Tena Men Level 1 24 stuks

€ 12,99
€ 11,69
Bespaar 10% (€ 1,30)
Bijsluiter van Tena Men Level 1 24 stuks

Omschrijving van Tena Men Level 1

TENA Men Level 1 is ultradun en biedt op een discrete manier bescherming dankzij de komvorm die voor een perfecte pasvorm zorgt door de mannelijke anatomie te volgen.
Tena Men Level 1 24 stuks
€ 12,99
€ 11,69

Laatste reviews en ervaringen met Tena men level 1

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed en discreet verband. Gebruik dit tijdens de dag, ideaal tijdens een lange werkdag. Absorbeert vlot licht urineverlies. Geen hinderlijke geuren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  was een gat in markt erg gemakkelijk netjes, makkelijk om dragen product is zoals het door jullie is beschreven. Het blijft perfekt zijn werk doen zelfs na een ganse dag bv op het vliegtuig
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer degelijk: goede pasvorm, blijft mooi zitten en discreet. Niet warm noch koud. Het geeft je een rustig gevoel. Oppassen bij lange vliegtuigreizen bv, als je iets neemt om tot rust te komen of om te slapen: je spieren slapen mee en dan kan je wel eens level 2 gebruiken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voldoet aan de opgegeven gegevens.Zit vast en strak en vormt geen hinder voor de dagelijkse bezigheden.wordt discreet geleverd te huize en dit op zeer korte tijd.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  level 1 staat voor licht urine verlies en zijn niet zichtbaar door de broek, goede pasvorm, zeker aan te raden voor deze problematiek, goede prijs kwaliteit
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Tena for man level 1 is een geweldig product voor de man met nadruppelen en plotseling hoognodig moet Het geeft je weer zelfvertrouwen , omdat je weet dat bij een ongelukje Tena for man bij je draagt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vlotte levering en vooral een gebruiksvriendelijk product: discreet, het blijft goed zitten(zelfs in een iets lossere slip) en super efficiënt. Heb ook al de andere merken uitgeprobeerd en Tena Fot Men Level 1 is niet te evenaren. Doe zelf de proef en u zult mij moeten beamen....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product is makkelijk aan te brengen en hindert niet bij het dragen. Level1 geeft afdoende bescherming bij weinig tot matig vochtverlies Het product wordt in een discrete verpakking geleverd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Momenteel de beste inleg voor mannen na prostaatoperatie en voor diegenen die geen "vuil" ondergoed willen. Alle andere merken gaven na enkele uren reeds een typisch geurtje af ook al was er nog geen verlies. Iets dikker dan andere inlegkruisjes maar vooral super zacht en aangenaam om dragen. Level 2 heb ik ook reeds gebruikt maar is iets groter en daardoor iets minder goed voor mij maar zal zeker beter geschikt zijn voor iets zwaardere personen. ZEER TEVREDEN !

Tena Men Level 1 kopen

Je kan Tena Men Level 1 van het merk Tena, geproduceerd door SCA HYGIENE PRODUCTS/INCONT CARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Tena Men of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie > Lichte incontinentie
50+ > Incontinentie > Lichte incontinentie
Seksualiteit > Hygiënische Verbanden > Incontinentieverbanden > Incontinentie - Mannen
EHBO & Thuiszorg > Hygiënische Verbanden > Incontinentieverbanden > Incontinentie - Mannen