Cholesfytol 84 tabletten

€ 24,80
€ 22,32
Bespaar 10% (€ 2,48)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Cholesfytol

Cholesfytol bevat rode gist rijst (Monascus purpureus) van de 2de generatie (min. 80% hydroxy-zure vorm) en droogextract van olijfvrucht (Olea europaea L.).

Rode gist rijst van de 2de generatie (80% hydroxy-zure vorm) vermindert het gehalte van LDL-cholesterol. Deze specifiek vorm biedt een betere tolerantie voor iedereen met een minimum van interacties. Het olijfextract zal de werking van de rode gist rijst versterken met een vermindering van de LDL-cholesterol oxidatie. 

Indicatie

Cholesfytol helpt het cholesterolgehalte te beheersen.

Gebruik van Cholesfytol

Volwassenen vanaf 18 jaar : 1 tablet per dag, 's avonds 

Ingrediënten Cholesfytol

INGREDIENTEN : Vulstof : cellulose - Rode gist rijst poeder (Monascus purpureus) 240 mg (equivalent aan 10 mg monacoline K) - Extract van de vrucht van de olijfboom (Olea europaea) 25 mg (equivalent aan 5 mg hydroxytyrosol) - Vulstoffen : zetmeel, magnesiumstearaat - Glansmiddelen : polyvinylalcohol, talk, macrogol, polysorbaat - Kleurstoffen : karmijn, ijzeroxide.

Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.
Cholesfytol 84 tabletten
€ 24,80
€ 22,32

