€ 11,90
€ 10,71
(€ 357,00 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,19)
Bijsluiter van Urgo Koortslip Filmogel Nieuwe Formule 3 ml

Omschrijving van Urgo Koortslip Filmogel Nieuwe Formule

Urgo Koortslip Filmogel vormt een discrete, verzorgende en isolerende film op de pijnlijke plek, en zorgt ervoor dat de groei gestopt wordt. Het verlicht de pijn op de plek en zorgt dat het gemakkelijker geneest. Zijn effectiviteit is reeds klinisch bewezen voor elk stadium van koortslip (herpes febrilis). Een doosje bevat een flesje vullende gel en 24 wegwerpbare staafjes om in de erbij horende luchtdichte container op te slaan, voor een maximale hygiëne en om ervoor te zorgen dat de bacteria niet te laten verspreiden.

Gebruik deze gebruiksklare vullende gel wanneer je de eerste koortslip-symptomen merkt (tintelingen, brandend gevoel, ...). Deze bedekkende, verzorgende, isolerende, discrete en comfortabele film werkt vanaf de eerste symptomen, zorgt ervoor dat de plek niet meer groeit, gaat blaas- en korstvorming tegen en zorgt dat het sneller geneest. Het vermindert het tintelende, jeukende of brandende gevoel ook, in elk stadium.

Indicatie

 • Voorkomt besmetting
 • Verlicht tintelingen, jeuk en een branderig gevoel
 • Bevordert de wondgenezing
 • Superdiscreet en kan worden gebruikt met make-up
 • Vanaf 6 jaar

Gebruik van Urgo Koortslip Filmogel Nieuwe Formule

URGO Koortslip moet rechtstreeks op het koortsblaasje worden aangebracht. Na 1 tot 2 minuten wordt bij contact met de lucht een beschermende en onzichtbare film gevormd die het koortsblaasje isoleert en de wondgenezing bevordert.

Vanaf 6 jaar.

Ingrediënten Urgo Koortslip Filmogel Nieuwe FormuleWaarschuwing

 • Niet aanbrengen op koortsblaasjes door herpes labialis die groter zijn dan 1 cm. Vraag in dit geval een arts om advies.
 • Bij een bacteriële infectie en/of risico op een bacteriële infectie (impetigo)
 • Bij immunosuppressie (als gevolg van een chronische aandoening en/of chemotherapie).
 • Bij een aanval van atopische eczeem.
 • Bij gebrek aan studies bij zwangere of lacterende vrouwen, wordt het gebruik van het product niet aangeraden.
 • Niet gebruiken bij kinderen jonger dan -6 jaar
 • Raadpleeg uw arts of apotheker als u twijfelt of: indien u meer dan zes herpesaanvallen per jaar heeft, en als er na 7 dagen nog geen verbetering zichtbaar is.
€ 11,90
€ 10,71
(€ 357,00 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Urgo Koortslip Filmogel Nieuwe Formule

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Doeltreffend

  Ik heb meerdere malen per jaar last van koortslip. Deze gel versnelt duidelijk het genezingsproces. Is gemakkelijk aan de brengen en bovendien zeer handig met de bijgesloten staafjes voor éénmalig gebruik. Van als ik iets gevoel gebruik ik het. Kan wel pijnlijk zijn bij het aanbrengen maar snel is de plaats als het ware wat verdoofd en heb je sneller terug mooie, gezonde lippen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Aanrader

  Ik ben zeer gevoelig aan koortsblaasjes.Van zodra ik er eentje voel opkomen neem ik er onmiddelijk Urgo Filmogel bij.Het is een zeer handig kokertje die je overal mee naar toe kan nemen.Er word een film over de koortsblaas gevormd zodat bij eten of drinken het er nog steeds blijft op zitten.Het genezingsproces gaat ook vlugger en ze komen er ook niet helemaal door als je Urgo Filmogel onmiddelijk aanbrengt bij het eerste gevoel.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Onberispelijk

  Geweldig product! Omdat ik erg gevoelig ben voor koortsblaren, wist ik niet wat ik moest doen... de genezing duurde gemiddeld twee weken... Ik paste dit product toe zodra de eerste tinteling, en in twee dagen: klaar! Niet meer!

  Was deze beoordeling nuttig?

Urgo Koortslip Filmogel Nieuwe Formule kopen

Je kan Urgo Koortslip Filmogel Nieuwe Formule van het merk Urgo , geproduceerd door URGO HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Lippen