€ 9,44
€ 8,50
Bespaar 10% (€ 0,94)
Terumo Wegwerpspuit 2.5ml Zonder Naald Luer SS-02S 100 stuks
Terumo Wegwerpspuit 2.5ml Zonder Naald Luer SS-02S 100 stuks
€ 9,44
€ 8,50

Laatste reviews en ervaringen met Terumo wegwerpspuit 2.5ml zonder naald luer ss-02s

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  super spuitjes alleen jammer dat de cijfers er snel afgaan dat het niet lang meegaat maar voor de rest zijn het super spuitjes met goede aanduiding voor de aerosol.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handige spuitjes om 2 ml. ampullen leeg te krijgen met een opzuignaald. Bestellen, betalen en een snelle en perfecte levering via Kiala. Handig om zelf te bepalen wanneer je de bestelling gaat ophalen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekende spuit ! Het is aërodynamisch, het ontwerp is origineel, de capaciteit wordt aangegeven, het plastic is transparant, zelfs zonder bril is het mogelijk om de graduaties te "lezen", bij het gebruik ervan, het zuigt het product in of uit, kortom, een enkel woord, onberispelijk ! het is de pro-spuit : -)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima keuze. Voldoet uitstekend aan de verwachting. Goede prijs / kwaliteit / hoeveelheid verhouding. Snelle levering, en daar ben ik altijd blij mee.

Terumo Wegwerpspuit 2.5ml Zonder Naald Luer SS-02S kopen

Je kan Terumo Wegwerpspuit 2.5ml Zonder Naald Luer SS-02S van het merk Terumo, geproduceerd door TERUMO EUROPE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Spuiten en Naalden