€ 84,22
€ 67,38
Bespaar 20% (€ 16,84)
Promotie
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Tegaderm I.V. - Transparant Filmverband 7cm x 8,5cm 1633

Tegaderm Film is een extra fijn transparant verband in polyurethaan en wordt in individuele, steriele verpakking aangeboden. Zijn hypoallergische acryl-kleeflaag heeft een duurzame kleefkracht. Dit semi-doorlaatbare verband laat een normale perspiratie toe.

TegadermFilm vergemakkelijkt aanzienlijk het werk van het verplegend personeel door zijn uniek applicatiesysteem en biedt ontelbare toepassingsmogelijkheden.

Het verband is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, alsook in speciale uitvoering voor I.V. catheter.

Tegaderm Film laat de huid vrij ademen maar is ondoordringbaar voor water en bacteriën.

Tegaderm I.V., versterkt met Medipore pleister, combineert in éénzelfde systeem het transparante verband Tegaderm Film met een non-woven Medipore-drager.

De bovenzijde van het verband, dat bestaat uit een transparante film, laat de controle van het injectiepunt toe, terwijl het Medipore gedeelte en de twee non-woven strookjes de fixatie van de catheter steviger maken.

Referentie 1633 werd speciaal ontworpen voor de fixatie van perifere catheters met vleugeltjes en bijspuitpunt. Referentie 1610 is een I.V. fixatiefolie voor jonge kinderen.

€ 84,22
€ 67,38

Laatste reviews en ervaringen met Tegaderm I.V. - Transparant Filmverband 7cm x 8,5cm 1633

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Héél handig, dezelfde als in het ziekenhuis!

  Ideaal voor het fixeren van een infuus! Ook héél handig zijn de 2 kleine kleefstrips die erbij zitten. Deze infuuspleister is net dezelfde als ze in het ziekenhuis gebruiken. Hij lijkt misschien wat groot, maar het is een normale maat. Een betere prijs ga je ook zeker niet vinden!

  Was deze beoordeling nuttig?

Tegaderm I.V. - Transparant Filmverband 7cm x 8,5cm 1633 kopen

Je kan Tegaderm I.V. - Transparant Filmverband 7cm x 8,5cm 1633 van het merk 3M , geproduceerd door 3M BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Steriele Pleisters