€ 7,86
€ 7,07
Bespaar 10% (€ 0,79)
Bijsluiter van Tena Lady Maxi Night 12 stuks

Omschrijving van Tena Lady Maxi Night

TENA Lady Maxi Night met DRIEVOUDIGE BESCHERMING is speciaal ontworpen voor een goede nachtrust. Deze zijdezachte en comfortabele verbanden bieden zekerheid dankzij de specifieke vorm, breder en langer aan de achterzijde, voor extra bescherming en absorptievermogen tijdens de nacht (slaaphouding).
€ 7,86
€ 7,07

Laatste reviews en ervaringen met Tena lady maxi night

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  veilig en discreet, het is aangenaam om te dragen en veroorzaakt geen allergieën. Dit voorkomt de "stress" van een ongelukkige ontsnapping en laat ons toe om normaal te leven!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Tena Lady Maxi Night is een waardig alternatief voor de Tena Pants, althans voor mijn mama die deze 's nachts draagt voor eventuele ongelukjes. Zij is er heel tevreden over.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  uitstekende,Tena lady maxi night Voor mij zijn ze beter daar ik van langere,en brede hou Dus ik ben er zeer tevreden,van Prijs,en kwaliteit. Voortaan zal ik blijven,bestellen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  aangezien ik al een beetje ouder ben, en soms s' nachts wat urine verlies heb zijn de Tene lady's maxi night een super producht, ze zijn licht in gebruik en voorkomen dus toch kleine lekjes. een aanrader voor wie urine verlies heeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben tevreden over het product Tena Lady Maxi Night dat me geen enkele slechte verassing geeft en zeer geschikt is voor de nacht, het laat ook geen enkel geurtje vrij.

Tena Lady Maxi Night kopen

Je kan Tena Lady Maxi Night van het merk Tena, geproduceerd door SCA HYGIENE PRODUCTS/INCONT CARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Tena Lady of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie > Lichte incontinentie
50+ > Incontinentie > Lichte incontinentie
Seksualiteit > Hygiënische Verbanden > Maandverband
EHBO & Thuiszorg > Hygiënische Verbanden > Maandverband