€ 13,81
€ 11,05
Bespaar 20% (€ 2,76)
Promotie 20% korting
Bijsluiter van TENA Men Absorberende Bescherming Level 1 (Licht) 24 stuks

Omschrijving van TENA Men Absorberende Bescherming Level 1 (Licht)

Voor mannen die last hebben van lichte incontinentie
Als u na een toiletbezoek nadruppelt of tijdens de dag enkele kleine scheutjes urine verliest is TENA Men Level 1 een geschikte oplossing. Het inlegverband is ook geschikt bij stressincontinentie: het verlies van urine door inspanning. Bijvoorbeeld bij het juichen na een goal van de Rode Duivels. Of bij lachen, niezen of traplopen. Eén op de vier mannen boven de veertig jaar krijgt te maken met deze ongemakken. Wilt u zich niet meer door lichte incontinentie laten afleiden? Met TENA Men Absorberende Bescherming Level 1 behoudt u controle over een gevoelige blaas. 

De voordelen van TENA Men Absorberende Bescherming Level 1
Lichte incontinentie is vervelend. Gelukkig is het goed op te vangen met TENA Men Absorberende Bescherming Level 1. Het inlegverband is speciaal gemaakt voor het mannelijk lichaam. De elastieken rand en Dual Core Absorption Zone voorkomen lekkage. Het inlegverband is dermatologisch getest. Hoe actief u ook bent: de plakstip houdt het verband op de juiste plek in het ondergoed. Ook tijdens een lang dagje uit. Odour Control voorkomt de ontwikkeling van geurtjes. U merkt nauwelijks dat u het inlegverband draagt. En niemand die het zal opvallen. Het inlegverband is per stuk verpakt en dus eenvoudig mee te nemen. 

Andere mannenverbanden van TENA
TENA Men Absorberende Bescherming Level 1 is het meest geschikt voor lichte incontinentie. Van enkele drupjes urine tot het verlies van kleine scheutjes. Overdag én ’s nachts. Verliest u net wat meer? Dan past TENA Men Absorberende Bescherming Level 2 of TENA Men Absorberende Bescherming Level 3 wat beter bij uw noden.
 
 

Indicatie

TENA Men Absorberende Bescherming Level 1: mannenverband voor lichte incontinentie

Inhoud: 24 stuks

Gebruik van TENA Men Absorberende Bescherming Level 1 (Licht)

U draagt het mannenverband best in nauwsluitend ondergoed. Om het verband op de juiste manier te plaatsen, volgt u onderstaande stappen. 

Stap 1 
Trek de verpakking open. Pak het mannenverband en vouw het uit. Zorg dat het verband de kromming behoudt.

Stap 2 
Plaats uw ondergoed ter hoogte van uw knieën – dat werkt het best. Verwijder de afdekstrip. Plak het verband aan de voorkant net onder de rand van het ondergoed. Zorg dat het smalle gedeelte onderaan zit. 

Stap 3
Trek vervolgens uw ondergoed omhoog en plaats het geslacht tegen het verband. Mocht het incontinentiemateriaal niet goed zitten of tegen uw liezen plakken, dan kunt u het eraf halen en opnieuw vastplakken. Trek als het verband goed zit uw broek omhoog. 

Na gebruik 
Het product kan het best worden weggegooid in een vuilbak. U kunt het verband voordat u het weggooit opnieuw in de verpakking plaatsen door de afsluitstrip te openen aan de voorkant van de verpakking. Gelieve het verband niet door het toilet spoelen.
 
€ 13,81
€ 11,05

Laatste reviews en ervaringen met TENA Men Absorberende Bescherming Level 1 (Licht)

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Perfecte transactie

  Product oke ,verpakking top, levering annhuis top

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Veilig met tena

  Dit word al jaren gebruikt en nog steeds zeer tevreden al andere merken geprobeerd maar steeds komen we tot de conclusie dat tena het best van het beste is en zijn we er zo aan vast geraakt dat we het iedereen kunnen aanbevelen draagt makkelijk is niet zichtbaar maar vooral het bied de nodige bescherming en dit is wat het moet. Bij wat urineverlies heb je ook geen geur en dat is toch ook belangrijk want he kan niet altijd en overal u direct gaan verversen. Dus een naam en vele te vreden mensen Tena

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Tena Men

  Ik gebruik Tena men van na mijn prostaat kanker daar ik soms licht urine verlies heb het is licht en gemakelijk in gebruik heb altijd een in reserve bij

  Was deze beoordeling nuttig?

TENA Men Absorberende Bescherming Level 1 (Licht) kopen

Je kan TENA Men Absorberende Bescherming Level 1 (Licht) van het merk TENA , geproduceerd door ESSITY , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Tena Men of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie > Lichte incontinentie
50+ > Incontinentie > Lichte incontinentie
Seksualiteit > Hygiënische Verbanden > Incontinentieverbanden > Incontinentie - Mannen
EHBO & Thuiszorg > Hygiënische Verbanden > Incontinentieverbanden > Incontinentie - Mannen