€ 16,30
€ 11,90
Bespaar 27% (€ 4,40)
Promotie
Bijsluiter van Thealoz Duo Gel 30x0,4 unidosis

Omschrijving van Thealoz Duo Gel

Thealoz Duo Gel zijn steriele oogdruppels die dienst doen als kunsttranen. Dit wil zeggen dat ze droge ogen gaan hydrateren en vermoeide ogen gaan opfrissen. Aangezien Thealoz Duo Gel een steriel preparaat is, is een juist gebruik van het product zeer belangrijk.
Het is een vloeibare gel voor gebruik op het oogoppervlak overdag en 's nachts. De speciale combinatie van trehalose, natriumhyaluronaat en carbomeer in Thealoz Duo Gel bevochtigt, smeert maar beschermt ook het oogoppervlak voor een lange tijd en met een maximum comfort.

Indicatie

Thealoz Duo Gel ter behandeling van droge ogen. Thealoz Duo Gel mag gebruikt worden door contactlensdragers, ongeacht het type contactlens, en biedt onmiddellijk comfort dat de hele dag blijft duren.

Gebruik van Thealoz Duo Gel

1 druppel in elk oog, 1 tot 4 keer per dag.
Als u contactlenzen draagt, moet u deze uitnemen voor u THEALOZ DUO GEL gebruikt. Wacht na toediening van THEALOZ DUO GEL minstens 30 minuten voor u uw lenzen weer inbrengt.

Zie de bijsluiter voor meer informatie 

Ingrediënten Thealoz Duo Gel

Trehalose 3%, natriumhyaluronaat 0,15%, carbomeer (Carbopol 974P) 0,25%, sorbitol, natriumhydroxide, water voor injecties.

Waarschuwing

- Niet gebruiken als u overgevoelig bent voor één van de bestanddelen
- Het oogoppervlak niet aanraken met de tip van de verpakking voor éénmalig gebruik
- Niet inspuiten, niet inslikken
- Niet gebruiken, als de verpakking voor éénmalig gebruik beschadigd is. 
- Buiten het zicht en bereik van kinderen houden
€ 16,30
€ 11,90

Laatste reviews en ervaringen met Thealoz Duo Gel

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Werkt echt!

  Verlichten echt de jeukende en pijnlijke ogen. Een aanrader! Verzacht, zorgt ervoor dat de jeuk vermindert. Ook het tegentrekken van de ogen gaat aanzienlijk beter. Vanaf nu bestellen we dit product met veel plezier!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Het enige dat mijn droge ogen verlicht

  Deze druppels zijn de enige die mijn droge ogen verlichten. Ik heb dit probleem al twee jaar, waarschijnlijk als gevolg van een woonomgeving met constante ventilatie of airconditioning en onophoudelijk werken op een scherm. Ik werd er echt heel moe van. Ik gebruik deze druppels meestal 's nachts en ze brengen merkbare verlichting. Ze bestaan ook als vloeibare druppels, maar de gel-versie is veel effectiever.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Niet te missen in gebruik

  Zeer gunstig.Vroeger gebruikte ik altijd de duo druppels vooe de droge ogen. Nu dat ik de gel gebruik wil ik niets anders meer. Ook gemekkelijk bij het gebruik om af te sluiten en nadien verder gebruiken. Een keer per dag is goed voor 8 uren, nadien, even een paar druppels in ogen, ogen sluiten, en goed de oog ronddraaien natuurlijk let gesloten ogen. Ndien is zicht weer normaal en geen schurend gevoel meer in het oog.

  Was deze beoordeling nuttig?

Thealoz Duo Gel kopen

Je kan Thealoz Duo Gel van het merk Théa , geproduceerd door THEA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Oogverzorging