€ 6,25
€ 5,63
(€ 37,53 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,62)

Omschrijving van Unicare Vita+ Eye Care Drops

Unicare Vita+ Eye Care Drops bieden een bevochtigende en voedende oplossing voor droge, geïrriteerde en vermoeide ogen. Naast de versie in ampullen, voor eenmalig gebruik, is er nu ook een flesje van 15 ml. Unicare Vita+ Eye Care Drops bevatten dexpanthenol. Dit zorgt voor de hydraterende werking, die het draagcomfort vergroot. Deze dexpanthenol zit ook in de Vita+ alles-in-één-vloeistof voor zachte contactlenzen. De Unicare Vita+ Eye Care Drops zijn ook geschikt voor dragers van (alle soorten) contactlenzen.

Algemeen

Unicare Vita+ Eye Care Drops bevorderen en ondersteunen de
zelf-regenererende eigenschappen van het hoornvlies. Dankzij de muco-adhesieve kracht van HPC wordt het traanfilmpje behouden, zodat het oog beter beschermd wordt. Dit product bevat geen dierlijke ingrediënten.

Unicare Vita+ Eye Care Drops helpen het oog te beschermen tegen een droog gevoel en helpen in het geval van vermoeide, en geïrriteerde ogen. Door een aantal druppels in het oog te druppelen wordt het ongemakkelijke gevoel verzacht of volledig verminderd.

€ 6,25
€ 5,63
(€ 37,53 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Unicare Vita+ Eye Care Drops

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Goed tegen droge ogen

  Ik draag contactlenzen en moet heel de dag naar mijn computerscherm staren voor mijn studies. Ik vind deze oogdruppel niets iets speciaals, wel helpt heel goed tegen uitdroging van de ogen. Ik gebruik deze elke dag,meestal s'avonds (samen met contactlenzen). Het is zeker het geld waard maar na enkele uren zijn mijn ogen weer droog.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Ik heb last van uitgedroogde ogen. Ik gebruik deze druppels in combinatie met hylo-gel oogdruppels. De dosering van unicare vita kan hierbij wel beter.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  ik gebruik afwisselend deze druppels en gewone oogdruppels. Ik werk veel op de computer, zit in de airco en heb veel last van uitgedroogde en geïrriteerde ogen. Deze druppels verlichten het trekkerig gevoel.

  Was deze beoordeling nuttig?

Unicare Vita+ Eye Care Drops kopen

Je kan Unicare Vita+ Eye Care Drops van het merk Unicare , geproduceerd door IBD TRADE SERVICES , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Oogverzorging
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Lenzen > Verzorgingsproducten Lenzen