€ 22,22
€ 20,00
Bespaar 10% (€ 2,22)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Tena Pants Super Large 793612

TENA Pants is een unisex broekje voor mensen met zware incontinentie die nog mobiel zijn en graag zelfstandig blijven. TENA Pants Super biedt nu nog betere bescherming door hogere en zachtere anti-lek randjes en draagt comfortabeler dankzij vernieuwde beenelastieken. De sterke absorptiekern houdt vocht weg van het lichaam en het ademend materiaal maakt van dit broekje de ideale keuze voor behoud van een gezonde huid. De dunnere afwerking zorgt voor een discreet te dragen, zekere bescherming.

Indicatie

Biedt extra bescherming aan mensen met zware incontinentie die nog mobiel zijn.

Gebruik van Tena Pants Super Large 793612

€ 22,22
€ 20,00

Laatste reviews en ervaringen met Tena pants super large 793612

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn schoonmoeder heeft incontenentieproblemen. De verzorgsters in het WZC zijn zeer tevreden over deze Tena broekjes. Sinds mijn schoonmoeder deze gebruikt heeft ze geen last meer van doorlekken e.d.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik ik voor s nachts, zeker als we op vakantie zijn, om genante ongelukjes te vermijden, waardoor ik me veiliger voel en beter slaap ook overdag als we een lange rijs voor de boeg hebben

Tena Pants Super Large 793612 kopen

Je kan Tena Pants Super Large 793612 van het merk Tena, geproduceerd door ESSITY , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Tena Promo Wet Wash Glove of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie > Zware incontinentie
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie > Zeer zware incontinentie
50+ > Incontinentie > Zware incontinentie
50+ > Incontinentie > Zeer zware incontinentie