€ 47,50
€ 37,53
Bespaar 21% (€ 9,97)
Promotie 21% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Kwalitis 90 capsules

Omschrijving van Kwalitis

Trenker Kwalitis

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule:
500 mg kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95® met 475 mg kurkuminoïden (kurkumine, demethoxykurkumine, didemethoxykurkumine) en vluchtige oliën (tumerone, atlantone, zingiberone). 

Hulpstoffen:
Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. 
Capsule: 
hypromellose.


 

 

Indicatie

Kwalitis is een nieuw voedingssupplement dat bijdraagt tot de instandhouding van een positieve stemming, zelfvertrouwen en een positieve ingesteldheid.

Gebruik van Kwalitis

De normaal aanbevolen dagelijkse inname bedraagt 1 capsule per dag, in te nemen met een glas water tijdens de maaltijd. Maar uw arts of apotheker kan u een aangepast schema adviseren (2 capsules per dag in 2 innamen). Met het oog op een gunstig effect wordt aangeraden om Kwalitis langere tijd in te nemen. Voor personen die moeite hebben met het doorslikken van de capsule, kan de inhoud van de capsule worden opgelost in een ‘vette’ substantie (een beetje eten, volle melk/yoghurt enz.). De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Ingrediënten Kwalitis

500 mg kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95® met 475 mg kurkuminoïden (kurkumine, demethoxykurkumine, didemethoxykurkumine) en vluchtige oliën (tumerone, atlantone, zingiberone). Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. Capsule: hypromellose.

Waarschuwing

Kwalitis mag niet worden genomen zonder eerst een arts te raadplegen door:
• Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven (zoals geldt voor elk voedingssupplement),
• Personen die worden behandeld met antistollingsmiddelen van het coumarinetype (vitamine K-antagonisten) of heparinoïden,
• Personen die lijden aan galobstructie.
€ 47,50
€ 37,53

Laatste reviews en ervaringen met Kwalitis

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  kwalitatief supplement

  De naam spreekt voor zicht, Kwalitis is een kwalitatief supplement. Versterkend voor je gewrichten, voor de darmen, voor je hersenen. Kurkuma, ook geelwortel genoemd, vind ik een niet te missen superfood. Ik vraag me af waarvoor het eigenlijk niet goed is, een blijvertje.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  goede levering

  goede aanhuislevering

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Kwalitis

  Dit middel werd door mijn arts voorgeschreven. Heel doeltreffend, natuurlijk middel. Ondertussen wordt dit middel al door verschillende mensen in mijn omgeving gebruikt.

  Was deze beoordeling nuttig?

Kwalitis kopen

Je kan Kwalitis van het merk Trenker , geproduceerd door TRENKER , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Gemoed
Welzijn & Gezondheid > Welzijn