€ 19,16
€ 17,24
Bespaar 10% (€ 1,92)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Tena Pants Super Medium 793512

TENA Pants is een unisex broekje voor mensen met zware incontinentie die nog mobiel zijn en graag zelfstandig blijven. TENA Pants Super biedt nu nog betere bescherming door hogere en zachtere anti-lek randjes en draagt comfortabeler dankzij vernieuwde beenelastieken. De sterke absorptiekern houdt vocht weg van het lichaam en het ademend materiaal maakt van dit broekje de ideale keuze voor behoud van een gezonde huid. De dunnere afwerking zorgt voor een discreet te dragen, zekere bescherming.

Indicatie

Biedt extra bescherming aan mensen met zware incontinentie die nog mobiel zijn.

Gebruik van Tena Pants Super Medium 793512

€ 19,16
€ 17,24

Laatste reviews en ervaringen met Tena Pants Super Medium 793512

Schrijf een review
 • fullfullfullnonenone
  3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Slechts één klein lek over vijf nachten. De persoon die het gebruikt heeft een matige incontinentie en staat eenmaal per nacht op om naar het toilet te gaan. Ze heeft niet de kracht om de zijkanten van de broek te scheuren als ze deze moet verwijderen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Veel mensen denken bij Tena aan licht urineverlies en/of incontinentie. Hierbij wordt een andere meerwaarde van dit product over het hoofd gezien. Zelf heb ik ze gekocht voor mijn moeder die door de leeftijd minder mobiel geworden is. Snel naar het toilet hollen is voor haar geen optie meer en de gedachte aan er niet op tijd geraken vindt ze vreselijk. Zij draagt dagelijks Tena Pants en voelt er zich een veel minder gestresseerd door. Ook het valrisico - wat toch hoog is bij een oudere persoon die zich haast - is hierdoor fel verminderd.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Prima broekjes. De nieuwe ComfioFit is een echte stap vooruit. De pasvorm is nu veel geschikter voor de de man. Daarnaast zijn ze dunner geworden en dragen ze comfortabeler.

  Was deze beoordeling nuttig?

Tena Pants Super Medium 793512 kopen

Je kan Tena Pants Super Medium 793512 van het merk TENA, geproduceerd door ESSITY , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Tena Promo Wet Wash Glove of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie > Zware incontinentie
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie > Zeer zware incontinentie
50+ > Incontinentie > Zware incontinentie
50+ > Incontinentie > Zeer zware incontinentie