Laatste reviews en ervaringen met Cholesfytol

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt werd mij aan bevolen door een vriendin die ook te kampen had met cholesterol ,je moet cholesfytol wel drie maanden genomen hebben vooraleer je resultaat hebt. Groetjes
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over dit product, mijn familie neemt ook dit product.Zal er zeker nog bestellen.Ik neem dit product al zeker 2 jaar en mijn cholesterol is veel verbeterd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Jaja, het werkt echt, want mijn cholesterol was na de bloedtest al een beetje gezakt...dus ben ik blij dat ik dit goede alternatief heb gevonden! Een Vette Aanrader voor mensen die een te hoog cholesterol hebben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prachtig natuurlijk middel voor personen die last hebben van een te hoog cholesterolgehalte. Cholesfytol geeft geen bijwerkingen en kan dus gerust door iedereen worden genomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer voordelig dan apotheek!Zeer goeie service en traceersysteem!Alles verliep goed en snel!Ook heb je genoeg keuze in afhaalwinkels!ben een tevreden klant!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  werkt efficïent om mijn cholesterol naar omlaag te brengen ( van 170 naar 155 ) Gebruik dit op aanraden van mijn cardioloog als supplement naast cholesterol verlagende medicamenten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit produkt reeds verschillende jaren op aanraden van mijn huisarts.Mijn cholestorol is sindsdien perfect onder controle. Ik hoef niet meer op enkele bladeren sla te leven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Cholesfytol is natuurlijk product dat het cholesterolgehalte helpt te beheersen. De belangrijkste bestanddelen zijn rode gist rijst van de 2e generatie (draagt bij tot de instandhouding van een normaal cholesterolgehalte en droogextract van de olijfvrucht dat de rode gist rijst ondersteunt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger waren mijn cholesterolwaarden veel te hoog. Sedert ik Cholesfytol neem is dit helemaal genormaliseerd. Ik zal dit zeker verder (moeten) nemen om blijvend resultaat te bekomen. Aanrader voor iedereeen die met te hoge cholesterolwaarden kampt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Cholesfytol zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de slechte cholesterol. Ik neem dit reeds enkele jaren, telkens eentje voor het slapengaan. Reeds na de eerste 10 maanden was een aanzienlijke daling van de slechte cholesterol merkbaar bij bloedafname.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prachtig product,verlaagt het cholestorol gehalte aanzienlijk.moest vroeger statines innemen maar ben moeten stoppen door de bijwerkingen(verkrampte spieren) Dit product heeft geen bijwerkingen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds mijn man en ik dit gebruiken, blijft onze cholesterol mooi op pijl ondanks dat we af en toe Toch eens snoepen. 1 inname per dag, best voor het slapengaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op een natuurlijke wijze je cholesterol verlagen? Dit product doet wat hij belooft. Naast gezonder eten, meer bewegen helpt dit product goed. Na 6 maanden is mijn cholesterol terug binnen te grens! Geen bijwerkingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn cholesterol is sterk gedaald was blij verrast moet nu geen medicatie nemen enkelly dit voedingssupplement een echte aanrader mijn ma 83 jaar en vriendin nemen het nu ook
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  met cholesfytol is mijn cholesterol terug in orde. ik neem het op aanraden van kennissen die er zeer goede resultaten mee hadden. na een paar maanden cholesfytol was de bloedtest weer helemaal in orde.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eindelijk wordt er toegegeven dat dit product echt werkt om onze cholesterol op een ideaal peil te brengen. En daar bovenop geeft het geen bijwerkingen; Sinds ik het gebruik is mijn LDL-cholesterol altijd in de 170.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Voorgeschreven door mijn dokter ter vervanging van medicatie tegen cholesterol. Helpt vlgs mijn dokter de slechte cholesterol te stabiliseren of verminderen wat ook wel blijkt uit de jaarlijkse bloedanalyse. Je kan het resultaat enkel op deze manier weten, dus ik geloof mijn dokter maar. Bij mij werkt het, denk ik, beter intens in te zetten op de goede cholesterol (ik sport veel, eet enkel gevogeltevlees en geen slechte vetten en beperk suiker), dus mijn waarde goede/slechte cholesterol is goed, wat ook blijkt uit de bloedanalyse.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Cholesfytol is een uitstekende vervanger voor Lipitor of Totalip. Hier zijn geen nevenwerkingen aan verbonden en het vermindert je cholesterol met 40 eenheden. Dit werd mij aangeraden door mijn huisarts omdat ik felle spierpijn had van de gewone cholesterolverlagende geneesmiddelen, en het is ook beter voor het geheugen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Cholesfytol gebruik ik ook al ruim 2 jaar op voorschrit van mijn arts. Bij de jaarlijkse controle van het bloed werd een merkbare daling van de slechte cholesterol waargenomen. Dit uiteraard met een aangepaste voeding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangezien ik geen statines met de gekende bijwerkingen wou gebruiken, schreef mijn huisarts Cholesfytol voor, met positief resultaat. Ik kan dit product alleen maar aanraden. Een natuurlijk product zonder bijwerkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten verlagen inderdaad het cholestorol gehalte positief. De huisarts die staat helemaal achter het gebruik van Cholesfytol tabletten. Vandaar dat ik ze toch de komende jaren zal doorgebruiken Mvgr. Egbert Borchers
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Efficiënt middel voor een te hoge cholesterol. Met 1 pilletje had ik niet voldoende resultaat maar met 2 wel. Mijn cholesterol was voor het eerst in mijn leven onder de 200 gedaald en dat met een natuurlijk middel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden, ik voel me lichter doordat mijn darmfunctie beter werkt. zelf heb ik geen te hoge cholestorol maar bij vriendinnen verlaagt hij ook met dit product
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Tot op heden tevreden over dit product, ik verwerk het goed. Enkel 1 tablet/dag in te nemen(liefst voor het slapengaan). Het effect op de bloedwaarden zal ik maar pas binnen een paar maanden laten meten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze tabletten werden mij voorgeschreven door de huisarts omdat mijn cholesterol te hoog was samen met een cholesterolvrij dieet houdt dit de goede en slechte cholesterol beter in evenwichtt
