€ 4,00
€ 3,60
Bespaar 10% (€ 0,40)

Omschrijving van Tepe Interdental Brush Cyl. 0.80mm Groen Medium

Tepe Interdental Brush

Een interdentale rager
is een kleine borstel speciaal ontwikkeld voor reiniging tussen uw tanden, waar een gewone tandenborstel niet bij komt. Het dagelijks gebruiken van een interdentale rager, als aanvulling op het tandenpoetsen, is een eenvoudige en efficiënte manier om uw tanden en tandvlees fris en gezond te houden. Reinigen met een interdentale rager voorkomt tandvleesontstekingen, gaatjes en een slechte adem.
Tepe Interdental Brush Cyl. 0.80mm Groen Medium 8 stuks
€ 4,00
€ 3,60

Laatste reviews en ervaringen met Tepe interdental brush cyl. 0.80mm groen medium

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Prettig vast te houden ragertje en het is ook handig dat het een kleur heeft (per dikte een andere kleur). Het is ook fijn dat er per verpakking een dopje bij is voor als je ze mee wilt nemen. Ik vind wel dat ze snel slijten, ik kan maar 2 á 3x doen met een ragertje, dan gaan ze haartjes verliezen die dan tussen mijn tanden blijven zitten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  de groene interdentale borsteltjes werken prima. het lijkt ook echt te helpen om mijn tandvlees in goede conditie te houden. een handige grip. ze gaan best lang mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed en sterk product. Ideaal om resten tussen tanden te verwijderen. Draad plooit in alle richtingen en breekt niet. Pas wel op de maataanduiding. 0,8 mm is dikker dan vergelijkbare producten in de handel .Dus bestel dunnere.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Deze borstels zijn bij farmaline voordeliger dan bij andere webshops of de apotheek. Wel vind ik die van Interprox beter, die zijn steviger en gaan langer mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had dit product al gekocht in de apotheek en het dubbele ervoor betaald en bovendien was hij niet in voorraad dus moest ik het bestellen, conclusie: goede prijs-kwaliteitsverhouding, heel erg tevreden over de zeer snelle levering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Borsteltjes hebben een uitstekende kwaliteit, zijn praktisch in gebruik en de levering is via een afhaalpunt geregeld (kan ook thuis) wat prima voor elkaar was.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fijne stevige ragers waar je zeker een paar dagen mee kunt doen mits je ze goed schoon houdt. Ze zijn gemakkelijk in gebruik zowel zonder als met houdertje.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Interdental ragers zijn vooral goed om tussen de kiezen te kunnen komen. Daar deze vaak verder uit elkaar staan heb je een dikkere rager nodig om goed schoon te kunnen maken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product waar ik mijn gebit in goed in conditie hou. Levering door Farmaline snel en betrouwbaar en kosten laag. Ik doe zeker weer een bestelling. Voor iedereen aan te bevelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem aan dat als ik een score invul dat 5 zeer goed betekent, anders een 1. De ragers reinigen goed en zijn zeer flexibel en duurzaam. Ze werden zeer snel geleverd.

Tepe Interdental Brush Cyl. 0.80mm Groen Medium kopen

Je kan Tepe Interdental Brush Cyl. 0.80mm Groen Medium van het merk Tepe, geproduceerd door MEDIDENT , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Floss & Interdentale Borsteltjes