€ 20,94
€ 16,33
(€ 163,30 / 100 g)
Bespaar 22% (€ 4,61)
Promotie 22% korting

Omschrijving van Vagisan Combi Crème + 8 Ovules

De Vagisan Moisturising Cream Combi is een tweeledig product dat wordt aangeraden aan vrouwen die het gebruik van een inbrenghuls liever vermijden. Het bevat enerzijds een tube Vagisancrème, die dezelfde samenstelling en dezelfde voordelen heeft als de gewone versie van de Moisturising Cream. Het product komt eveneens tegemoet aan de verzuchting van vrouwen voor een hydraterend product voor de vagina in crèmevorm , dat bovendien hormonenvrij is.
Anderzijds bevat het ook de zachtsmeltende ovules tegen vaginale droogte. Deze vaginale ovule smelt door uw lichaamswarmte en verzorgt de binnenkant van de vagina. Zo kunt u de uitwendige intieme zone behandelen met de crème, terwijl u de inwendige hygiëne op peil houdt met de ovules.
 
Dit product heeft een dubbele werking: het voorziet zowel de inwendige als de uitwendige intieme zone enerzijds van een hydraterend component en anderzijds van verzorgende lipiden, die de huid aangenaam soepel maken en de irritaties verlichten. Regelmatig gebruik kan bovendien irritaties en ontstekingen door droogte in en rondom de vagina helpen voorkomen.

Indicatie

bij vaginale droogte
 

Gebruik van Vagisan Combi Crème + 8 Ovules

In Vagisan Moisturising Cream Combi vindt u een combinatie van:
 
 • Vagisan Moisturising Cream Combi (vaginale ovules), die geschikt is voor inwendig gebruik zonder inbrenghuls
 • Vagisan Moisturising Cream voor de in- en uitwendige intieme zone
 • Dit product is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die niet alleen klachten van vaginale droogte vertonen (droogte, jeuk, branderig gevoel, pijn) aan de uitwendige intieme zone, maar ook in de vagina, en die daarnaast het gebruik van een inbrenghuls liever vermijden.
 • Een ovule aanbrengen in de schede doet u bij voorkeur dagelijks voor het slapengaan. Indien de klachten verminderen kunt u de gebruiksfrequentie reduceren. Het is aangeraden om tijdens het gebruik een inlegkruisje te dragen.
 • Voor de verzorging van de uitwendige intieme zone en de ingang van de vagina kan u Vagisan Moisturising Cream indien nodig meermaals per dag aanbrengen.
 • U kan het product ook gebruiken tijdens de zwangerschap en in de periode waarin borstvoeding wordt gegeven.
 • Indien gewenst kan u de Moisturising Cream uit de tube ook voor geslachtsgemeenschap aanbrengen.

Ingrediënten Vagisan Combi Crème + 8 Ovules

Vagisan Moisturising Cream Combi - 8 vaginale  ovules
Calciumlactaat, Cetearylalcohol, Gehydrogeneerde Coco-Glyceriden, Melkzuur, PEG-20 Glyceryl Stearaat, Natrium Carbomeer
 
Vagisan Moisturising Cream - 10 g crème
Aqua, Benzylalcohol, Cetearylalcohol, Cetylpalmitaat, Melkzuur, Octyldodecanol, Polysorbaat 60, Natriumlactaat, Sorbitaanstearaat
 
 
Vagisan Moisturising Cream Combi is een medisch product.
€ 20,94
€ 16,33
(€ 163,30 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Vagisan Combi Crème + 8 Ovules

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Aanrader

  Aanrader van mijn gynaecoloog. Omdat ik geen hormonen wil nemen was dit het alternatief. Ik vind persoonlijk de zetpillen beter dan de zalf. Nadeel van de zalf is , dat busje telkens uitwassen voor verdere gebruik. Daar mogen ze nog iets op vinden. Ik ben een persoon die niet veel kan verdragen van medicatie, voor mij is dit goed verdraagzaam, geen bijwerkingen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Twee nuttige zaken om in huis te hebbern.

  De ovules zijn, heel gemakkelijk in te brengen en geven hetzelfde goed resultaat als de crème. Ik kan niet anders dan in herhaling vallen wat betreft de kwaliteit van het verzorgende aspect en het gemak waarmee de crème kan gebruikt worden. Het is echter jammer dat er geen aanbieding is bij mijn weten van een grotere verfpakking.Natuurlijk is

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Hygiène intime

  Vagisan crème ou ovule indispensable pour les problèmes de sécheresse vaginale. Crème sans aucune hormone. Lubrifiante. Previent les irritations et inflammations

  Was deze beoordeling nuttig?

Vagisan Combi Crème + 8 Ovules kopen

Je kan Vagisan Combi Crème + 8 Ovules van het merk Vagisan , geproduceerd door MYLAN EPD , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Intieme Hygiëne
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Vaginale Ongemakken
Seksualiteit > Glijmiddel
50+ > Seksualiteit > Glijmiddel
50+ > Menopauze