€ 3,76
€ 3,38
Bespaar 10% (€ 0,38)
Bijsluiter van Tena Lady Ultra Mini Plus 24 stuks

Omschrijving van Tena Lady Ultra Mini Plus

TENA Lady Ultra Mini Plus met DRIEVOUDIGE BESCHERMING is speciaal ontworpen voor maximale discretie. Deze zijdezachte en comfortabele inlegkruisjes zijn maar 3 mm dik en even lang als normaal maandverband maar absorberen veel beter dan gewone inlegkruisjes.
€ 3,76
€ 3,38

Laatste reviews en ervaringen met Tena lady ultra mini plus

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tena lady ultra mini plus vind ik een goed inlegkruisje, neemt goed op en voelt goed aan. Minpunt vind ik dat deze nogal duur zijn vergeleken met andere inlegkruisjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tena lady ultra mini plus is een inlegkruisje dat mij erg bevalt, zit goed en neemt goed op en blijft goed op zijn plaats zitten waar ik met goedkopere last van had.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Comfortabel, niet-irriterend product. Het is echter te betreuren dat er geen dozen van 40 zijn die gemakkelijk kunnen worden geïmporteerd tijdens het reizen of in een handtas. Zonder irriterende producten zoals parfum, die merkbaar is. De prijs is betaalbaar.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  U voelt zich veilig wanneer u deze ondergoedbeschermers draagt, die het voordeel hebben dat ze discreet zijn. We voelen het niet, maar we zijn fris en we zijn niet bang voor vroegtijdig lekken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangenaam om te dragen, voldoende zachtheid en zekerheid. Is van goede lengte wat soms al eens een probleem is. Vangt voldoende urine op zonder te lekken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze inlegkruisjes voelen voor mij comfortabel. Ze irriteren mijn huid niet, zijn onzichtbaar bij het dragen en hebben toch een groot absorptievermogen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij zijn dit de beste "inlegkruisjes" voor minimaal urineverlies. ik probeerde al vele andere (en goedkopere ) merken maar deze doen wat ze beloven. Ze absorberen zowel vocht als geurtjes! Dit zijn voor mij de beste!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lang gezocht om precies het goede model inlegkruisje te vinden. De Tena Lady Ultra Mini Plus voldoet precies aan mijn eisen: niet te dik en niet te dun.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een heel prima artikel voor een heel prima prijs ik gebruik elke dag tena lady ultra mini plus, en ik voel mij beter beschermd dan een ander gewoon verband
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vond deze zeer goed, het gevoel blijft echt heel droog bij kleine dagelijks natheid. Heb echter ook een incontinentieprobleem van mijn darmen, waarmee geen enkele firma rekening houdt blijkbaar en natuurlijk als het veel lopende diarree is volstaat deze fijne ultra mini niet,zelfs de pamperbroekjes houden het niet lang vol indien véél diarree. Wou dat ook daar iets op gevonden wordt doch ik erg blijf tevreden over Tena Lady Ultra mini Plus bij dagelijks gebruik zonder diarreeproblemen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De onlangs gekochte zooltjes zijn van prima kwaliteit. Gezien de geringe prijs kan ze deze zooldjes regelmatig vervangen door nieuwe. De maten zijn ook goed.

Tena Lady Ultra Mini Plus kopen

Je kan Tena Lady Ultra Mini Plus van het merk Tena, geproduceerd door ESSITY , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Tena Lady of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie > Lichte incontinentie
50+ > Incontinentie > Lichte incontinentie