€ 24,80
€ 20,83
Bespaar 16% (€ 3,97)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 30/06/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Cholesfytol

Cholesfytol bevat rode gist rijst (Monascus purpureus) van de 2de generatie (min. 80% hydroxy-zure vorm) en droogextract van olijfvrucht (Olea europaea L.).

Rode gist rijst van de 2de generatie (80% hydroxy-zure vorm) vermindert het gehalte van LDL-cholesterol. Deze specifiek vorm biedt een betere tolerantie voor iedereen met een minimum van interacties. Het olijfextract zal de werking van de rode gist rijst versterken met een vermindering van de LDL-cholesterol oxidatie. 

Indicatie

Cholesfytol helpt het cholesterolgehalte te beheersen.

Gebruik van Cholesfytol

Volwassenen vanaf 18 jaar : 1 tablet per dag, 's avonds 

Ingrediënten Cholesfytol

INGREDIENTEN : Vulstof : cellulose - Rode gist rijst poeder (Monascus purpureus) 240 mg (equivalent aan 10 mg monacoline K) - Extract van de vrucht van de olijfboom (Olea europaea) 25 mg (equivalent aan 5 mg hydroxytyrosol) - Vulstoffen : zetmeel, magnesiumstearaat - Glansmiddelen : polyvinylalcohol, talk, macrogol, polysorbaat - Kleurstoffen : karmijn, ijzeroxide.

Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 24,80
€ 20,83

Laatste reviews en ervaringen met Cholesfytol

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Zeer goed producr

  Mijn cholesterol is gezakt v 245 naar 180 na 1 doos al

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  mijn vriendin heeft dit aangeraden

  Bij mijn bloedafname bleek mijn cholesterol te hoog. Een vriendin heeft dit product aangeraden. Ik het het aangekocht en bij mijn laatste bloedcontrole was mijn cholesterol reeds beter. Ik ben tevreden en kan het zeker aanraden. Is ook een natuurlijk produkt dus je moet geen schrik hebben om het te gebruiken. Een aanrader

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Werkt echt cholesterolverlagend

  Zeer tevreden. Ik neem het op aanraden van mijn huisarts. Ik heb erfelijkheids cholesterol. Want ik eet zeer gezond. Van 240 gezakt naar 200. Dan nog eens een kuur gedaan en nu op 185

  Was deze beoordeling nuttig?

Cholesfytol kopen

Je kan Cholesfytol van het merk Tilman, geproduceerd door TILMAN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol