€ 33,49
€ 30,14
Bespaar 10% (€ 3,35)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Kwalitis 90 capsules

Omschrijving van Kwalitis

Trenker Kwalitis

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule:
500 mg kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95® met 475 mg kurkuminoïden (kurkumine, demethoxykurkumine, didemethoxykurkumine) en vluchtige oliën (tumerone, atlantone, zingiberone). 

Hulpstoffen:
Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. 
Capsule: 
hypromellose.


 

 

Indicatie

Kwalitis is een nieuw voedingssupplement dat bijdraagt tot de instandhouding van een positieve stemming, zelfvertrouwen en een positieve ingesteldheid.

Gebruik van Kwalitis

De normaal aanbevolen dagelijkse inname bedraagt 1 capsule per dag, in te nemen met een glas water tijdens de maaltijd. Maar uw arts of apotheker kan u een aangepast schema adviseren (2 capsules per dag in 2 innamen). Met het oog op een gunstig effect wordt aangeraden om Kwalitis langere tijd in te nemen. Voor personen die moeite hebben met het doorslikken van de capsule, kan de inhoud van de capsule worden opgelost in een ‘vette’ substantie (een beetje eten, volle melk/yoghurt enz.). De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Ingrediënten Kwalitis

500 mg kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95® met 475 mg kurkuminoïden (kurkumine, demethoxykurkumine, didemethoxykurkumine) en vluchtige oliën (tumerone, atlantone, zingiberone). Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. Capsule: hypromellose.

Waarschuwing

Kwalitis mag niet worden genomen zonder eerst een arts te raadplegen door:
• Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven (zoals geldt voor elk voedingssupplement),
• Personen die worden behandeld met antistollingsmiddelen van het coumarinetype (vitamine K-antagonisten) of heparinoïden,
• Personen die lijden aan galobstructie.
€ 33,49
€ 30,14

Laatste reviews en ervaringen met Kwalitis

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Een echte aanrader

  Ik ben een nieuwe klant bij farmaline en vind dit gewoon top! Je kan discreet produkten bestellen, je neemt de tijd om te bestellen en het is goedkoper! Wat wil je meer?

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Al jaren tevreden

  AL jaren tevreden als ondersteuning voor mijn geestelijke gemoedstoestand. Niet verslavend en toch werkt het net voldoende. Ik voel me er goed mee!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  extra mentale kracht

  Ik kreeg dit oorspronkelijk als een staal mee van de huisarts. Ik voelde mijn mentale weerbaarheid en emotionele balans meteen verbeteren. Nooit gedacht dat dit voedingssupplement zo snel zou helpen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Kwalitis kopen

Je kan Kwalitis van het merk Trenker, geproduceerd door TRENKER , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Gemoed
Welzijn & Gezondheid > Welzijn