€ 24,80
€ 24,06
Bespaar 3% (€ 0,74)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Cholesfytol

Cholesfytol bevat rode gist rijst (Monascus purpureus) van de 2de generatie (min. 80% hydroxy-zure vorm) en droogextract van olijfvrucht (Olea europaea L.).

Rode gist rijst van de 2de generatie (80% hydroxy-zure vorm) vermindert het gehalte van LDL-cholesterol. Deze specifiek vorm biedt een betere tolerantie voor iedereen met een minimum van interacties. Het olijfextract zal de werking van de rode gist rijst versterken met een vermindering van de LDL-cholesterol oxidatie. 

Indicatie

Cholesfytol helpt het cholesterolgehalte te beheersen.

Gebruik van Cholesfytol

Volwassenen vanaf 18 jaar : 1 tablet per dag, 's avonds 

Ingrediënten Cholesfytol

INGREDIENTEN : Vulstof : cellulose - Rode gist rijst poeder (Monascus purpureus) 240 mg (equivalent aan 10 mg monacoline K) - Extract van de vrucht van de olijfboom (Olea europaea) 25 mg (equivalent aan 5 mg hydroxytyrosol) - Vulstoffen : zetmeel, magnesiumstearaat - Glansmiddelen : polyvinylalcohol, talk, macrogol, polysorbaat - Kleurstoffen : karmijn, ijzeroxide.

Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 24,80
€ 24,06

Laatste reviews en ervaringen met Cholesfytol

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Cholesterol

  Reeds geruime tijd had ik last van te hoge Cholesterol, de Dokter had mij Docsimvastatine voorgeschreven. Mijn cholesterolgehalte ging wel naar beneden maar ik had veel last van krampen en stijve spieren in mijn benen en kuiten ( Vastatine is een stof die de zuurstof van de spieren afsluit en tot deze klachten lijdt). Een andere Dokter rade me aan Cholesfytol te proberen 1 tablet per dag s'avonds voor het slapen gaan. Ik gebruik Cholesfytol nu al enkele jaren en mijn cholesterolgehalte blijft nu onder controle en geen last meer in mijn benen en kuiten.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Prima natuurlijk midden tegen te hoge cholesterol

  Dit is een natuurlijk product dat goed werkt mbt het verlagen van de slechte cholesterol in het bloed. Het volstaat om elke avond voor het slapen gaan er ééntje te nemen. Let wel, er kan gewenning optreden, dus toch soms bloedanalyse laten uitvoeren.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Cholesfytol

  Tot heden goed resultaat zonder de nevenwerkingen van de Statines!!!

  Was deze beoordeling nuttig?

Cholesfytol kopen

Je kan Cholesfytol van het merk Tilman , geproduceerd door TILMAN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol