Urgo Koortslip Filmogel Nieuwe Formule 3 ml

€ 11,90
€ 10,71
(€ 357,00 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,19)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Urgo Koortslip Filmogel Nieuwe Formule

Urgo Koortslip Filmogel vormt een discrete, verzorgende en isolerende film op de pijnlijke plek, en zorgt ervoor dat de groei gestopt wordt. Het verlicht de pijn op de plek en zorgt dat het gemakkelijker geneest. Zijn effectiviteit is reeds klinisch bewezen voor elk stadium van koortslip (herpes febrilis). Een doosje bevat een flesje vullende gel en 24 wegwerpbare staafjes om in de erbij horende luchtdichte container op te slaan, voor een maximale hygiëne en om ervoor te zorgen dat de bacteria niet te laten verspreiden.

Gebruik deze gebruiksklare vullende gel wanneer je de eerste koortslip-symptomen merkt (tintelingen, brandend gevoel, ...). Deze bedekkende, verzorgende, isolerende, discrete en comfortabele film werkt vanaf de eerste symptomen, zorgt ervoor dat de plek niet meer groeit, gaat blaas- en korstvorming tegen en zorgt dat het rapper geneest. Het vermindert het tintelende, jeukende of brandende gevoel ook, in elk stadium.

Indicatie

Koortslip. (Herpes febrilis)

Gebruik van Urgo Koortslip Filmogel Nieuwe Formule

Breng de benodigde dosis vulgel aan (op een gereinigde huid) om de gehele koortslip te bedekken. Twee minuutjes laten drogen. Het kan even duren, vooraleer het product gedroogd is, dit hangt van de gebruikte hoeveelheid af. Een transparant laagje wordt op de koortslip gevormd. Tot 4 maal per dag herhalen indien nodig. Elke dag herhalen tot de koortslip volledig weg is.

Vanaf 6 jaar.

Ingrediënten Urgo Koortslip Filmogel Nieuwe FormuleUrgo Koortslip Filmogel Nieuwe Formule 3 ml
€ 11,90
€ 10,71
(€ 357,00 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Urgo Koortslip Filmogel Nieuwe Formule kopen

Je kan Urgo Koortslip Filmogel Nieuwe Formule van het merk Urgo, geproduceerd door URGO HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Lippen