€ 16,31
€ 14,68
Bespaar 10% (€ 1,63)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Thealoz Duo Gel 30x0,4 unidosis

Omschrijving van Thealoz Duo Gel

Thealoz Duo Gel zijn steriele oogdruppels die dienst doen als kunsttranen. Dit wil zeggen dat ze droge ogen gaan hydrateren en vermoeide ogen gaan opfrissen. Aangezien Thealoz Duo Gel een steriel preparaat is, is een juist gebruik van het product zeer belangrijk.
Het is een vloeibare gel voor gebruik op het oogoppervlak overdag en 's nachts. De speciale combinatie van trehalose, natriumhyaluronaat en carbomeer in Thealoz Duo Gel bevochtigt, smeert maar beschermt ook het oogoppervlak voor een lange tijd en met een maximum comfort.

Indicatie

Thealoz Duo Gel ter behandeling van droge ogen. Thealoz Duo Gel mag gebruikt worden door contactlensdragers, ongeacht het type contactlens, en biedt onmiddellijk comfort dat de hele dag blijft duren.

Gebruik van Thealoz Duo Gel

1 druppel in elk oog, 1 tot 4 keer per dag.
Als u contactlenzen draagt, moet u deze uitnemen voor u THEALOZ DUO GEL gebruikt. Wacht na toediening van THEALOZ DUO GEL minstens 30 minuten voor u uw lenzen weer inbrengt.

Zie de bijsluiter voor meer informatie 

Ingrediënten Thealoz Duo Gel

Trehalose 3%, natriumhyaluronaat 0,15%, carbomeer (Carbopol 974P) 0,25%, sorbitol, natriumhydroxide, water voor injecties.

Waarschuwing

- Niet gebruiken als u overgevoelig bent voor één van de bestanddelen
- Het oogoppervlak niet aanraken met de tip van de verpakking voor éénmalig gebruik
- Niet inspuiten, niet inslikken
- Niet gebruiken, als de verpakking voor éénmalig gebruik beschadigd is. 
- Buiten het zicht en bereik van kinderen houden
€ 16,31
€ 14,68

Laatste reviews en ervaringen met Thealoz duo gel

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Thealoz Duo Gel unidoses heb ik aangekocht ter afwisseling van de Thealoz Duo oogdruppels. Ik gebruik dit product vooral 's avonds voor het slapen gaan, eventueel ook bij heel droge lucht , bij warme lucht bv airco, en indien de vochtigheid te laag is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze al een lange tijd, ik werk dagelijks heel lang op computer. En dit verzacht heel veel droogte voor je ogen. De gewone thealoz druppels heb ik ook. Maar deze is toch nog iets dikker, door de gel vorm. Ook super prijs en levering door farmaline!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gel druppels, zorgt ervoor dat mijn ogen niet meer droog zijn. goed voor dagelijks gebruik! duo gel unidosis zijn beter dan de gewone druppels.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  je suis satisfaite de ce produit. il diminue l inflammation que j ai due à la sécheresse de mes yeux. le produit est assez naturel et je n y suis pas allergique alors que je le suis pour d autres gouttes pour les yeux.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De beste oogdruppels ooit voor extreem droge ogen. Blijft ook heel lang doorwerken en voelt echt aan als een film op het oog. De eerste minuten na aanbrengen is het zicht wat vertroebeld, maar dit gaat vrij snel weg.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik al lang Thealoz Duo, eerst druppels maar na een tijd was dat precies niet meer genoeg en ik ben de gel beginnen gebruiken en dat was veel beter: ik gebruik de gel 's morgens en ik kan door de hele dag en 's avonds maar gebruik ik de druppels. Tot nu toe heel tevreden van.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben echt blij met het artikel, gemakkelijk aan te brengen en het resultaat is meer dan bevredigend. Ik raad het product echt aan..... Naast een snelle levering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal middel bij uiterst gevoelige en zeer droge ogen. Waar vele oogdruppeltjes vaak te vloeibaar zijn, wordt deze gel iets langer op het oog vastgehouden en voedt het oog ook. Mijn ogen voelen veel minder geïrriteerd aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product houdt de ogen goed vochtig tijdens de nacht zodat ze overdag ook comfortabel aanvoelen. Goed voor oudere mensen en iedereen die wel eens last heeft van vermoeide droge ogen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze oogdruppels in de vorm van gel hebben een lange en degelijke werking. Ze zijn ideaal 's nachts daar bij het gebruik je zicht wazig is. Wel enigszins duur daar elke capsule al is het niet opgebruikt dient weg gegooid te worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voldoet aan de verwachtingen. Heeft een duidelijke leesbare bijsluiter. De levering gebeurde vlot conform de afspraak en de prijs vel best mee. Kortom een aanrader s'avonds gebruik, gans de nacht gerust
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb enorm veel last van droge, pijnlijke ogen. Eerder gebruikte producten hadden niet het verhoopte resultaat. De oogarts raadde me dit product aan en het doet goed zijn werk. Enig minpuntje is de prijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik de druppels maar sinds kort ook de gel en ik vind hem zeer goed. Het effect van bevochtiging duurt wat langer dan bij druppels door de gel. Zeker een aanrader, ik vind dat ik dan minder moet druppelen.

Thealoz Duo Gel kopen

Je kan Thealoz Duo Gel van het merk Thea Pharma, geproduceerd door THEA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Oogverzorging