€ 44,90
€ 27,39
Bespaar 39% (€ 17,51)
Promotie -39% korting geldig t.e.m. 31/08/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Uri-Cran Comfort 120 tabletten

Omschrijving van Uri-Cran Comfort

De cranberry of grote veenbes (Vaccinium macrocarpon) is afkomstig uit het oosten van Noord-Amerika. Deze dikke, vlezige rode bessen worden in deze streken al eeuwen door de Indianen gebruikt o.a. in de voeding. Om het bitterzure sap beter van smaak te maken, worden er soms aanzienlijke hoeveelheden suiker aan cranberrysap toegevoegd. Om deze extra calorieën te vermijden zijn er vandaag droogextracten beschikbaar.

Uri-Cran is een droogextract van de volledige veenbes. Dit betekent dat niet alleen substanties van het sap aanwezig zijn, maar eveneens de waardevolle elementen uit de pitten en de schil.

Gebruik van Uri-Cran Comfort

Dagelijks 1 tablet Uri-Cran na het ontbijt, bij voorkeur met voldoende water door te slikken. Het is aangeraden Uri-Cran® gedurende meerdere maanden in te nemen.

Ingrediënten Uri-Cran Comfort

Uri-Cran® tabletten bevatten 500 mg gestandaardiseerd cranberry extract per tablet.

Extract: Veenbessen (Cranberry) – Vulstof: Cellulose – Bindmiddel: Katoenzaadolie – Anti-klontermiddel: Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat – Omhullingsmiddelen: Shellak, Hydroxypropylmethylcellulose, Polysorbaat; Kleurstoffen: Titaandioxide (E171), Talk, Rood ijzeroxide (E172), Karmijn (E120), Zwart ijzeroxide (E172). 
Nettogewicht van 1 verpakking van 60 tabletten : 50 g 
Energie per tablet : 2.91 kJ / 0.69 Kcal.

Waarschuwing

Uri-Cran is een voedingssupplement. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.
Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.
Bewaren beneden 25°C.
De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming tegen vocht en licht.
€ 44,90
€ 27,39

Laatste reviews en ervaringen met Uri-Cran Comfort

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Geen urineweginfecties meer

  Jarenlang gesukkeld met aanhoudende en steeds terugkerende urineweginfecties. Sinds ik dagelijks 1 tabletje uri-cran comfort neem is dit eindelijk voorbij. Een natuurlijk middel als oplossing om terugkerende urineweginfecties tegen te gaan. en aanrader.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Zeer Goed

  Ik moet zeggen , mijn vrouw is heel tevreden over het product want sedert het gebruik ervan is mijn vrouw vrij van blaasontstekingen , ze zou dat aan iedere vrouw aanraden dit te nemen want je bent toch gespaard van nare aandoeningen , met andere woorden , gespaard van blaasontstekingen .

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Zeer goed

  Dit product neem ik al jaren in op aanraden van de huisdokter omdat ik veel last had van blaasontstekingen. Ik neem dit eenmaal per dag is, 's morgens. Ik heb hierdoor veel minder last van blaasontstekingen. Het product is hier goedkoper dan bij de apotheek en het wordt aan huis geleverd.

  Was deze beoordeling nuttig?

Uri-Cran Comfort kopen

Je kan Uri-Cran Comfort van het merk Merck NV, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Urineweginfecties
50+ > Urineweginfecties