Tepe Interdental Brush Cyl. 0.50mm Rood XX-Fine 8 stuks

€ 4,00
€ 3,60
Bespaar 10% (€ 0,40)

Omschrijving van Tepe Interdental Brush Cyl. 0.50mm Rood XX-Fine

Tepe Interdental Brush

Een interdentale rager
is een kleine borstel speciaal ontwikkeld voor reiniging tussen uw tanden, waar een gewone tandenborstel niet bij komt. Het dagelijks gebruiken van een interdentale rager, als aanvulling op het tandenpoetsen, is een eenvoudige en efficiënte manier om uw tanden en tandvlees fris en gezond te houden. Reinigen met een interdentale rager voorkomt tandvleesontstekingen, gaatjes en een slechte adem.
Tepe Interdental Brush Cyl. 0.50mm Rood XX-Fine 8 stuks
€ 4,00
€ 3,60

Laatste reviews en ervaringen met Tepe interdental brush cyl. 0.50mm rood xx-fine

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangeraden door mijn parodontoloog. Zeer tevreden over dit product.De levering is probleemloos verlopen. Zeker een aanrader. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super ragertjes, krijgt het vuil goed weg tussen tanden en kiezen en zijn goed buigzaam waardoor vanuit verschillende posities kan ragen, heb goede reactie van mijn tandarts gehad en tandvlees raakt niet meer ontstoken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tandenstokers zijn ideaal om je mondverzorging in orde te houden, je komt er makkelijk bij ook bij de moeilijke plekken waar je ze in een bocht kan gebruiken. gewoon ideaal!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had dit product al gekocht in de apotheek en het dubbele ervoor betaald en bovendien was hij niet in voorraad dus moest ik het bestellen, conclusie: goede prijs-kwaliteitsverhouding, heel erg tevreden over de zeer snelle levering.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Handige borsteltjes om de ruimte tussen je tanden te reinigen. Zijn er in verschillende formaten en veel kleiner dan de gangbare borsteltjes die je in de winkel vindt. Zijn buigbaar wat het reinigen vergemakkelijkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voorheen gebruikte ik tandenstokers of tandflos en dacht ik dat ik goed bezig was qua mondverzorging. Ook na het flossen krijg je met deze ragers echter van alles tussen je tanden vandaan wat hier niet hoort te zitten (excuses voor deze misschien wat onsmakelijke omschrijving).
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De borsteltjes hebben een goede flexibiliteit, maar ze verslijten redelijk vlug (dit is: de borsteltjes verliezen hun haartjes na een paar keer gebruik).
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product waar ik mijn gebit in goed in conditie hou. Levering door Farmaline snel en betrouwbaar en kosten laag. Ik doe zeker weer een bestelling. Voor iedereen aan te bevelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze ragers zijn vooral goed voor de voorkant van het gebit. Ze zijn redelijk tot goed slijtvast en niet na twee keer gebruik al kapot. Ik ben wel blij dat ik deze ooit van mijn tandarts gekregen heb op de proef

Tepe Interdental Brush Cyl. 0.50mm Rood XX-Fine kopen

Je kan Tepe Interdental Brush Cyl. 0.50mm Rood XX-Fine van het merk Tepe, geproduceerd door MEDIDENT , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Floss & Interdentale Borsteltjes