€ 44,90
€ 33,23
Bespaar 26% (€ 11,67)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 30/04/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Uri-Cran Comfort 120 tabletten

Omschrijving van Uri-Cran Comfort

De cranberry of grote veenbes (Vaccinium macrocarpon) is afkomstig uit het oosten van Noord-Amerika. Deze dikke, vlezige rode bessen worden in deze streken al eeuwen door de Indianen gebruikt o.a. in de voeding. Om het bitterzure sap beter van smaak te maken, worden er soms aanzienlijke hoeveelheden suiker aan cranberrysap toegevoegd. Om deze extra calorieën te vermijden zijn er vandaag droogextracten beschikbaar. Uri-Cran is een droogextract van de volledige veenbes. Dit betekent dat niet alleen substanties van het sap aanwezig zijn, maar eveneens de waardevolle elementen uit de pitten en de schil.

Indicatie

Een voedingssupplement rijk aan veenbessen extract dat helpt bij urinaire ongemakken.

Gebruik van Uri-Cran Comfort

Dagelijks 1 tablet Uri-Cran na het ontbijt, bij voorkeur met voldoende water door te slikken. Het is aangeraden Uri-Cran® gedurende meerdere maanden in te nemen.

Ingrediënten Uri-Cran Comfort

Uri-Cran® tabletten bevatten 500 mg gestandaardiseerd cranberry extract per tablet.

Extract: Veenbessen (Cranberry) – Vulstof: Cellulose – Bindmiddel: Katoenzaadolie – Anti-klontermiddel: Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat – Omhullingsmiddelen: Shellak, Hydroxypropylmethylcellulose, Polysorbaat; Kleurstoffen: Titaandioxide (E171), Talk, Rood ijzeroxide (E172), Karmijn (E120), Zwart ijzeroxide (E172). 
Nettogewicht van 1 verpakking van 60 tabletten : 50 g 
Energie per tablet : 2.91 kJ / 0.69 Kcal.

Waarschuwing

Uri-Cran is een voedingssupplement. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.
Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.
Bewaren beneden 25°C.
De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming tegen vocht en licht.
€ 44,90
€ 33,23

Laatste reviews en ervaringen met Uri-Cran Comfort

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Uricran helpt bij tegen blaasinfecties

  Ik heb al jaar en dag last van blaasontstekingen Nadat mijn uroloog mij Uricran aanbeveelde zijn die kwaaltjes heel wat verminderd. Ik raad iedereen met blaaskwaaltjes Uricran aan.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Uri-Cran Comfort

  Uri-Cran gebruik ik omdat ik regelmatig blaasontstekingen heb gehad. Met dit product ledigt mijn blaas beter, waardoor ik minder ongemakken heb, mij veiliger voel, en mijn gezondheid volledig onde controle blijft. Het is vrij te verkrijgen in de handel waardoor doktersbezoeken overbodig worden.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Heel goed middel om een blaasontstekimg te voorkomen.

  Beter voorkomen dan genezen. Op advies van mijn huisdokter neem ik al een aantal maanden dit geneesmiddel om een blaasontsteking te voorkomen en voorlopig lukt het heel goed. zodat ik niet steeds antibiotica moet nemen om van die ontstekingen af te raken.

  Was deze beoordeling nuttig?

Uri-Cran Comfort kopen

Je kan Uri-Cran Comfort van het merk Merck NV, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Urineweginfecties
50+ > Urineweginfecties