Omschrijving van Tensoval duo control II medium

De Tensoval Duo Control nieuwe generatie is dubbel betrouwbaar en verbindt de eenvoud van de oscillometrische methode, gebaseerd op een algoritme met de nauwkeurige methode van de stethoscoop(Korotkoff). Deze dubbele technologie is uitstekend geschikt voor personen met onregelmatige hartslag (aritmie) en hypertensie, daar de bloeddrukmeter geen rekening houdt met de hartritmestoornissen tijdens de meting; dankzij de IHB (Irregular Heartbeat Detection) technologie is het mogelijk een onregelmatige hartslag op te sporen.
 
De Tensoval Duo Control is eveneens uitgerust met de "Comfort Air Technology" en beantwoordt aan de nieuwe richtlijnen (Juni 2013) van de European Society of Hypertension (ESH).
 
Voordelen:
Hoge kwaliteit: volautomatische bovenarmbloeddrukmeter.
Nauwkeurig, dankzij de ‘Duo Sensor Technology‘.
Comfortabel: ‘Comfort Air Technology‘ manchet ontwikkeld samen met de gebruikers.
Veilig: klinisch gevalideerd volgens de internationaal medische standaardnormen.
Praktisch: ochtend- en avondgeheugen voor twee gebruikers gedurende 30 dagen.
Betrouwbaar: herkent hartritmestoornissen.
Eenvoudig te bedienen, dankzij de gebruiksvriendelijke vormgeving.
Economisch: inclusief batterijen voor ongeveer 1.400 metingen.
Garantie: 3 jaar

Gebruik van Tensoval duo control II medium

1. Meet uw bloeddruk regelmatig ‘s ochtends en ‘s avonds op ongeveer hetzelfde tijdstip.
2. Om vergelijkbare waarden te verkrijgen, dient u vijf minuten zittend uit te rusten alvorens te meten.
3. Tijdens de meting mag u niet bewegen of praten.
4. Bij de meting met een polsbloeddrukmeter moet de pols tijdens de gehele meetprocedure bewegingloos ter hoogte van het hart worden gehouden.
5. Noteer voor elke meting datum en tijd en de bovendruk (systole) en de onderdruk (diastole) samen met uw polsslag in uw bloeddrukpas.
6. Tussen twee opeenvolgende metingen moet minimaal 1 minuut rust in acht worden genomen.
7. Meting van de bloeddruk is geen vervanging van de behandeling en de regelmatige controles door de arts. De door de arts voorgeschreven dosering geneesmiddelen mag in geen geval op eigen initiatief worden
veranderd. 
€ 109,00
€ 98,10

Laatste reviews en ervaringen met Tensoval duo control ii medium

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Altijd handig om een bloeddrukmeter in huis bij de hand te hebben. De Tensoval is een zeer kwalitatieve meter en makkelijk in gebruik, ook voor oudere mensen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eenvoudig in gebruik, voldoet aan kwaliteits eisen nl en uk. Goed leesbaar display. Druk wordt aangepast dus geen pijnlijke armen meer. Hartritme verstoringen worden goed aangegeven. Zeer tevreden en aan te raden voor ieder
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben op het gedacht gekomen om een bloeddrukmeter aan te schaffen . Dit na een medische controle op mijn werk. Bloeddruk was te hoog en men maande me aan naar de huisarts te stappen . Heb ik gedaan en daar was de bloeddruk ok .Om alle zekerheid heb ik me via Farmaline eentje aangekocht . Meet nu regelmatig mijn bloeddruk .En had het me al eerder moeten aanschaffen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over mijn bloeddrukmeter die ik nu al 6 jaar heb en ik zou geen andere willen want ik heb al andere uitgeprobeerd en ik was er niet tevreden over, je moet de bloeddrukmeter enkel rond je arm plaatsen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit apparaat is perfect, vooral omdat het uitgerust is met dubbele technologie, het geeft aan wanneer je lijdt aan hartonregelmatigheden en zo kun je jezelf geruststellen.

Tensoval duo control II medium kopen

Je kan Tensoval duo control II medium van het merk Hartmann, geproduceerd door PAUL HARTMANN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Meetapparatuur > Bloeddrukmeters
EHBO & Thuiszorg > Zelftesten