€ 24,80
€ 19,10
Bespaar 23% (€ 5,70)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 30/04/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Cholesfytol

Cholesfytol bevat rode gist rijst (Monascus purpureus) van de 2de generatie (min. 80% hydroxy-zure vorm) en droogextract van olijfvrucht (Olea europaea L.).

Rode gist rijst van de 2de generatie (80% hydroxy-zure vorm) vermindert het gehalte van LDL-cholesterol. Deze specifiek vorm biedt een betere tolerantie voor iedereen met een minimum van interacties. Het olijfextract zal de werking van de rode gist rijst versterken met een vermindering van de LDL-cholesterol oxidatie. 

Indicatie

Cholesfytol helpt het cholesterolgehalte te beheersen.

Gebruik van Cholesfytol

Volwassenen vanaf 18 jaar : 1 tablet per dag, 's avonds 

Ingrediënten Cholesfytol

INGREDIENTEN : Vulstof : cellulose - Rode gist rijst poeder (Monascus purpureus) 240 mg (equivalent aan 10 mg monacoline K) - Extract van de vrucht van de olijfboom (Olea europaea) 25 mg (equivalent aan 5 mg hydroxytyrosol) - Vulstoffen : zetmeel, magnesiumstearaat - Glansmiddelen : polyvinylalcohol, talk, macrogol, polysorbaat - Kleurstoffen : karmijn, ijzeroxide.

Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 24,80
€ 19,10

Laatste reviews en ervaringen met Cholesfytol

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  gezonde remmer

  ik moest reeds jaren medicatie nemen voor een te hoog cholesterol. als diabeet pas ik goed op de voeding en medicatie. De rode rijst pillen zijn een aangename vervanger voor de medicatie 3 jaarlijkse bloedcontrole toont telkens aan dat het goed zit met mijne cholesterol :) top

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Zeer goed product

  Heel goed product om je cholesterol onder controle te houden ! 1 pil per dag, best voor het slapengaan en je cholesterol is terug OK na enkele weken ... Een aanrader voor iedereen met een cholesterol probleem !

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Cholesfystoll

  Ik ga overstappen van simvastetine naar cholesfystol daar dit product niet schadelijk is voor de gezondheid , mijn echtgenoot neemt het al een paar jaren en is er heel tevreden over

  Was deze beoordeling nuttig?

Cholesfytol kopen

Je kan Cholesfytol van het merk Tilman, geproduceerd door TILMAN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol