Ubixx 100mg 150 capsules

€ 46,95
€ 42,30
Bespaar 10% (€ 4,65)
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Ubixx 100mg

Co-enzym Q10 speelt onder meer een essentiële rol in de productie van energie in onze cellen en in de communicatie tussen cellen. Het Q10 in UbixX is bijzonder zuiver en 'fermentatief' van origine.

Indicatie

Bij statines, voor energie, gunstig op bloeddruk.

Gebruik van Ubixx 100mg

1-2 capsules per dag.

Ingrediënten Ubixx 100mg

100 mg Q10 (ubiquinone, Kaneka) en lijnzaadolie
Ubixx 100mg 150 capsules
€ 46,95
€ 42,30

Laatste reviews en ervaringen met Ubixx 100mg

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem al 22 jaar Q 10 daar ik al zolang statines neem . De laatste jaren heb ik ubixx 100 mg beginnen kopen en ze bevallen mij heel goed., een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben enige tijd er mee gestopt, en ik merkte het verschil wel .Nu de winter voor de deur staat, is het nuttig wat Q10 in te nemen. Dankzij de grote verpakking valt prijs per stuk goed mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over en ook goede prijs in vergelijking met de huisapotheek ! Vlotte betaling en vlug thuisbezorgd. Goede opvolging van de producten, fijne firma !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt de spieren behouden bij het innemen van cholesterol pillen die wel eens afbrekend kunnen zijn bij langdurige inname, zodat ook mijn vrouw ze nu inneemt bij haar cholesterol pillen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem al jaren ubixx 100 mg, aangeraden door een homeopaat, en ben heel tevreden, heb ik soms wat last van hartkloppingen dan neem ik 2 capsules s'morgens gedurende een paar weken en dat helpt perfect.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn dokter neem ik dit product al vele jaren. Ben inmiddels al 91 geworden, beredder nog mijn eigen huishouden en dit dank ik voor een gedeelte aan Q10 .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  als een man op een bepaalde leeftijd gekomen is, kunnen er "soms" problemen voorkomen in verband met hart, gewrichten, geheugen daarom is Ubixx 100mg zeer goed aangewezen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  toppie zeer goed en verzorgde bestelling zal heel zeker nog bestellen als ik nod andere dingen van Ubixx nodig heb is dit nu zinvol genoeg om 150 kararters te hebben
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfecte website, producten gemakkelijk te vinden. Zeer gemakkelijk om te betalen en een overzichtelijke factuur, direct een mail met overzicht van de levering die correct was Zeer aanbevolen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  mijn krampen zijn na één week volledig verdwenen, dan zij Ubixx; ik kreeg krampen, vooral s'nachts; mijn apotheker liet me weten dat de krampen te wijten waren aan inname ZOCOR (tegen cholesterol)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben dit voedingssupplement gaan gebruiken op advies van mijn huisarts. Na een dagelijks gebruik van 2 tabletten per dag gedurende 4 maanden zijn de resultaten merkbaar bij de analyse van bloedonderzoek
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prachtig product. Sinds ik dit voedingssupplement neem heb ik veel minder krampen en kan ik veel beter de eerste 10 km van de wandelingen aan. Dus een aanrader voor wie krampen heeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer snelle levering door een vriendelijke koerier, die wel gebrekking Nederlands spreekt. Bovendien is de werking heel goed en gemakkelijk in gebruik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit samen met mijn cholesterolpillen omdat ik anders pijn in de gewrichten krijg en de apotheker mij dit aangeraden had, alsook de huisarts.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn huisarts,Q10 capsules te nemen.Dit om de meeste nevenverschijnselen weg te nemen, bij het nemen van cholesterolmedicatie. Zou bijzonder goed werken tegen spierpijnen.De prijs/kwaliteit van dit product is zeer goed.Neem het nu samen met mijn vrouw.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prachtige aanvulling voor de energie van gans het lichaam. Mijn vrouw kan niet meer zonder. En nu dat we U online gevonden hebben, zijn we op ons gemak voor een bestelling. Dank U "FarmaLine"

Ubixx 100mg kopen

Je kan Ubixx 100mg van het merk ixX Pharma, geproduceerd door IXX PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Hart & Bloedvaten
Welzijn & Gezondheid > Hart & Bloedvaten > Bloeddruk Verlaging
50+ > Hart & Bloedvaten
50+ > Hart & Bloedvaten > Bloeddruk Verlaging