€ 49,75
€ 39,30
Bespaar 21% (€ 10,45)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/12/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Cerevisia 90 vcaps

Omschrijving van Cerevisia

500 mg Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3856.

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule
Iedere capsule bevat 500 mg (4 miljard cellen*) Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3856. 
* Direct na de productie

Ingredienten
Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3856.
Capsule: hypromellose (E464).

Gebruik

Dagelijkse inname: 1 capsule ’s morgens,
in te nemen tijdens de maaltijd.

Fabrikant:
Farmaceutische laboratoria Trenker NV
Dolezlaan 480-482
BE-1180 BRUSSEL

Distributeur:
Pharma Logistics NV
G. Demeurslaan 71
BE - 1654 HUIZINGEN

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

06-2015

Gebruik van Cerevisia

1 capsule per dag, ‘s morgens in te nemen tijdens de maaltijd.  Voor een optimale invloed te bekomen, is het aangeraden om Cerevisia in te nemen gedurende een langere periode, alsook er een gezonde levensstijl op na te houden.

Ingrediënten Cerevisia

500 mg (4 miljard cellen*) Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3856. *juist na de productie

Waarschuwing

Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, gelieve uw arts te raadplegen alvorens Cerevisia in te nemen (zoals voor elk voedingssupplement).
Cerevisia 90 vcaps
€ 49,75
€ 39,30

Laatste reviews en ervaringen met Cerevisia

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert ik cerevisia neem zijn mijn problemen met spastisch colon grotendeels opgelost. Wel een maandje geduld hebben vooraleer resultaat merkbaar is. Alleen jammer dat de verpakking open was bij aankomst.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al verschillende probiotica uitgeprobeerd voor mijn prikkelbare darm. Cerevisia is voor mij het beste middel. Na een maand innemen van dit product, neem ik een stopweek en begin ik opnieuw.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product gekocht op advies van mijn arts reguleert de darmen grote prijs-kwaliteitverhouding veel goedkoper dan in de traditionele apotheek ik raad deze natuurlijke gisten aan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Pour une flore équilibrée. Très bon produit. Pas d'effets secondaires et les résultats se voient rapidement. À recommander sans hésitation, ne peut faire que du bien.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb ik gekocht voor mijn man en het werkt zeer goed,hij heeft minder krampen en zijn darmen zijn veel rustiger kan nu ook bijna alles terug eten zonder problemen!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik Cerevisia ongeveer een 3-tal weken neem op aanraden van mijn huisarts, heb ik geen problemen meer gehad. Ik heb chronische diverticulose en dit middel lijkt mij zeer goed te helpen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vlugge service. Producten waren in orde. Farmaline zou ik zeker aan iedereen aanbevelen. Veel goedkoper dan in de thuis apotheek. Veel keuze van producten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Cerevisia is een heel goed product dat ik reeds vele jaren ken en gebruik. Het houd mijn darmflora op peil, zonder dit product heb ik steeds last van mijn stoelgang en kan ik niet mijn normale leven lijden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Rapport qualité prix impeccable. Livraison parfaire Rien à redire. J'apprécie énormément farmaline....................................................
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Je prends Cerevisia pour un colon irritable et il m'aide beaucoup, surtout au niveau des ballonnements. Prix élevé, mais plus intéressant sur Farmaline qu'en pharmacie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op advies van de arts beginnen nemen na vele klachten en is sindsdien veel verbeterd. Een aanrader voor iedereen die problemen heeft met de darmen....
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer geholpen met Cerevisia omdat ik door IBS (geïrriteerd darmsyndroom) een transit probleem heb. Ik ben van plan Cerevisia te blijven innemen. Het werd mij aanbevolen door mijn Gastro-enteroloog, het is een voedingssupplement.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik nu enkele dagen/weken cerevisia. ik merk toch dat mijn darmen heel war rustiger zijn. mijn buik is minder hard en minder pijnlijk. ik zou het zeker aanraden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit werkt, wel de desipline hebben en het blijven nemen. Na een week of voel je het verschil.zaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een zeer goed product om de darmflora terug op peil te krijgen. Vooral na de feestdagen en een beetje ongezond leven is dit wel een aanrader om er een kuur mee te doen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze capsules werd me aanbevolen door de maag/darmspecialist voor een prikkelbare darm. Na 1 week merkte ik reeds verbetering, minder pijn en vlottere stoelgang. Ik blijf dit zeker gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  10/10 would poop again. Heb jarenlang heel hevige darmproblemen gehad, na een halve maand cerevisia kan ik zelfs zonder problemen pittige burrito's eten zonder er na uren op de pot te zitten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  TRENKER CEREVISIA is een eer goed produkt voor iemand die zeer last heeft van prikkelende darmen. Op advies van de huisarts dit geprobeerd, Is ruim goedkoper als "Kijimea Prikkelbare Darm"
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Cerevisia neem ik voor mijn darmen, als fibromyalgie patiënt heb ik daar veel last van. Ik bestel dit bij Farmaline. Je vindt het nergens goedkoper, snelle service en levering. TOP!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voedingssupplement dat, toegevoegd aan een gezonde voeding met inbegrip van groenten en fruit, zorgt voor darmcomfort en, dit alles, zonder enige bijwerkingen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Had 1 1/2j chronische ernstige diarree, door behandeling ernstige ziekte. Niets kreeg darmen onder controle. Sedert cerevisia, na 3 weken telkens klein beetje beter. Enkel ijscreme en bepaalde vruchten zijn nog een probleem. Komt misschien ooit helemaal goed. Kan het ten zeerste aanraden en wordt heel goed verdragen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Effectief product. Wat natuurlijk ook wel mag voor deze prijs. Stoelgang is regelmatiger en van betere kwaliteit. Als je het innemen stopt merk je een duidelijk verschil.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds jaren aanbevolen door onze lokale apotheek, het resultaat geeft absolute voldoening. Ik kan het iedereen aanraden. Het prijsvoordeel bij Farmaline is meegenomen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn Cerevisia bestelling kwam snel binnen. Door op verschillende sites te kijken heb ik op Farmaline mijn product tegen de beste prijs gevonden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de maag-darmarts neem ik deze probiotica. Nu begin ik te merken dat het helpt, heeft een tijdje nodig. Goede prijs en snelle levering zoals altijd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is mij voorgeschreven door de huisarts als voedingssuplement voor mijn darmprobleem. Ik verdraag het goed en is een aanvulling op een gezonde dagelijks eetpatroon.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  is goed om uw darmflora optimaal te houden, bij de ziekte van Chron is dat wel nodig, zo kan je de darmlast bepreken, neem dat s'avonds omdat dit een soort gist is en nogal kan opkomen. is natuurlijk afhankelijk van persoon tot persoon.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik kreeg dit middel voorgeschreven door mijn huisdokter en na ongeveer een 4 tal weken heb ik terug een normaal leven, ik kan terug zonder angst of nabijheid van een toilet leven en werken, bij mij helpt het middel wel degelijk, in plaats van maanden, misschien zelfs jaren last te hebben met buikpijnen allerhande, moeilijke stoelgang ed, na een darmonderzoek, maag onderzoek, stress? ik ben terug onderweg met ééntje per dag...met dank
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Cerevisia is een heel efficiënt middel om de gezondheid van de darmen op peil te houden, en dat ondervind ik elke dag ! één capsule per dag is hier echt voor voldoende.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ontzettend doeltreffend product, goede resultaten, darmpijn verdwenen, makkelijke en regelmatige stoelgang, elke dag 's morgens innemen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik verwijs naar mijn beoordeling van 22 juli bij Cerevisia 30 capsules op deze website. Intussen ben ik het middel al ca. 7 weken dagelijks aan het innemen (tegen constipatie, moeilijke defecatie), maar ik merk nog altijd geen echte verbetering. Zonder andere hulpmiddelen, zoals Fybogel en/of Laxido, gaat het haast niet, en dan nog . . . Ik weet niet wat ik ervan nog mag verwachten, maar ik heb er mijn twijfels bij. Tenzij het zo is dat men het gedurende maanden moet innemen vooraleer het gaat helpen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Cerevisia probiotica nu ongeveer 6 maanden en mijn darmproblemen zijn verbeterd. Deze site is serieus, ze leveren snel. Je kan in volle vertrouwen bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem sinds 6 maanden probiotica's van het merk Cerevisia en mij darmproblemen zijn verbeterd. Deze site is serieus, het ontvangen is snel. U kunt met volle vertrouwen bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem sinds 6 maanden probiotica's van het merk Cerevisia en mijn darmproblemen zijn verbeterd. Deze site is serieus, het ontvangen is snel. U kunt met volle vertrouwen bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze probiotica nu al 6 maanden en mijn darmproblemen zijn zeker verbeterd. Hele goede site en ik heb mijn pakket zeer snel ontvangen. Je kan in volle vertrouwen bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben zeer goed geholpen met cerevisia heb veel minder buikpijn tot zelfs al dagen van geen pijn heb het wel eerst een maand moeten nemen voor dat ik voldoende resultaat had .waarschijnlijk zal ik het nog vele maanden moeten nemen voor mijn darmflora het terug alleen aan kan (had al jaren problemen) Het zou wel praktisch zijn moesten er grotere verpakkingen zijn zodat het goedkoper wordt in aanschaf

Cerevisia kopen

Je kan Cerevisia van het merk Trenker, geproduceerd door TRENKER , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora