€ 4,99
€ 4,44
Bespaar 11% (€ 0,55)

Omschrijving van Interdentale rager 0.6 mm blauw

De Tepe Interdentale rager origineel is een kleine borstel speciaal ontwikkeld voor reiniging tussen de tanden, daar waar een gewone tandenborstel niet bij komt. Het dagelijks gebruiken van een interdentale rager, als aanvulling op het tandenpoetsen, is een eenvoudige en efficiënte manier om uw tanden en tandvlees fris en gezond te houden. Reinigen met een interdentale rager voorkomt tandvleesontstekingen, gaatjes en een slechte adem. De reeks TePe Interdentale ragers is verkrijgbaar in 9 kleur gecodeerde maten, geschikt voor zowel de kleine als de grote interdentale ruimte. Alle maten zijn voorzien van een plastic gecoate metalen draad.

De TePe rager origineel is verkrijgbaar in zes met kleur gecodeerde maten. Alle maten zijn voorzien van een plastic gecoate metalen draad.

Gebruik
Voor een optimale reiniging is het belangrijk te kiezen voor een interdentale rager van de juiste grootte. Vaak heeft u meerdere maten nodig. Uw tandarts/mondhygiënist kan u helpen de juiste ragermaat/maten te kiezen. Gebruik een interdentale rager een keer per dag, bij voorkeur ’s avonds. Beweeg de rager een paar keer heen-en-weer in iedere interdentale ruimte. Kijk in de spiegel voor eenvoudiger gebruik. Vervang de rager indien deze versleten is.

Gebruik van Interdentale rager 0.6 mm blauw

Gebruik een interdentale rager een keer per dag, bij voorkeur ’s avonds. Beweeg de rager een paar keer heen-en-weer in iedere interdentale ruimte. Kijk in de spiegel voor eenvoudiger gebruik. Vervang de rager wanneer ze versleten is.
€ 4,99
€ 4,44

Laatste reviews en ervaringen met Interdentale rager 0.6 mm blauw

Schrijf een review
  • 5/5
    Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
    Beoordeeld door
     
    Deze borstels werden mij aanbevolen door mijn tandarts. Ik gebruik ze regelmatig. Ze zijn van goede kwaliteit, gaan lang genoeg mee zonder te breken. De prijs is aantrekkelijk.

Interdentale rager 0.6 mm blauw kopen

Je kan Interdentale rager 0.6 mm blauw van het merk Tepe, geproduceerd door MEDIDENT , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Floss & Interdentale Borsteltjes