€ 5,30
€ 4,29
Bespaar 19% (€ 1,01)
Promotie 19% korting

Omschrijving van TENA Men Protective Shield Extra Light

Speciaal voor mannen met lichte incontinentie
Verliest u enkele druppeltjes urine als u lacht of druppelt u na het plassen na? Lichte incontinentie is een ongemak waar veel mannen boven de veertig jaar mee te maken krijgen. TENA Protective Shield geeft de bescherming die u nodig heeft zonder dat iemand ziet dat u een inlegkruisje voor mannen draagt. Het incontinentiemateriaal voorkomt natte plekken in uw broek. Zo kunt u met een gerust eropuit en is afleiding door het verlies van druppeltjes urine verleden tijd. 

De voordelen van TENA Protective Shield
TENA Men Protective Shield is extra licht en dun. Dit inlegkruisje voor mannen is zwart van kleur en bedekt het grootste gedeelte van de voorkant van uw ondergoed. Door de plakstrip blijft het incontinentiemateriaal goed zitten. Ook tijdens een lange wandeling door de stad of het bos. De absorberende kern neemt druppeltjes en scheutjes meteen op. Hierdoor blijft de huid droog en hoeft u niet bang te zijn voor lekken en huidirritatie bij lichte incontinentie. Het Odour Control System voorkomt de ontwikkeling van geurtjes. De verbanden zijn bovendien dermatologisch getest, individueel verpakt en worden discreet bezorgd.

Andere mannenverbanden van TENA
Verliest u meer dan druppeltjes urine? Dan past TENA Men Absorberende Bescherming Level 1 net wat beter bij uw noden. 
 

Indicatie

TENA Men Protective Shield Extra Light: inlegkruisjes voor mannen met lichte incontinentie.

Inhoud: 14 stuks

Gebruik van TENA Men Protective Shield Extra Light

U draagt het mannenverband best in nauwsluitend ondergoed. Om het verband op de juiste manier te plaatsen, kunt u onderstaande stappen volgen. 

Stap 1 
Trek de verpakking open. Pak het mannenverband en vouw het uit. Zorg dat het verband de kromming behoudt.

Stap 2 
Plaats uw ondergoed ter hoogte van uw knieën – dat werkt het best. Verwijder de afdekstrip. Plak het verband aan de voorkant net onder de rand van het ondergoed. Zorg dat het smalle gedeelte onderaan zit.

Stap 3
Trek vervolgens uw ondergoed omhoog en plaats het geslacht tegen het verband. Mocht het incontinentiemateriaal niet goed zitten of tegen uw liezen plakken, dan kunt u het eraf halen en opnieuw vastplakken. Trek als het verband goed zit uw broek omhoog. 

Na gebruik 
Het product kan het best worden weggegooid in een vuilbak. U kunt het verband voordat u het weggooit opnieuw in de verpakking plaatsen door de afsluitstrip te openen aan de voorkant van de verpakking. Gelieve het verband niet door het toilet spoelen.
 
 
€ 5,30
€ 4,29

Laatste reviews en ervaringen met TENA Men Protective Shield Extra Light

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Mijn dagelijks gebruik is verzekerd

  Moet niet meer buitenshuis ennzeker in deze moeilijke tijden , eennbetere prijs en netjes thuis afgeleverd

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Tena Men

  parfait comme complément de confort pour petite fuite....

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zeer fijn en goed produkt

  Gebruik ze al jaren ..Zijn onzichtbaar en geeft goede bescherming . Je voelt ze bijna niet .erg tevreden hiermee .. Voor een paar druppeltjes de oplossing ..

  Was deze beoordeling nuttig?

TENA Men Protective Shield Extra Light kopen

Je kan TENA Men Protective Shield Extra Light van het merk TENA , geproduceerd door ESSITY , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Tena Men of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie