Tepe Interdental Brush Cyl. 0.60mm Blauw X-Fine 8 stuks

€ 4,00
€ 3,60
Bespaar 10% (€ 0,40)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Tepe Interdental Brush Cyl. 0.60mm Blauw X-Fine

Tepe Interdental Brush

Een interdentale rager
is een kleine borstel speciaal ontwikkeld voor reiniging tussen uw tanden, waar een gewone tandenborstel niet bij komt. Het dagelijks gebruiken van een interdentale rager, als aanvulling op het tandenpoetsen, is een eenvoudige en efficiënte manier om uw tanden en tandvlees fris en gezond te houden. Reinigen met een interdentale rager voorkomt tandvleesontstekingen, gaatjes en een slechte adem.
Tepe Interdental Brush Cyl. 0.60mm Blauw X-Fine 8 stuks
€ 4,00
€ 3,60
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Tepe interdental brush cyl. 0.60mm blauw x-fine

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed en sterk product. Ideaal om resten tussen tanden te verwijderen. Draad plooit in alle richtingen en breekt niet. Pas wel op de maataanduiding. 0,6 mm is dikker dan vergelijkbare producten in de handel .Dus bestel dunnere.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Van de kleine maten vind ik dit de fijnste. Naast dat ze goed zijn vast te houden, buigen ze iets minder snel om dat de allerkleinste maten. Ik gebruik deze dagelijks met veel plezier.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangeraden door mijn tandarts in plaats van floss omdat het het tandvlees niet achteruit duwt. Heel efficiënt en doeltreffend in gebruik, ook gemakkelijk hanteerbaar. Gebruik dit elke keer voor/na het poetsen of indien nodig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super ragertjes, krijgt het vuil goed weg tussen tanden en kiezen en zijn goed buigzaam waardoor vanuit verschillende posities kan ragen, heb goede reactie van mijn tandarts gehad en tandvlees raakt niet meer ontstoken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tandenstokers zijn ideaal om je mondverzorging in orde te houden, je komt er makkelijk bij ook bij de moeilijke plekken waar je ze in een bocht kan gebruiken. gewoon ideaal!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had dit product al gekocht in de apotheek en het dubbele ervoor betaald en bovendien was hij niet in voorraad dus moest ik het bestellen, conclusie: goede prijs-kwaliteitsverhouding, heel erg tevreden over de zeer snelle levering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fine ragers, steviger dan de meeste andere merken. Bestelling was snel in huis. Deze ragers zijn op andere sites en in de winkel veel duurder dan bij Famaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Borsteltjes hebben een uitstekende kwaliteit, zijn praktisch in gebruik en de levering is via een afhaalpunt geregeld (kan ook thuis) wat prima voor elkaar was.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is voor mij de dikste maat die nog prettig is in gebruik (samen met de dunnere varianten), grotere maten krijg ik niet tussen mijn tanden, maar dit zal uiteraard voor iedereeen verschillen, dus een kwestie van zelf uitproberen!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Interdental ragers zijn ideaal om tussen de tanden plak en eetresten te verwijderen. Zorg wel dat je de goede maat neemt afhankelijk van jouw tanden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De interdental brushes voldoen volledig aan de verwachting. De prijs/kwaliteitverhouding is goed. Inmiddels heb ik voor allerlei familieleden de brushes besteld en gekregen. Aflevering binnen een korte tijd: prima!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem aan dat als ik een score invul dat 5 zeer goed betekent, anders een 1. De ragers reinigen goed en zijn zeer flexibel en duurzaam. Ze werden zeer snel geleverd.

Tepe Interdental Brush Cyl. 0.60mm Blauw X-Fine kopen

Je kan Tepe Interdental Brush Cyl. 0.60mm Blauw X-Fine van het merk Tepe, geproduceerd door MEDIDENT , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Floss & Interdentale Borsteltjes