Uri-Cran Comfort 120 tabletten

€ 44,50
€ 40,05
Bespaar 10% (€ 4,45)
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Uri-Cran Comfort 120 tabletten

Omschrijving van Uri-Cran Comfort

De cranberry of grote veenbes (Vaccinium macrocarpon) is afkomstig uit het oosten van Noord-Amerika. Deze dikke, vlezige rode bessen worden in deze streken al eeuwen door de Indianen gebruikt o.a. in de voeding. Om het bitterzure sap beter van smaak te maken, worden er soms aanzienlijke hoeveelheden suiker aan cranberrysap toegevoegd. Om deze extra calorieën te vermijden zijn er vandaag droogextracten beschikbaar. Uri-Cran® is een droogextract van de volledige veenbes. Dit betekent dat niet alleen substanties van het sap aanwezig zijn, maar eveneens de waardevolle elementen uit de pitten en de schil.

Indicatie

Een voedingssupplement rijk aan veenbessen extract dat helpt bij urinaire ongemakken.

Gebruik van Uri-Cran Comfort

Dagelijks 1 tablet Uri-Cran® na het ontbijt, bij voorkeur met voldoende water door te slikken. Het is aangeraden Uri-Cran® gedurende meerdere maanden in te nemen.

Ingrediënten Uri-Cran Comfort

Uri-Cran® tabletten bevatten 500 mg gestandaardiseerd cranberry extract per tablet.

Extract: Veenbessen (Cranberry) – Vulstof: Cellulose – Bindmiddel: Katoenzaadolie – Anti-klontermiddel: Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat – Omhullingsmiddelen: Shellak, Hydroxypropylmethylcellulose, Polysorbaat; Kleurstoffen: Titaandioxide (E171), Talk, Rood ijzeroxide (E172), Karmijn (E120), Zwart ijzeroxide (E172). 
Nettogewicht van 1 verpakking van 60 tabletten : 50 g 
Energie per tablet : 2.91 kJ / 0.69 Kcal.

Waarschuwing

Uri-Cran® is een voedingssupplement. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.
Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.
Bewaren beneden 25°C.
De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming tegen vocht en licht.
Uri-Cran Comfort 120 tabletten
€ 44,50
€ 40,05

