Uri-Cran Forte 30 capsules

€ 29,95
€ 26,96
Bespaar 10% (€ 2,99)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Indicatie

Uri-cran Forte is een medisch hulpmiddel geïndiceerd voor de controle en preventie van infecties van de urinewegen veroorzaakt door ziekteverwekkers als E.coli en andere gramnegatieve bacteriën die vaak betrokken zijn bij urineweginfecties.

De samenstelling, gebaseerd op Gelatine en Xyloglucaan (Hemicellulose), voert een mechanisch effect uit in het darmlumen. Hierdoor wordt het contact van de ziektekiemen met de darmwand vermeden, dit is de eerste stap in hun proliferatie en hun verdere doorgang naar de urinewegen.

Gebruik van Uri-Cran Forte

Neem bij de eerste symptomen 2 tabletten in gedurende 5 dagen. Ter preventie neem je regelmatig 1 tablet per dag gedurende 15 dagen.

Zonodig kan de inname van Uri-cran verlengd worden

Ingrediënten Uri-Cran Forte

Combinatie van Gelatine en Xyloglucaan (Hémicellulose), Propolis, Hibiscus sabdariffa, Siliciumdioxyde, Magnesiumstearaat , Maïszetmeel

Bijwerkingen van Uri-Cran Forte

Hoewel er geen bijwerkingen bekend zijn, mag het product niet gebruikt worden door zwangere vrouwen of tijdens de eerste maanden van de borstvoeding. Raadpleeg in elk geval uw arts.

Uri-cran Forte mag niet gebruikt worden bij personen met een bekende overgevoeligheid voor gelatine of de andere bestanddelen van dit product.

Waarschuwing

 • De diagnose van een urineweginfectie moet door een arts gesteld worden. Het is dus raadzaam om een arts te raadplegen bij twijfel over de diagnose, bij ernstige symptomen zoals koorts, bij kinderen jonger dan 14 jaar, bij zwangere vrouwen of bij chronische aandoeningen of gelijktijdige risicofactoren.
 • Voor een acute urineweginfectie kan eventueel een farmacologische behandeling met een antibioticum nodig zijn. Uri-cran Forte is geen antibioticum en heeft noch een bactericide noch een bacteriostatische werking tegen pathogenen en daarom is het geen vervanging van der gelijke behandeling indien deze door een arts aanbevolen wordt. Wanneer een farmacologische behandelijk nodig is, kan Uri-cran Forte gelijktijdig worden toegediend met het antibioticum.
 • Neem de capsule niet in als de blister geopend of beschadigd is;
Uri-Cran Forte 30 capsules
€ 29,95
€ 26,96

Laatste reviews en ervaringen met Uri-cran forte

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werkt echt. Heb het samen met D Mannose moeten nemen. Ben er gelukkig goed mee geholpen. Om die reden heb ik besloten om de behandeling verder te zetten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wegens blaasoperatie neem ik deze 1x per jaar preventief tegen blaasklachten en het helpt echt, heel goed product en zeker aan de kortingen bij Farmaline! Heel fijne site
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zo'n tabletjes zitten steeds met een paar samen in mijn handtas en gaan ook beslist mee op vakantie. Ik heb er ook al veel dames blij mee gemaakt. Mijn zussen zijn ook fan geworden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden! Ik heb altijd al problemen gehad met blaasontstekingen, dit middel is een heel goed alternatief om je blaas zuiver te houden! Op aanraden van de dokter ben k dit beginnen nemen.

Uri-Cran Forte kopen

Je kan Uri-Cran Forte van het merk Merck NV, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Urineweginfecties
50+ > Urineweginfecties