Omschrijving van Thealoz Duo Gel

Thealoz Duo Gel zijn steriele oogdruppels die dienst doen als kunsttranen. Dit wil zeggen dat ze droge ogen gaan hydrateren en vermoeide ogen gaan opfrissen. Aangezien Thealoz Duo Gel een steriel preparaat is, is een juist gebruik van het product zeer belangrijk.
Het is een vloeibare gel voor gebruik op het oogoppervlak overdag en 's nachts. De speciale combinatie van trehalose, natriumhyaluronaat en carbomeer in Thealoz Duo Gel bevochtigt, smeert maar beschermt ook het oogoppervlak voor een lange tijd en met een maximum comfort.

Indicatie

Thealoz Duo Gel ter behandeling van droge ogen. Thealoz Duo Gel mag gebruikt worden door contactlensdragers, ongeacht het type contactlens, en biedt onmiddellijk comfort dat de hele dag blijft duren.

Gebruik van Thealoz Duo Gel

1 druppel in elk oog, 1 tot 4 keer per dag.
Als u contactlenzen draagt, moet u deze uitnemen voor u THEALOZ DUO GEL gebruikt. Wacht na toediening van THEALOZ DUO GEL minstens 30 minuten voor u uw lenzen weer inbrengt.

Zie de bijsluiter voor meer informatie 

Ingrediënten Thealoz Duo Gel

Trehalose 3%, natriumhyaluronaat 0,15%, carbomeer (Carbopol 974P) 0,25%, sorbitol, natriumhydroxide, water voor injecties.

Waarschuwing

- Niet gebruiken als u overgevoelig bent voor één van de bestanddelen
- Het oogoppervlak niet aanraken met de tip van de verpakking voor éénmalig gebruik
- Niet inspuiten, niet inslikken
- Niet gebruiken, als de verpakking voor éénmalig gebruik beschadigd is. 
- Buiten het zicht en bereik van kinderen houden
€ 14,61
€ 13,15

Laatste reviews en ervaringen met Thealoz Duo Gel

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Thealoz duo gel 30x0,4 unidose

  Je suis très satisfaite de ce produit car les unidoses sont plus faciles à utiliser et sont aussi plus hygièniques que le flacon

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Goed produkt

  Heel goed produkt Ik gegebruik de gel voor ik ga slapen en word niet meer wakker door drige ogen Voelt zeer aangenaam aan

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  droge ogen

  Na het proberen van andere gel voor de nacht die me rode ogen geven heb ik besloten om thealoz duo gel te gebruiken die bij mij past omdat ik niet langer een lacrimale sluier heb is het erg ongemakkelijk en deze gel is effectief en ik betreur het dat het niet in een tube zit want in unidose is het duurder

  Was deze beoordeling nuttig?

Thealoz Duo Gel kopen

Je kan Thealoz Duo Gel van het merk Thea Pharma, geproduceerd door THEA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Oogverzorging