€ 2,49
€ 2,02
Bespaar 19% (€ 0,47)
Promotie 19% korting
Bijsluiter van TENA Wet Wash Gloves 8 stuks

Omschrijving van TENA Wet Wash Gloves

TENA Wet Wash Gloves voelen aan als zacht katoen. Met toepassing van licht masserende bewegingen voelt het wasssen Comfortabel aan. Warm de washandjes op in een microgolfoven voor extra Comfort.

Indicatie

Ongeparfumeerd wegwerp washand voor éénmalig gebruik. Voor het wassen van het gehele lichaam, naspoelen en afdrogen is niet nodig.

Ingrediënten TENA Wet Wash Gloves

nieuwe formule
€ 2,49
€ 2,02

Laatste reviews en ervaringen met TENA Wet Wash Gloves

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  goed in noodgevallen

  ik werk zelf in de zorg en vind dit interessant voor fragiele mensen die op het einde van hun leven zijn en zo min mogelijk gemanipuleerd worden door hun toestand. verder een goede oplossing op reis als je niet meteen ideale mogelijkheden hebt om je te wassen. verder raad ik dit product eerder af omdat het weeral voor een grotere afvalberg zorgt....

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  De Tena washandjes (droge in verpakkingen van 50 en 200) gebruiken mijn gezin en ik al langer. Deze leerde ik kennen via mijn mama bij wie ze door het verplegend personeel gebruikt werden bij een verblijf in het ziekenhuis. Heel mild voor de huid en handig als wassen met water even niet mag of kan.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Zeer tevreden over het product. Zuiver en handig in het gebruik. Zal het zeker blijven gebruiken! Ook de verzending verliep prima. eigenlijk dus heel positief.

  Was deze beoordeling nuttig?

TENA Wet Wash Gloves kopen

Je kan TENA Wet Wash Gloves van het merk TENA , geproduceerd door ESSITY , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Tena Wet Wash Gloves of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Hulp bij hygiëne