€ 20,99
€ 15,74
Bespaar 25% (€ 5,25)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Tena Pants Maxi Medium 794510

TENA Pants is een unisex broekje voor mensen met zware tot heel zware incontinentie die nog mobiel zijn en graag zelfstandig blijven. TENA Pants Maxi biedt nu nog betere bescherming door hogere en zachtere anti-lek randjes en draagt comfortabeler dankzij vernieuwde beenelastieken. De sterke absorptiekern houdt vocht weg van het lichaam en het ademend materiaal maakt van dit broekje de ideale keuze voor behoud van een gezonde huid. De dunnere afwerking zorgt voor een discreet te dragen, zekere bescherming.

Indicatie

Biedt extra bescherming aan mensen met zware tot heel zware incontinentie die nog mobiel zijn.

Gebruik van Tena Pants Maxi Medium 794510

€ 20,99
€ 15,74

Laatste reviews en ervaringen met Tena pants maxi medium 794510

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Perfect voor grotere incontinenties. Heeft geen last van de persoon die ze draagt. Gemakkelijk te hanteren, scheur ze gewoon aan de zijkanten en je bent klaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We hebben ontelbare continentiewerende producten gebruikt, dit is wel het duurste in zijn soort qua pants maar wel het doeltreffendste, we gebruiken er ook minder dan de goedkopere.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Comfortable, Zacht en veilig, goed verpakt, is aangenaam bij het zitten en liggen en haast onzichtbaar onder de kleding. Nog nooit enig lekken gehad s
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tena pants zijn doeltreffend in het voorkomen van lekkages en slorpen de urine goed op. Bovendien behouden ze goed hun vorm dank zij de stevigheid van het tussenbeenstuk

Tena Pants Maxi Medium 794510 kopen

Je kan Tena Pants Maxi Medium 794510 van het merk Tena, geproduceerd door SCA HYGIENE PRODUCTS/INCONT CARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Tena Promo Wet Wash Glove of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie > Zware incontinentie
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie > Zeer zware incontinentie
50+ > Incontinentie > Zware incontinentie
50+ > Incontinentie > Zeer zware incontinentie