Laatste reviews en ervaringen met Uri-cran comfort

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed product, voor urinewegen ter verkoming van een blaasontsteking, aangeraden door mijn dokter, gebruik dit 6 jaar, zonder nevenwerkingen met een dosis van één per dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Al lang geen last meer van urineweginfecties! Elke ochtend een tabletje na het ontbijt: gemakkelijk, geen vieze smaak en snel en geen bijwerkingen. Ik doe verder!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb deze tabletten besteld voor mijn vader: zelfde kwaliteit maar wel een pak goedkoper dan in de apotheek. Zeker aan te raden dus, want waarom zou je meer betalen?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In tegenstelling tot wat verwacht werd (normaal duurt het geruime tijd voor de eerste tekenen van werking voelbaar worden) moet voor dit product vastgesteld worden dat er hier wel snel resultaat geboekt wordt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  is wel een goed product, is ook aanbevolen door de dokters .Ik neem er een per dag maar heb al horen zeggen dat het beter is om er twee te nemen ik weet niet wat het beste is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als je veel medicatie slikt zoals mijn man is het een grote besparing om producten ,waarvoor geen voorschrift is vereist , te kunnen aankopen met korting. Zeker als het product gewoon identiek is aan dat bij de apotheker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product ! Uricran is een echte aanrader voor vrouwen die vaak te kampen hebben met blaasontstekingen. Sinds mijn dochters en ikzelfs dit dagelijks nemen hebben we er nog geen last van gehad. Is ondertussen toch al 4,5 jaar ! Gedaan met de ongemakken !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger had ik regelmatig een blaasontsteking. Sinds ik iedere ochtend Uri-cran inneem, heb ik hier geen last meer van gehad. Het helpt dus echt! De promotie op dit artikel is zeker mooi meegenomen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had al goede reacties gehoord over dit produkt, en omdat ik regelmatig terugkerende blaasontstekingen heb, is dit ideaal om deze kuur te volgen. Voorlopig ben ik hier tevreden over.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit supplement al enkele jaren doordat ik vaak last heb van blaasontstekingen. Nu met Uri-Cran geen blaasontsteking meer gehad. Grote doos is voordeliger dan kleinere dozen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Veel produkten voorgeschreven door de dokter genomen doch probleem keerde steeds terug . Sedert ik Uri-Cran gebruik zijn alle problemen van de baan .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij aanbevolen door mijn huisarts. Neem dit al heel lang in en voel mij daar goed bij. Een promotie bij Farmaline op dit artikel is dan mooi meegenomen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik laat me eigenlijk een beetje leiden door de reclamecampagne voor dit voedingssupplement. Ik heb vaak last van blaasontstekingen en hoop dat een langdurig gebruik van Uri-cran kan helpen. Pas na enkele maanden zal ik wellicht kunnen oordelen of het helpt... op hoop van zege!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger had ik maandelijks last van een blaasontsteking. Sinds het gebruik van uri-cran heb ik geen blaasontsteking meer gehad en dit met slechts 1 tablet uri-cran confort 's ochtends. Een echte aanrader !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van uroloog na vele urinewegen infekties, kan geen definitief oordeel vellen daar behandeling nog niet ten einde is, maar verschillende andere mensen uit llijn omgeving raden het aan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product ik gebruik het nu bijna een jaar en geen last meer gehad van een blaasontsteking. Ik gebruik het als ondersteuning, dagelijks, geen schadelijke invloed. een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prachtig product.voorkomt zeker weten een blaasontsteking dat ik vroeger met antibiotica moest behandelen,het product heeft ook geen bijwerkingen en kan zowel door een vrouw of een man ingenomen worden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben gevoelig voor blaasontstekingen dit product werd me aanbevolen door een uroloog. sindsdien neem ik dagelijks één pil. ik heb er geen bijwerkingen van en geeft goede resultaten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit reeds geruime tijd en enuri-cran werkt bij mij effectief tegen ontsteking van de blaas. Vanaf het ogenblik dat ik enig ongemak voel neem ik uri-cran in en lossen de problemen vanzelf op.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  EEN SUPPERPRODUKT DAT IK NIET MEER ZOU KUNNEN MISSEN VROEGER REGELMATIG BLAASONTSTEKING EN VAN ALS IK DAT NEEM HEB IK DAAR BIJNA GEEN LAST VAN HEB DAT OOK AAN MIJN KLEINDOCHTER GEZEGD EN DIE NEEMT DAT NU OOK
