€ 47,50
€ 42,75
Bespaar 10% (€ 4,75)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Kwalitis 90 capsules

Omschrijving van Kwalitis

Kwalitis - bevat een zorgvuldig geselecteerd compleet extract: BCM-95® Curcuma longa wortelstok-extract.
Het bevat: 
 • De 3 belangrijkste curcuminoïden (curcumine, demethoxycurcumine, didemethoxycurcumine).
 • Vluchtige oliën (tumeron, atlanton, zingiberon). 
De samenstelling van het extract van Curcuma, dat in Kwalitis zit, is de oorzaak van een sterk verhoogde biobeschikbaarheid; deze is 7 keer zo groot als die van een standaardextract van Curcuma. Dit resulteert in een hogere bloedconcentratie van de werkzame stof en langdurige retentie in het lichaam. Het natuurlijke extract van Kurkuma longa BCM-95® in Kwalitis bestaat uit 100% Kurkuma longa-extract. Daarnaast zijn er veel wetenschappelijke studies uitgevoerd met dit extract van Curcuma longa BCM-95®. 
 
Stemming & kwaliteit van leven
Kurkuma-extract is van oudsher bekend en wordt in Azië, met name in India en China, gebruikt voor de voordelen ervan. De deugden ervan zijn op vele gebieden bestudeerd, die met betrekking tot de stemming zijn het onderwerp geweest van een bijzonder gedetailleerde literatuur en benadrukken een overtuigende invloed. In bepaalde omstandigheden, zoals bij bijzondere stress, presenteert Kwalitis met een specifiek extract van Curcuma longa zich als een nieuwe benadering, een natuurlijk voedingsmiddel waarvan bewezen is dat het het mentale evenwicht ondersteunt. Uit de vele studies die op dit gebied zijn uitgevoerd, blijkt dat het extract van kurkuma in Kwalitis een positieve invloed heeft op de gemoedstoestand.
 
Kwalitis is een voedingssupplement van Trenker.

Indicatie

Kwalitis is een nieuw voedingssupplement dat bijdraagt tot de instandhouding van een positieve stemming, zelfvertrouwen en een positieve ingesteldheid.

Gebruik van Kwalitis

De normaal aanbevolen dagelijkse inname bedraagt 1 capsule per dag, in te nemen met een glas water tijdens de maaltijd. Maar uw arts of apotheker kan u een aangepast schema adviseren (2 capsules per dag in 2 innamen). Met het oog op een gunstig effect wordt aangeraden om Kwalitis langere tijd in te nemen. Voor personen die moeite hebben met het doorslikken van de capsule, kan de inhoud van de capsule worden opgelost in een ‘vette’ substantie (een beetje eten, volle melk/yoghurt enz.). De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Ingrediënten Kwalitis

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule:
500 mg kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95® met 475 mg kurkuminoïden (kurkumine, demethoxykurkumine, didemethoxykurkumine) en vluchtige oliën (tumerone, atlantone, zingiberone). 
 
Hulpstoffen:
Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. 
Capsule: hypromellose.

Waarschuwing

Kwalitis mag niet worden genomen zonder eerst een arts te raadplegen door:
• Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven (zoals geldt voor elk voedingssupplement),
• Personen die worden behandeld met antistollingsmiddelen van het coumarinetype (vitamine K-antagonisten) of heparinoïden,
• Personen die lijden aan galobstructie.
€ 47,50
€ 42,75

Laatste reviews en ervaringen met Kwalitis

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Top produkt

  Ik neem het al 2 jaar en blijf het nog tijdje verder nemen. Voor mij een hele verbetering na overlijden familielid. En een goede prijs tov apotheek.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  KWALITIS 90 CAPSULES

  ZOALS ALTIJD KAN MEN BIJ FARMALINE PRODUCTEN AANKOPEN TEGEN ZEER VOORDELIGE PRIJS. DEZE WORDEN DAN OOK STIPT OP TIJD GELEVERD ZONDER PROBLEMENT EN STEEDS NETJES VERPAKT.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Goed

  Reeds tweede reeks van Kwalitiskuur omdat ik met het 'verhelderende' effect tevreden ben.

  Was deze beoordeling nuttig?

Kwalitis kopen

Je kan Kwalitis van het merk Trenker , geproduceerd door TRENKER , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Gemoed
Welzijn & Gezondheid > Welzijn