goede ervaring met Tasectan na inname van 2 stuks heeft ze al resultaat.Mijn dochter heeft deze week van mij ook dit ingenomen en met het zelfde resultaat.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Impeccable

  Tasectan gélules ados et adultes fonctionne super bien et efficace rapidement, bien lire la notice. dés le début de Diarrhée et atténue la douleur aux niveau des intestins, contrôle la réduction de la diarrhée selles fréquentes et molles.

  Was deze beoordeling nuttig?

Tasectan kopen

Je kan Tasectan van het merk Therabel , geproduceerd door THERABEL PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Diarree