Omschrijving van Normaflor Vaginale tabletten

Normaflor vaginaaltabletten

Medisch hulpmiddel

Toepassing
Normaflor vaginale tabletten worden gebruikt bij een verstoorde vaginale microflora, bijvoorbeeld als gevolg van een ontregeling van het normale evenwicht van de in de vagina voorkomende bacteriën.

Normaflor bevordert de groei van een normale vaginale flora en creëert daarmee een ongunstige omgeving voor de ontwikelling van ziekteverwekkende bacteriën

Ingredienten
Elke vaginaaltablet bevat 250 mg ascorbinezuur (vitamine C) als werkzaam bestanddeel.
De hulpstoffen zijn: lactose monohydraat, hydroxypropylmethylcellulose, siliconenhars, magnesiumstearaat.

Gebruik
Per dag, ’s avonds voor het slapen gaan, 1 vaginaaltablet diep in de vagina inbrengen. U kunt dit het beste doen in rugligging met opgetrokken knieën. Neem de vaginaaltablet tussen duim en wijsvinger en breng deze zo diep mogelijk in. Met uw middelvinger kunt u vervolgens de tablet dieper in de vagina inbrengen. De tablet mag, vlak voor het gebruik, licht met water bevochtigd worden om het inbrengen te vergemakkelijken. Was uw handen vóór en na het inbrengen.
Om een langdurige normalisatie van de pH en de vaginale flora te waarborgen wordt aanbevolen om Normaflor® meerdere weken te gebruiken, vooral als de omstandigheden een wijziging van de vaginale flora in de hand werken, bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap.
Bij vrouwen met steeds terugkerende infecties is het aan bevolenelke maand, gedurende 6 dagen na de menstruatie 1 vaginaaltablet per dag in te brengen.
Normaflor® kan zonder problemen gedurende meerdere maanden worden toegepast.

Niet gebruiken bij
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor ascorbinezuur (vitamine C) of een van de hulpstoffen.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Vergunninghouder
Memidis Pharma BV
Kerkenbos 1077
6546 BB Nijmegen

 

Gebruik van Normaflor Vaginale tabletten

Dien gedurende 6 opeenvolgende dagen 1 vaginaaltablet toe voor het slapen gaan. De rest van de maand hoeft u dus niets te doen.
 
Daarna herhaalt u deze periode van 6 dagen gedurende 5 maanden, direct na elke menstruatie. Daarna is de vaginale pH voldoende hersteld.
€ 13,98

Laatste reviews en ervaringen met Normaflor Vaginale tabletten

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Normaflor

  Werkt goed blij mee

  Was deze beoordeling nuttig?

Normaflor Vaginale tabletten kopen

Je kan Normaflor Vaginale tabletten van het merk Normaflor , geproduceerd door Mosadex cv R , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Hygiënische Verbanden
Seksualiteit > Hygiënische Verbanden