€ 15,71
€ 14,14
Bespaar 10% (€ 1,57)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Veggiedent 10-30kg

VeggieDent is een smakelijke caloriearme en gebitsverzorgende kauwstrip gebaseerd op plantaardige ingrediënten. VeggieDent kauwstrips zijn daarom uitermate geschikt voor honden met voedselintolerantie als gevolg van dierlijke eiwitten. Schone tanden, frisse adem De zeer goede acceptatie zorgt voor een eenvoudige gebitsverzorging voor de hondeneigenaar. De gepatenteerde 'Z' vorm zorgt voor mechanische reiniging waardoor de hond niet alleen schone tanden krijgt maar ook een frisse adem.

Ingrediënten Veggiedent 10-30kg

Samenstelling: Maïszetmeel, glycerine, soja-eiwit, rijstmeel, biergist, sorbitol en maïskolf.

Waarschuwing

Let op! Onvoldoende kauwen op dit soort producten kan leiden tot braken of verstopping van de darmen. Let daarom op het kauwgedrag van uw hond en geef niet een te kleine kauwstrip.
Veggiedent 10-30kg 15 kauwgoms
€ 15,71
€ 14,14

Laatste reviews en ervaringen met Veggiedent 10-30kg

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product ,en mijn hond is er zot van.het product is veel beter dan de commerciële producten van de huidige markt.de prijs zou wel wat lager kunnen zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super goed product voor hun tanden ze kauwen er langer op dan Denta sticks en zijn gezonder ook ,moet geen andere meer hebben voor de honden. Ze zijn er supper zot op ook de honden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze kauwstaven zijn goed om tandsteen bij mijn hond te voorkomen. Moest het van de dierenarts gaan gebruiken omdat hij heel veel last heeft van tandsteen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een uitstekend product. Het is een stick waar mijn hond haar tanden proper van worden en waar ze zelfs niet dik van wordt. Het is een echte aanrader !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tandensticks zijn beter dan andere merken. Ze zijn steviger en mijn hond doet er langer mee en de nawerking ervan duurt langer volgens de tandarts van mijn hond.

Veggiedent 10-30kg kopen

Je kan Veggiedent 10-30kg van het merk Virbac, geproduceerd door VIRBAC , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Mondhygiëne