Tena Men Level 3 16 stuks

€ 12,99
€ 11,69
Bespaar 10% (€ 1,30)
Bijsluiter van Tena Men Level 3 16 stuks

Omschrijving van Tena Men Level 3

TENA Men Level 3: Super absorberende bescherming voor extra bescherming bij matig urineverlies, ook geschikt voor tijdens de nacht.
Tena Men Level 3 16 stuks
€ 12,99
€ 11,69

Laatste reviews en ervaringen met Tena men level 3

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeker het beste product dat "Tena" voor mannen heeft op de markt gebracht. Tena level 2 was al een verbetering, maar voor een urenlange geruststelling is dit zeker een aanrader.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Je merkt eigenlijk totaal niet dat je een tena verband aan hebt, is erg licht van materiaal, maar houdt desondanks toch genoeg urine vast. Ook qua geur vasthouden (en dus geen verspreiding) is dit een goed product. Het is soms nog wel even zoeken in welke slip hij het best past.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Niettegenstaande hij het grootste absorptievermogen heeft en de zwaarste van de drie is zit hij even comfortabel als de nummer 1. Voldoet zeker aan wat ervan verwacht wordt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Was op zoek gegaan naar een comfortabeler hulpmiddel voor mijn Vader na zijn tweede prostaat-operatie waar hij uiteindelijk gezien de omstandigheden zich nu wat meer gemakkelijker en veiliger mee voelt door de meer-absorbsie en gezien het resultaat daarmee zeer tevreden is wat zijn leven dan ook in die mate voor hem aangenamer maakt, dus zeker een aanrader...

Tena Men Level 3 kopen

Je kan Tena Men Level 3 van het merk Tena, geproduceerd door SCA HYGIENE PRODUCTS/INCONT CARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Tena Men of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie > Matige incontinentie
50+ > Incontinentie > Matige incontinentie
Seksualiteit > Hygiënische Verbanden > Incontinentieverbanden > Incontinentie - Mannen
EHBO & Thuiszorg > Hygiënische Verbanden > Incontinentieverbanden > Incontinentie - Mannen