€ 12,99
€ 11,30
Bespaar 13% (€ 1,69)
Bijsluiter van Tena Men Level 3 16 stuks

Omschrijving van Tena Men Level 3

TENA Men Level 3: Super absorberende bescherming voor extra bescherming bij matig urineverlies, ook geschikt voor tijdens de nacht.
€ 12,99
€ 11,30

Laatste reviews en ervaringen met Tena men level 3

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden over de geleverde Tena Men Level.3.Beantwoordt volledig aan de gestelde wensen..Maximale veiligheid gewaarborgd.Daarenboven is de aankoop bij Farmaline essentieel goedkoper dannbij de gewone apotheken..Levering steeds tijdig en aan huis zonde extra kosten (vanaf 4 stuks),wat wilt men meer ?
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer handig in gebruik. Zeer goede absorptie. Houd de vloeistof goed vast. Zeer discreet. Handig om uw persoon mee te nemen. Zeer weinig geur. Geschikt voor mij goed voor zijn discretie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeker het beste product dat "Tena" voor mannen heeft op de markt gebracht. Tena level 2 was al een verbetering, maar voor een urenlange geruststelling is dit zeker een aanrader.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Na een operatie moest ik Tena kopen voor mijn man. Het maakt het voor hem gemakkelijker als hij naar buiten moet en is erg blij dat dit soort bescherming bestaat.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Je merkt eigenlijk totaal niet dat je een tena verband aan hebt, is erg licht van materiaal, maar houdt desondanks toch genoeg urine vast. Ook qua geur vasthouden (en dus geen verspreiding) is dit een goed product. Het is soms nog wel even zoeken in welke slip hij het best past.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Niettegenstaande hij het grootste absorptievermogen heeft en de zwaarste van de drie is zit hij even comfortabel als de nummer 1. Voldoet zeker aan wat ervan verwacht wordt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Was op zoek gegaan naar een comfortabeler hulpmiddel voor mijn Vader na zijn tweede prostaat-operatie waar hij uiteindelijk gezien de omstandigheden zich nu wat meer gemakkelijker en veiliger mee voelt door de meer-absorbsie en gezien het resultaat daarmee zeer tevreden is wat zijn leven dan ook in die mate voor hem aangenamer maakt, dus zeker een aanrader...

Tena Men Level 3 kopen

Je kan Tena Men Level 3 van het merk Tena, geproduceerd door ESSITY , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Tena Men of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie > Matige incontinentie
50+ > Incontinentie > Matige incontinentie
Seksualiteit > Hygiënische Verbanden > Incontinentieverbanden > Incontinentie - Mannen
EHBO & Thuiszorg > Hygiënische Verbanden > Incontinentieverbanden > Incontinentie - Mannen