€ 4,99
€ 4,49
Bespaar 10% (€ 0,50)

Omschrijving van Tepe Interdental Brush 0.80mm Groen

Voor een optimale reiniging is het belangrijk te kiezen voor een interdentale rager van de juiste grootte. Vaak heeft u meerdere maten nodig. Uw tandarts/mondhygiënist kan u helpen de juiste ragermaat/maten te kiezen.

De Tepe Interdentale Ragers 0,8mm Groen zijn speciaal ontwikkeld voor een perfecte toegang voor alle interdentale ruimtes. Ze hebben een redelijk kleine afmeting, waardoor u ze ook gemakkelijk mee kunt nemen. Daarnaast zijn ze uitgerust met een rechtstaande borstelkop, hebben ze verschillende maten en een plastic gecoate metalen draad.

De slanke borstelkop is gehoekt voor makkelijk bereik achter in de mond voor zowel de tong- als de wangzijde. Het lange platte handvat zorgt voor een natuurlijke/ergonomisch grip en bevordert stabiele en gecontroleerde bewegingen. 

Kenmerken:
 • Gehoekte nek voor perfecte toegang
 • Ergonomisch handvat
 • Platic gecoate metalen draad

Gebruik van Tepe Interdental Brush 0.80mm Groen

Gebruik een interdentale rager een keer per dag, bij voorkeur ’s avonds. Beweeg de rager een paar keer heen-en-weer in iedere interdentale ruimte. Kijk in de spiegel voor eenvoudiger gebruik. Vervang de rager wanneer ze versleten is.
€ 4,99
€ 4,49

Laatste reviews en ervaringen met Tepe interdental brush 0.80mm groen

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het product is top, de borstels zijn zeer praktisch in gebruik, ze zijn van zeer goede kwaliteit. Hun verpakking is zeer eenvoudig en hun prijs zeer aantrekkelijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heerlijk nog schoner gevoel, ze werken echt goed en je merkt de verbetering, ook hier was een behoorlijke vooruitgang te merken, ook is de ontsteking verminderd
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een prima werkende interdentale borstel om op precieze wijze tussen de tanden en kiezen te kunnen ragen. De grip is goed en gemakkelijk in het gebruik.

Tepe Interdental Brush 0.80mm Groen kopen

Je kan Tepe Interdental Brush 0.80mm Groen van het merk Tepe, geproduceerd door TEPE BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Floss & Interdentale Borsteltjes
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Orthodontie