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  wilt u vrij blijven Bacteries in je blaas raad ik URI-CRAN aan om te gebruiken werk goed op E-COLY en geeft een goede zuivering van de blaas dus beter voorkomen dan te laat zijn
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem uri-cran al een aantal jaren. Vroeger had ik heel veel last van blaasontstekingen. Sinds ik dit supplement neem, heb ik geen ontstekingen meer. Topproduct!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is voor mijn man dat ik dat aankoop en is daar zeer tevreden over. Het bestellen via Farmaline gaat zeer gemakkelijk en worden het ook zeer vlug toegezonden waarvoor onze dank.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een product dat zeker een aanrader is. Ik gebruik het nu een maand of vier en ik merk voelbaar resultaat. Geen branderig gevoel meer bij het urineren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is ideaal om de blaas te ondersteunen en ontstekingen tegen te gaan mits voldoende water ook te drinken. Bevat stoffen die de schadelijke stoffen voor de blaas neutraliseren, je kunt het langdurig gebruiken zonder schadelijk effect
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een schitterend vervangmiddel voor de flessen cranberrysap met een identiek resultaat ; geen last meer van blaasontstekingen met pijnlijke plasmomenten als neven verschijnsel.Ik gebruik het middel al enkele jaren en heb nog geen last meer gehad. Een echte aanrader voor iedereen die met dit probleem te maken heeft!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb jarenlang blaasproblemen gehad. Ik heb lang antibiotica genomen maar niets hielp. Tot de uroloog mijn Uri-Cran confort aanraadde, 2 maal daags, 1 voor het ontbijt en 1 voor het slapengaan en ja hoor het helpt prima. Ik ben zeer tevreden met dit product en neem het elke dag want de continuïteit is zeer belangrijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben geopereerd aan blaaskanker en prostaatkanker na de operatie met het plaatsen van neoblaas van dunne darm had ik steeds infecties . Door dagelijks uri cran te nemen is dit zeer veel gebeterd en bijna zelfs voorbij.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Met dit product ben ik gestopt omdat ik "vermoedelijk" een allergische reactie heb van dit product. Nochtans heb ik dit niet van uri-cran forte die ik op dit ogenblik nog altijd neem samen met D Mannose e.a. ! zie hierboven !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Al enkele jaren heb ik last van terugkerende blaasontstekingen. Telkens weer een antibioticakuur om er vanaf te geraken. Vanaf dat ik Uri-cran neem, heb ik geen last meer gehad! :-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een dagelijkse dosis geeft een echt urinair comfort. Graag zou ik wat meer info inwinnen over de nieuwe uricran ....voor een effectieve blaasontsteking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het product voldoet aan mijn verwachtingen, ik was heel tevreden over de snelle levering en ik denk van in de toekomst nog te bestellen aan Farma Line
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Had regelmatig een blaasontsteking wat niet aangenaam is .,Elke dag één pil nemen ,sindsdien geen last meer van die ongemakken. Ik raad het iedereen aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit is een product dat ik aankoop voor mijn vrouw. Zij heeft namelijk heel veel last van blaasontstekingen en ze voelt zich daar heel goed bij. Ze gebruikt dit nu al heel lang dus ik veronderstel dat ze zich daar heel goed kan mee behelpen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alles zeer vlot verlopen , heb wel voor levering " Pickup" gekozen naar een adres dat gemakkelijk toegankelijk is en dit alles niet te ver van mijn woonst .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  prikkeling in urinewegen na relatief korte tijd merkelijk minder voelbaar, geen enkele nevenwerking, grotere verpakking aan interessante prijs, produkt van natuurlijke oorsprong
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik was voor ik dat product innam om de maand aan de antibiotica tot ik er ziek van werd,Nu ik dit product al 2 jaar innemen en ben er heel goed mee geholpen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De pillen zijn gemakkelijk in te nemen en ik voel me er heel goed bij.Sins ik Uri-Cran gebruik heb ik nog geen ongemakken gehad.Heel goed omdat ze in een grote verpakking zijn .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na regelmatige urinewegontstekingen werd me aangeraden Uri-Cran te nemen. Tot hiertoe zijn de infecties onder controle en blijf ik trouw de dagdosis innemen,
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  als men op een bepaalde leeftijd gekomen is, is het aangeraden een kuur te volgen met cranberries, daarom is Uri-Cran Comfort zeker een aanrader, goed product voor een schappelijke prijs
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  regelmatig problemen gehad bij het plassen, steeds drang om te plassen na een paar maanden deze capsules te gebruiken , geen lastig gevoel meer in de onderbuik !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  sinds een paar jaar neem ik elke dag s morgens een uri cran en voel geen beginnende blaasonsteking meer ook geen irritaties van inlegkruisjes meer ,ben daar uiterst tevreden over
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor wie regelmatig problemen heeft met de blaas,geeft Uri-Cran op korte termijn een oplossing.Met één tablet per dag,totaal geen problemen meer,geen zeurend of prikkelend gevoel meer.Ik kan het uiteraard alleen maar aanraden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik Uri-Cran neem gedaan met blaasklachten top product . Je moet het wel blijven nemen voor een langere tijd 1 tablet per dag .Ik ben erg tevreden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is algemeen geweten dat het gebruik van cranberries helpt bij het voorkomen van urinaire infecties. Door de hoge zuurtegrad beletten ze de bacteriële groei. De tablettenn zijn zeer gemakkelijk bij gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van een vriendin nam ik Uri-Cran na een operatie ( verwijderen van de baarmoeder ) Ook mijn gynaecoloog vond dit positief. In het begin heb ik wat last gehad van mijn blaas, maar dit verdween snel na inname van de Uri-Cran! Ik blijf het nemen, voel me er goed bij.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ook deze uricran neem ik op aanraden van mijn moeder. Zij is daar heel goed mee en het helpt echt wel ontstekingen te voorkomen. Ik neem het nu een maand en het helpt echt wel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had een paar maal een blaasontsteking gehad, wat zeer pijnlijk is. Op aanraden van de dokter dit product beginnen innemen. Ik ga hout vasthouden, daar ik tot op heden geen blaasontsteking meer heb gehad. Het werkt naar het schijnt ook goed (preventief) voor de prostaat, dus blijk ik (preventief) dit product innemen. 1 pilletje per dag. Ik redeneer altijd, beter voorkomen dan genezen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit product nemen al heel lang sinds kort bestellen we het via farmaline omdat het stukken goedkoper is dan bij de apotheek ,dit product werd aangeraden door mijn nierspecialist
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het ideale product samen met cranberry juice kun je hiermee blaasontstekingen onder controle houden zonder altijd antibiotica te moeten innemen. Is dus ook beter voor de gezondheid
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit voedingssupplement al enkele jaren omdat ik geregeld blaasontstekingen had. Sedertdien is de frequentie ervan fel verminderd en ik durf het dus gerust aanbevelen aan wie dezelfde problemen zou hebben.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Uricran is een middel om dagelijks te gebruiken als je regelmatig last hebt van blaasontstekingen. Zeker op de dagen dat je weinig beweegt, is het goed dit in te nemen ter voorkoming van.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werd mij aangeraden door de apotheek tegen herhaalde blaasontstekingen. Ik ben er tevreden over, klachten minderen redelijk snel en je kunt het op verschillende tijdstippen innemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik uricran neem (op aanraden van mijn huisdokter trouwens ) is de druk op mijn blaas sterk verminderd ,ik zal deze tabletten nog een hele tijd blijven nemen .ik raad ze aan iedereen die blaasproblemen heeft aan!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een lange zoektocht eindelijk een efficiënt middel gevonden om blaasontstekingen te voorkomen. Bovendien nergens zo goedkoop als bij Farmaline! Ik ben fan!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik dit middel dagelijks gebruik heb ik veel minder last van druk op de blaas en ook heb ik meer controle over de blaas , de blaasontstekingen zijn eveneens fel verminderd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb vorig jaar een nierbekkenontsteking gehad. De dokter heeft me aanbevolen om alle dagen Uri-cran te nemen en een glas cranberrysap te drinken. Tot hiertoe heb ik het nog niet terug gekregen. Hopelijk blijft het zo.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik al heel lang uri-cran, ongeveer 3 jaar, maar kan niet echt zeggen dat het mij veel vooruit heeft geholpen. Heb sinds vorig jaar, wegens steeds terugkerende blaasontstekingen, een antibiotica kuur van 1 jaar en 6 maand achter de rug.Mijn dokter raad mij aan om uri-cran toch maar verder te nemen. Hopelijk heeft het bij andere wel effect.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit werd mij aanbevolen door een uroloog van het OLV-ziekenhuis van Aalst. N.a.v. ontsteking op urinewegen Cran komt van cranberry = veenbes. Dit fruit is alom gekend als ideaal voor de urinewegen. Resultaat kan alleen op lange termijn gegeven worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger had ik dikwijls last van blaasinfecties. Telkens moest ik dan antibiotica nemen. Nu gebruik ik Uri-cran en sindsdien heb ik slechts sporadisch een blaasinfectie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ABSOLUT AAN TE RADEN GERUIKT HET AL EEN PAAR JAAR ZEKER DOOR VERTELLEN AAN VRIENDEN EN KENISSEN URI-CRAN ONTSTEKEND WEREND ZEKER VOOR VROUWEN DIE LAST HEBBEN VAN BLAAS ONTSTEKING
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben er goed mee geholpen, dus ok ik heb al jaren last van blaasontstekingen en heb heel wat doktersonderzoeken achter de rug, zonder resultaat. Tot ik uricran ontdekte. Nu neem ik dagelijks 2 tabletjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij gevoelige urineblaas ideaal om preventief dagelijks te gebruiken. Ontstekingen kunnen zo voorkomen worden met enkel één tabletje per dag. Geen oprispingen of andere vervelende bijwerkingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nog maar pas gestart met de Uri cran tabletten. Zoals de meeste voedingssupplementen zal je dit wat tijd moeten geven voordat het zijn werk doet. Het is wel al duidelijk dat het de symptomen van blaasontsteking vermindert of sneller doet beteren.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van kennissen hebben wij dit product in het verleden reeds gebruikt als zuiverend middel voor nieren en blaas.Naar onze mening met positief gevolg.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangezien ik al jaren last heb van mijn blaas, heeft mijn dokter mij uri-cran aangeraden. Ik gebruik het in combinatie met vitamine C nl " C-Will 500".
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Net zoals alle supplementen of vitaminen is het aan te raden om toch wel 3 maanden het product te gebruiken zo kan je beter het resultaat evalueren; minder blaasproblemen of blaasontstekingen met dit product. Dus een 4 op 5!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Met Uri-cran heb ik een blaasontsteking kunnen vermijden. Het feit dat het gaat om een plantenextract en niet om een klassieke medicatie, heeft me gerustgesteld om het in te nemen voor lange termijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel erg handig dat er nu ook deze grotere verpakking van 120 tabletten beschikbaar is. Verder is er niets veranderd aan het gebruiksgemak van de tabletten. Dankzij Uricran heb ik vermoedelijk al heel wat urineweginfectieleed kunnen vermijden. Als ik de kuur durf te stoppen heb ik gegarandeerd een paar maanden later weer een infectie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ondanks de operatie aan de prostaat ben ik gestart met deze tabletten.Ik merkte reeds na een week het positieve verschil.Wellicht zal ik blijven doorgaan met Uri-cran vermits zelfs mijn huisarts dit neemt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uri-cran werd ik enkele jaren geleden aangeraden door de huisarts na een blaasontsteking. Ik nam het enkele maanden en had geen last meer. Nu, in deze warme zomer weer een blaasontsteking ... dus weer een lange kuur ( toch een zestal maanden ) opgestart. Het helpt !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik deze tabletten gebruik heb ik geen Cystitis (blaasontsteking) meer gehad (en ik gebruik het nu bijna 5 jaren). De smaak is niet de beste maar men went er snel aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na jaren met de ene na de andere blaasontsteking te hebben gezeten, heb ik een paar jaar geleden eens een kuur gedaan met Uricran. Daarna geen blaasontstekingen meer gehad. Nu begon ik het lichtjes weer te voelen en ga ik opnieuw een kuur hiermee doen. Na ongeveer een week gebruik alweer geen ambetant gevoel meer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het is een heel goed middel ,het helpt echt om blaasontstekingen te voorkomen,het wordt gemakkelijk ingenomen,en heeft geen slechte smaak.ik neem dit produkt al jaren
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een kuur van uri-cran werkt preventief bij personen die regelmatig last hebben van blaasontstekingen. Dit product word ook door de artsen voorgeschreven. Bij mij helpt het alvast.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uri-cran heeft zeer efficiënte werking en makkelijk in gebruik. In verhouding met veenbessensap is Uri-cran ook goedkoper want 1 glaasje sap per sap is onvoldoende om het gewenste resultaat te bekomen. 1 tablet Uri-cran daarentegen is een perfecte dagelijkse dosis. Bereken zelf het prijsverschil...ik zou weten wat te kiezen.

Uri-Cran Comfort kopen

Je kan Uri-Cran Comfort van het merk Merck NV, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Urineweginfecties
50+ > Urineweginfecties