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben pas gaan gebruiken. Hoop dat het helpt en dat ik geen statines meer hoef te slikken. Daar had ik vervelende bijwerkingen van, zoals pijn in mijn gewrichten. Ik hoop dat na 3 maanden mijn cholesterol in orde is!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik en mijn echtgenoot gebruiken Cholesfytol al geruime tijd. Cholesterol blijft goed op pijl. Geen bijwerkingen in tegenstelling met de traditionele med.die we vroegen namen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  na de goeie recensies te hebben gelezen heb ik dit aangeschaft voor mijn man en mijzelf. daar we het nog maar heel kort nemen is er geen resultaat maar ik hoop op een vermindering van het cholesterolgehalte. en met ook geen varkensvlees of kaas meer te eten zou dit moeten lukken. ik WIL geen pilletjes van de dokter.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenoot neemt Cholesfytol op aanraden van de huisdokter. Dit doet hij nu reeds geruime tijd en kan zo zijn cholesterol onder controle houden. Het is een goed product, ook wat betreft de prijs
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Beste, Bij de volgende bloedafname,ga ik zien wat het opgeleverd heeft. Voordien nam ik totaal niets tegen m,n hoge cholestorol,maar sinds kort gebruik ik Cholesfytol,laat ons hopen dat het resultaat prima is..... M V G Decock Monique.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn alternatieve arts gebruik ik dit middel in combinatie met Eskimo Extra om het cholesterolgehalte te laten dalen, liever dan de middelen te gebruiken uit de reguliere geneeskunde met hun bijwerkingen, en het werkt ...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Cholesfytol wordt geleverd in een goede verpakking en de tabletten nemen makkelijk in en veroorzaken bij mij geen bijwerkingen. Ik ga ze zeker aanbevelen bij personen welke ook een te hoog cholesterol hebben.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Nog aan de eerste kuur bezig van 6 maanden, 1 capsule per dag, gemakkelijk in te nemen en ook gemakkelijk vol te houden..resultaat kennen we pas na de volgende bloedafname (test cholesterol)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Cholesfytol is op basis van rode rijst en een goed middel om te hoge cholestorolwaarden tegen te gaan. Cholesfyto heeft niet de nadelige bijwerkingen van de klassieke producten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem nu al drie maanden 1 cholesfytolpil per dag; na controle is mijn colesterol gezakt van 215 naar 177. De pil geeft geen enkele bijwerking; ben benieuwd wat het resultaat zal zijn binnen nog eens drie maanden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dankzij de inname van Cholesfytol kan ik mijn cholesterolwaarden binnen de normaalwaarden houden en moet ik geen chemische producten innemen die me alleen maar onaangename bijwerkingen bezorgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De cholesterolwaarden bij mijn man zijn sensationeel verlaagd na gebruik van Cholesfytol. Dat was op aanraden van onze huisarts. Dus hij zal dat blijven gebruiken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is de eerste keer dat ik dit product kocht maar ik veronderstel dat het wel goed is. De prijs valt goed mee. Had vroeger een ander merk maar dit is duurder en deed er minder langer mee.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Door cholesfytol heb ik kunnen stoppen met de reguliere medicijnen waarin statines, met de nodige klachten. Nu alle klachten weg. Fantastisch! Huisarts is nu ook akkoord.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een heel prima artikel voor een heel prima prijs, ik neem al een tijdje 's avonds een tablet en heb onlangs een bloedonderzoek laten doen en mijn cholesterol is enorm gezakt
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Daar we het product nog maar een goede week gebruiken kunnen we nog geen oordeel geven of het werkt . Alleen al dat het hydroxytyrosol bevat een sterk antioxidant dat het vastkleven van de slechte cholesterol aan de vaatwanden voorkomt ,vinden we heel belangrijk . We houden vol !
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik Cholesfytol nog maar een tweetal weken neem op voorschrift van de huisarts kan ik nog geen oordeel vellen. Pas na drie maand is er een nieuw bloedonderzoek gepland en zal ik meer over de werking van dit product kunnen vertellen. Volgens de huisarts heeft hij bij verschillende patiënten reeds een goed resultaat ervaren
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb jaren een ander en duurder product gebruikt op aanraden van mijn huisarts. Dit produkt is zeker even efficiênt en zeker meer dan de helft goedkoper. Dus een aanrader
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  hierover kan ik nog niet zo goed een beoordeling geven, neem het pas 2 weken in, nam anders medicatie van de dokter maar ga zelf toch liever voor een middel op basis van natuurproducten, heb wel al van andere mensen horen vertellen dat het doeltreffend zou zijn dus zeker het proberen waard
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  die Cholesfytol tabletten daar kan ik er nog niet veel over zeggen daar het nog maar de eerste keer is dat ik dat besteld heb ik hoop dat het zal helpen daar ik nog wat last heb van mijn colesterol
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik van dit product sinds +/- 1 jaar. Mijn cholesterolgehalte is terug normaal geworden. Het is beter dan medicamenten nemen. Geen enkele bijwerking.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  op aanraden van de homeopaat hebben mijn man en ik dit genomen voor verlaging van onzecholesterol, waarbij wij een goed resultaat ondervinden zonder bijwerkingen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product nu al twee maanden, het wordt goed verdragen door de maag. Heb nog geen controle op mijn cholesterolwaarden laten uitvoeren, ik ga dit wel doen na 3 maanden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn huisarts gebruik ik Cholesfytol.Mijn cholesterol is duidelijk verminderd zegt mijn dokter.Ik neem er elke avond 1 tje van voor het slapengaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voedingssupplement dat ik zeer goed verdraag maar waarvan ik de effecten nog niet ken...ik wacht nog op resultaten bij de volgende bloedafname.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb dit product nog maar pas...dus afwachten. Ben bijzonder tevreden met de aandacht waarmee de bestelling afgehandeld werd...Zal het resultaat mededelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De tabletten zijn door mijn dokter voorgeschreven en zijn momenteel de beste cholesterolpillen, om op natuurlijke wijze je cholesterol te bestrijden.

Cholesfytol kopen

Je kan Cholesfytol van het merk Tilman, geproduceerd door TILMAN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol