€ 10,70
€ 8,03
Bespaar 25% (€ 2,67)
Promotie 25% korting

Omschrijving van Cholesfytol

Cholesfytol bevat rode gist rijst (Monascus purpureus) van de 2de generatie (min. 80% hydroxy-zure vorm) en droogextract van olijfvrucht (Olea europaea L.).

Rode gist rijst van de 2de generatie (80% hydroxy-zure vorm) vermindert het gehalte van LDL-cholesterol. Deze specifiek vorm bieft een betere tolerantie voor iedereen met een minimum van interacties. Het olijfextract zal de werking van de rode gist rijst versterken met een vermindering van de LDL-cholesterol oxidatie. 

Indicatie

Cholesfytol helpt het cholesterolgehalte te beheersen.

Gebruik van Cholesfytol

Volwassenen vanaf 18 jaar : 1 tablet per dag, 's avonds 

Ingrediënten Cholesfytol

INGREDIENTEN : Vulstof : cellulose - Rode gist rijst poeder (Monascus purpureus) 240 mg (equivalent aan 10 mg monacoline K) - Extract van de vrucht van de olijfboom (Olea europaea) 25 mg (equivalent aan 5 mg hydroxytyrosol) - Vulstoffen : zetmeel, magnesiumstearaat - Glansmiddelen : polyvinylalcohol, talk, macrogol, polysorbaat - Kleurstoffen : karmijn, ijzeroxide.

Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.


Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 10,70
€ 8,03

Laatste reviews en ervaringen met Cholesfytol

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Ik heb last van mijn Cholesterol (beetje te hoog) neem ik op doktersvoorschrift cholesfytol tabletten het heeft echt zijn vruchten afgeworpen dit is op natuurlijke basis gemaakt....zeker een aanrader

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Ik ben erg blij met dit produit. Het heeft mijn cholesterol aanzienlijk verlaagd, namelijk van 258 naar 175. Mijn huisarts was tevreden :)

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Dit is het tweede cholesterolverlagend product dat ik uitprobeer. Ik gebruik het ongeveer 2 weken; geen last van nevenwerkingen. De efficiëntie kan ik pas beoordelen na mijn volgende bloedonderzoek; binnen 6 maanden.

  Was deze beoordeling nuttig?

Cholesfytol kopen

Je kan Cholesfytol van het merk Tilman , geproduceerd door Tilman , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol