Omschrijving van Thealoz Duo Gel

Thealoz Duo Gel zijn steriele oogdruppels die dienst doen als kunsttranen. Dit wil zeggen dat ze droge ogen gaan hydrateren en vermoeide ogen gaan opfrissen. Aangezien Thealoz Duo Gel een steriel preparaat is, is een juist gebruik van het product zeer belangrijk.
Het is een vloeibare gel voor gebruik op het oogoppervlak overdag en 's nachts. De speciale combinatie van trehalose, natriumhyaluronaat en carbomeer in Thealoz Duo Gel bevochtigt, smeert maar beschermt ook het oogoppervlak voor een lange tijd en met een maximum comfort.

Indicatie

Thealoz Duo Gel ter behandeling van droge ogen. Thealoz Duo Gel mag gebruikt worden door contactlensdragers, ongeacht het type contactlens, en biedt onmiddellijk comfort dat de hele dag blijft duren.

Gebruik van Thealoz Duo Gel

1 druppel in elk oog, 1 tot 4 keer per dag.
Als u contactlenzen draagt, moet u deze uitnemen voor u THEALOZ DUO GEL gebruikt. Wacht na toediening van THEALOZ DUO GEL minstens 30 minuten voor u uw lenzen weer inbrengt.

Zie de bijsluiter voor meer informatie 

Ingrediënten Thealoz Duo Gel

Trehalose 3%, natriumhyaluronaat 0,15%, carbomeer (Carbopol 974P) 0,25%, sorbitol, natriumhydroxide, water voor injecties.

Waarschuwing

- Niet gebruiken als u overgevoelig bent voor één van de bestanddelen
- Het oogoppervlak niet aanraken met de tip van de verpakking voor éénmalig gebruik
- Niet inspuiten, niet inslikken
- Niet gebruiken, als de verpakking voor éénmalig gebruik beschadigd is. 
- Buiten het zicht en bereik van kinderen houden
€ 16,31
€ 14,03

Laatste reviews en ervaringen met Thealoz Duo Gel

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  verademing voor droge ogen

  Ik heb deze druppels eerder gebruikt bij een opstoot van droge ogen (menopauzeklachten). Ze werken prima. Met de unidoses nog makkelijker om mee te nemen in apotheek voor op vakantie.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Efficace

  Très bien pour yeux sec.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Kijk uit voor je ogen! Kijk uit voor je ogen!

  Ik kocht Thealoz Duo Gel Unidose voor mijn man, op aanbeveling van de oogarts. De ogen van mijn man zijn te droog, dus is het belangrijk dat hij ze elke dag zo vaak mogelijk smeert. Dit product past perfect bij hem, het prikt niet in de ogen en de enkelvoudige doseringen zijn praktisch, ze bevatten 2 druppels, 1 voor elk oog en het concept is zeer hygiënisch. Ik raad dit product aan voor mensen die lijden aan droge ogen, het kan gevaarlijk zijn voor hun gezichtsvermogen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Thealoz Duo Gel kopen

Je kan Thealoz Duo Gel van het merk Thea Pharma , geproduceerd door THEA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Oogverzorging